Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο χωρος παραγει ψεμμα με την σεσουλα,μισος και υποκρισια
και για αστειους λογους μαλιστα
γενικα μονο αηδια!

χαιρομαι οταν ακουω πως ασχολουνται λιγοι με το ποδοσφαιρο,πιο σωστα με την θεαση ποδοσφαιρου
και το καλυτερο θα ηταν ουτε και τα παιδια μας να μην ασχοληθουν με αυτην την αρρωστεια...κανενα απολυτως οφελος.καλλιεργει μονιμως αρνητικα συναισθηματα και μεσα σε ολα και εναν γελοιο εξυπνακισμο...τεραστια απωλεια ενεργειας για αρκετο κοσμο
βεβαιως καποιους συμφερει να συντηρειται το ενδιαφερον με αυτο το πραγμα,ιδιως οσους βιοποριζονται με αυτο
ας ελπισουμε οσοι ασχολουνται να κανουν και σωστη δουλεια ωστε να περιοριζεται το κακο(δινονται τελειως λαθος παραδειγματικες συμπεριφορες σε νεους) πιο σωστα να ελπισουμε να αυξηθει ο αριθμος οσων λενε τα συκα συκα και την σκαφη σαφη

απο εκει και περα εγω διαφωνω σε περαιτερω φθορα,απαντησεις κ.λπ
αυτα να τα κανουν με σωστο τροπο,χωρις φανατιλες αυτοι που πληρωνονται σε ΠΑΕ κ.λπ

τελος παντων
καλο βραδυ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Banksy έγραψε:Εικόνα
Σιχαινομαι την κουλα ΑΛΛΑ μπεσα απαντηση θελω τωρα και ας μην αρεσει. Το κανει αυτο με το χερι στον Πριγιοβιτς και πεφτει. Θα ζητησουμε καθαρο πεναλτυ ναι η οχι?
Εγω λεω ναι. Και η δικαιολογια θα ειναι οτι δεν εχει καμια δουλεια το χερι του εκει και ειναι στον διαιτητη μπροστα οποτε δινει πατημα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Παλαιολόγος έγραψε: απο εκει και περα εγω διαφωνω σε περαιτερω φθορα,απαντησεις κ.λπ
αυτα να τα κανουν με σωστο τροπο,χωρις φανατιλες αυτοι που πληρωνονται σε ΠΑΕ κ.λπ

τελος παντων
καλο βραδυ
Καλό βράδυ και σε σένα φίλε Παλαιολόγε. Πέρισυ δείξαμε ανωτερότητα και μας κλέψανε. Μήπως θα πρέπει να ακούγεται και η δική μας η φωνή φέτος; Θα μου πεις βέβαια, δεν καταλαβαίνουν αυτοί, όλα γίνονται στο παρασκήνιο, συμφωνώ, αλλά αν εμείς σιωπούμε, νομίζω οτι κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα γι αυτούς.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Τωρα ολοι οι νεογαυροι λενε πεναλτι καθαρο, στο ντερμπι στην Τουμπα θα γινουν τουλαχιστον 3-4 τετοιες φασεις υπερ του ΠΑΟΚ και σιγα μην δωσει πεναλτι, θα παραδεχτουν ποτε οτι δεν υπαρχει πεναλτι αλλα θεατρο απο τον μανταλο; φυσικα οχι. Εδω καθαρο γκολ το ειδαν οφσαιντ, σε ενα μαιμου πεναλτι θα κολλησουν; γαυροι μουνι@ γαυροι μουνι@
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

κατι ειπε ο παντελιδης τελικα μετα,αλλα γενικα τον χαμο που προκαλεσαν στην τουμπα(οπου μαλιστα υπηρξαν και κρισιμες αποφασεις εις βαρος μας) καμια σχεση
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Παλαιολόγος έγραψε:ο χωρος παραγει ψεμμα με την σεσουλα,μισος και υποκρισια
και για αστειους λογους μαλιστα
γενικα μονο αηδια!

χαιρομαι οταν ακουω πως ασχολουνται λιγοι με το ποδοσφαιρο,πιο σωστα με την θεαση ποδοσφαιρου
και το καλυτερο θα ηταν ουτε και τα παιδια μας να μην ασχοληθουν με αυτην την αρρωστεια...κανενα απολυτως οφελος.καλλιεργει μονιμως αρνητικα συναισθηματα και μεσα σε ολα και εναν γελοιο εξυπνακισμο...τεραστια απωλεια ενεργειας για αρκετο κοσμο
βεβαιως καποιους συμφερει να συντηρειται το ενδιαφερον με αυτο το πραγμα,ιδιως οσους βιοποριζονται με αυτο
ας ελπισουμε οσοι ασχολουνται να κανουν και σωστη δουλεια ωστε να περιοριζεται το κακο(δινονται τελειως λαθος παραδειγματικες συμπεριφορες σε νεους) πιο σωστα να ελπισουμε να αυξηθει ο αριθμος οσων λενε τα συκα συκα και την σκαφη σαφη

απο εκει και περα εγω διαφωνω σε περαιτερω φθορα,απαντησεις κ.λπ

τελος παντων
καλο βραδυ
απο το 1 μεχρι το 10 ποσο μαλακες ειμαστε που ασχολουμαστε ακομα?
απο το 1 μεχρι το 10 ποσο μ@λ@κ@ς ειναι και ο ιβαν που τον κλεβουν εδω και 6 χρονια και συνεχιζει χωρις καποια ουσιαστικη αντιμετωπιση?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4 έγραψε:
Σιχαινομαι την κουλα ΑΛΛΑ μπεσα απαντηση θελω τωρα και ας μην αρεσει. Το κανει αυτο με το χερι στον Πριγιοβιτς και πεφτει. Θα ζητησουμε καθαρο πεναλτυ ναι η οχι?
Εγω λεω ναι. Και η δικαιολογια θα ειναι οτι δεν εχει καμια δουλεια το χερι του εκει και ειναι στον διαιτητη μπροστα οποτε δινει πατημα.
Άσε ρε συ. Λίγο σοβαροί να είμαστε. Μιλάμε για γελοιότητα εφάμιλλη το λιγότερο γιαννακοπουλου και τζορτζεβιτς μαζί. Μόνο σε τρελή υπερένταση τελευταίας αγωνιστικής που ψάχνω μετά το 85 εναγωνίως γκολ για να πάρω πρωτάθλημα ή να μην φουντάρω υπάρχει περίπτωση να ψελλίσω πέναλτι σε τέτοια φάση. Είναι προκλητικό το καραγκιοζιλίκι που κάνει. Αλήτικο.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Dimg4 έγραψε:
Άλλο τι ζητάει ο κάθε αμπαλος οπαδός (και από την μεριά μας) και άλλο τι πρέπει να δώσει ο διαιτητής που διαμορφώνει το αποτέλεσμα. Σε κάθε ματς μπορούμε να φωνάζουμε για 2-3 πεναλντυ! Αλλοίμονο αν δίνονταν έτσι με κάθε ευκολία.

Και για να δεις πως πάνε να το δικαιολογήσουν λένε πως έξω από την περιοχή είναι φάουλ! Άρα μέσα είναι πεναλντυ...Εκεί σηκώνεσαι και φεύγεις απλά από την συζήτηση, γιατι πέφτοντας στο επίπεδο του ηλίθιου ,γίνεται ηλίθιος!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Κάνανε την μούφα νίκη και ξεχάσανε και μεταγραφές και όλα. Αυτά είναι πιστά πρόβατα,εύγε.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Μην είμαστε γαυροαεκτζηδες πληκτρολογιομαχοι.
Πέναλτυ θα λέγαμε οπως ηταν και του πριγιοβιτς δεν θα πεσουμε στο επιπεδο της λασπης.

4η αγωνιστικη :)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μπείτε στο facebook του γαμωsport24 και κατεβείτε 1-2 δημοσιεύσεις, σε μια έχει βάλει μια δημοσκόπηση αν ήταν πέναλντι. Ήδη είναι κάπου στο 70% ΌΧΙ ! Μπείτε και πατήστε την άχρωμη εικόνα που είναι το όχι. Ξεφτιλίστε τους!
Εδώ --->> https://www.facebook.com/SPORT24/?hc_re ... _tn__=kC-R
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 01 Σεπ 2018, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Τι ειναι ο πριγιο καμια χωρευτρια να πεσει; σιγα μην επεφτε. Δες τον μανταλο οσο πεφτει να σκεφτεται τωρα που να πιασω προσωπο κοιλια στηθος; που με ακουμπησε;
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Για την φάση με τον Ουάρντα την προηγουμενη αγωνιστική (που είναι και πιο ξεκαθαρη) ζήτησες πεναλτι ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ερωτηση εκανα για την συγκεκριμενη, απαντηση ζητησα ενα ναι η οχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”