Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- hasio_john
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Όντως, ο Καραπαπάρας δεν θα πει κάνα ""Καλή Χρονιά"" ??
Ρε τι καθόμαστε και λέμε; Γίνεται αυτό το σκουπίδι να πατάει στη Μακεδονία και να τρέμουν τα ποδαράκια του;
Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Εδώ μας βάλανε τον Κομίνη στους πίνακες.
Αύριο σου βάλανε τον Καρατζίκα που έκανε τα εγκλήματα πέρσι στο Αγρίνιο.
Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε.
Εδώ μας βάλανε τον Κομίνη στους πίνακες.
Αύριο σου βάλανε τον Καρατζίκα που έκανε τα εγκλήματα πέρσι στο Αγρίνιο.
paokpool έγραψε:
Θέλω να δω πια θα είναι η πρώτη ομάδα, ο πρώτος παράγοντας που θα σηκώσει ανάστημα στο σφάξιμο που θα φάει. Προφανώς και θα είναι ο κανένας!
....ευχομαι να μην ειναι ο Σαββιδης.....
Ξενους διαιτητες για να μην βλεπουμε αυτα τα σιχαματα. Δεν υπαρχει αλλη λυση,ΠΟΤΕ.
Σε εναν τελικο φεραν ξενο διαιτητη και κοντεψαν να διασυρθουν στην ιδια τους την εδρα οι χαρτινοι
Σε εναν τελικο φεραν ξενο διαιτητη και κοντεψαν να διασυρθουν στην ιδια τους την εδρα οι χαρτινοι
Από παλιά, ακόμη και η ίδια η ένωση Θεσσαλονίκης έχει σφάξει τον ΠΑΟΚ για χάρη τού ΠΟΚ.eorptol1 έγραψε:Ζαχαριάδης Παπαδόπουλος της ένωσης Μακεδονίας προσκυνημενοι μέχρι τα μπούνια οι ξεφτυλες....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 02 Σεπ 2018, 00:00, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Στελνω τις δυο φωτο του Warda και της λουλουκας σε ενα πολυ φιλο μου αεκτζη και μου λεει ε ιδια φαση ειναι....και εχω μεινει μ@λ@κ@ς να κοιταω τα βιδεο....(ιδια φαση ρε λες?μπα μωρε ο ενας πεφτει μονος του και τον αλλο τον γκρεμιζουν)....α ναι ξεχασα εμεις δε πειραμε το πεναλτι....δεν περιμενω τπτ διαφορετικο απο περσυ ετσι νταηλικι θελουν να το παρουν και φετος με τα ψεματα....κλαινε και κραζουν για τον τιγρη που δεν εβαλε ουτε σεντ και μετα απο μια ωρα υπερασπιζοντε την παραγκα του μεχρι τελευταιας ρανιδας....αυτοι ειστε κυριοι φιλαθλοι της αεκ και του γαυρου
Μας εχετε κουρασει....
Μας εχετε κουρασει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BIacky την Σάβ 01 Σεπ 2018, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δακρυσε μεχρι και ο πεφτουνης,
Κλαει, ωρυεται, ρωτει
Ο μανταλος ζει;
Ο μανταλος ζει;
Κλαει, ωρυεται, ρωτει
Ο μανταλος ζει;
Ο μανταλος ζει;
Μην συζητάς μαζί τους φίλε, είναι ποδοσφαιρικά κάφροι, είναι οι νέοι γάβροι. Στους χρήσιμους ηλίθιους να τα λες, αυτούς κατάφεραν να έχουν με το μέρος τους πέρισυ.BIacky έγραψε:Στελνω τις δυο φωτο του Warda και της λουλουκας σε ενα πολυ φιλο μου αεκτζη και μου λεει ε ιδια φαση ειναι....και εχω μεινει μ@λ@κ@ς να κοιταω τα βιδεο....(ιδια φαση ρε λες?μπα μωρε ο ενας πεφτει μονος του και τον αλλο τον γκρεμιζουν)....α ναι ξεχασα εμεις δε πειραμε το πεναλτι....δεν περιμενω τπτ διαφορετικο απο περσυ ετσι νταηλικι θελουν να το παρουν και φετος με τα ψεματα....κλαινε και κραζουν για τον τιγρη που δεν εβαλε ουτε σεντ και μετα απο μια ωρα υπερασπιζοντε την παραγκα του μεχρι τελευταιας ρανιδας....αυτοι ειστε κυριοι φιλαθλοι της αεκ και του γαυρου και ας ειστε και καποιοι φιλοι μας οι και συγγενεις μας....
Μας εχετε κουρασει....
- Παλαιολόγος
αλαλια βλεπω στις δηλωσεις οι παιχτες και ο προπονητης της τριπολης; 

-
Η μεγαλύτερη οπαδική επιτυχία μας φέτος θα είναι να κατορθώσουμε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ουδέτερους για την εύνοια που έχει η ντροπή τής προσφυγιάς από πέρισυ. Δηλαδή για την αλήθεια που τόσο διαστρέβλωσαν οι δύο γαύροι και τα βοθρο-ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Ο καθένας μας θα πρέπει εφοδιασμένος με τα πραγματικά γεγονότα να αποκρούει τις επιθέσεις εναντίον τού ΠΑΟΚ και να περνάει στην αντεπίθεση διαρκώς. Είναι μια άνιση μάχη αλλά οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 01 Σεπ 2018, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και αυτό δεν γίνεται από εδώ μέσα...Rexaris έγραψε:Η μεγαλύτερη οπαδική επιτυχία μας φέτος θα είναι να κατορθώσουμε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ουδέτερους για την εύνοια που έχει η ντροπή τής προσφυγιάς από πέρισυ. Δηλαδή για την αλήθεια που τόσο διαστρέβλωσαν οι δύο γαύροι και τα βοθρο-ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Ο καθένας μας θα πρέπει εφοδιασμένος με την αλήθεια και καλά ενημερωμένος να αποκρούει τις επιθέσεις εναντίον τού ΠΑΟΚ και να περνάει στην αντεπίθεση διαρκώς. Είναι μια άνιση μάχη αλλά οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε.
SM-G965F
Ακριβώς! Καλή και εποικοδομητική η μεταξύ μας κουβέντα αλλά η άμυνα στην προπαγάνδα εναντίον μας ζητάει να έχουμε λόγο κι αλλού (ειδικά σε ουδέτερα σάιτ). Αν δεν θέλετε να πιάσετε συζήτηση με ανόητους, τουλάχιστον πατήστε λάικ στους αδερφούς που υπερασπίζονται την ομάδα, κι αυτό συνεισφορά είναι.pilotos έγραψε:Και αυτό δεν γίνεται από εδώ μέσα...Rexaris έγραψε:Η μεγαλύτερη οπαδική επιτυχία μας φέτος θα είναι να κατορθώσουμε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ουδέτερους για την εύνοια που έχει η ντροπή τής προσφυγιάς από πέρισυ. Δηλαδή για την αλήθεια που τόσο διαστρέβλωσαν οι δύο γαύροι και τα βοθρο-ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Ο καθένας μας θα πρέπει εφοδιασμένος με την αλήθεια και καλά ενημερωμένος να αποκρούει τις επιθέσεις εναντίον τού ΠΑΟΚ και να περνάει στην αντεπίθεση διαρκώς. Είναι μια άνιση μάχη αλλά οφείλουμε όλοι να συμμετάσχουμε.
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 01 Σεπ 2018, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο φιλος σου ο αεκτσης που λεει πως ειναι ιδια φαση,τι ελεγε την προηγουμενη αγωνιστικη για το πεναλντυ? Ειπε πως επρεπε να δοθει στον Ουαρντα,ναι η οχι? Η τωρα θυμηθηκε πως ειναι "ιδια" φαση?BIacky έγραψε:Στελνω τις δυο φωτο του Warda και της λουλουκας σε ενα πολυ φιλο μου αεκτζη και μου λεει ε ιδια φαση ειναι....και εχω μεινει μ@λ@κ@ς να κοιταω τα βιδεο....(ιδια φαση ρε λες?μπα μωρε ο ενας πεφτει μονος του και τον αλλο τον γκρεμιζουν)....α ναι ξεχασα εμεις δε πειραμε το πεναλτι....δεν περιμενω τπτ διαφορετικο απο περσυ ετσι νταηλικι θελουν να το παρουν και φετος με τα ψεματα....κλαινε και κραζουν για τον τιγρη που δεν εβαλε ουτε σεντ και μετα απο μια ωρα υπερασπιζοντε την παραγκα του μεχρι τελευταιας ρανιδας....αυτοι ειστε κυριοι φιλαθλοι της αεκ και του γαυρου
Μας εχετε κουρασει....
Απλα χαρτινοι,με τις πρωτες βροχες θα ψαχνουν υποστεγο
- painkiller4
Παντελιδη τελικά είσαι μεγάλο παρταλι εδω ήταν αυστηρή απόφαση δεν είδα το ριπλει και τέτοιες πίπες πήγες να πεις. Την περασμένη εβδομάδα ήσουν μες στην φούρια για την δήθεν σφαγή ρε ξεφτιλα, όσο για την ντροπή της προσφυγιάς ο νιαου ήξερε ότι δεν χρειάζεται να πάρει παίκτες έχει κάνει αλλού τις μεταγραφές εκεί που στην Μπανανία που ζούμε κρίνεται ο κάθε τίτλος άλλωστε αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.