Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
στο ιδιο εργο θεατες..καληνυχτα...οσο συνεχιζει ο ιβαν γυριζει το μαγουλο αυτα θα βλεπουμε...μονο ασβερκοι και τσιμεντωμα σε αυτην την χωρα εχει αποτελεσμα..μου αρεσει που εχουμε και αγωνια για τις μεταγραφες..χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackfox την Σάβ 01 Σεπ 2018, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- back in black
Τα παλικαράκια της Τριπολιτσάς συγκαμένα είναι σήμερα;
Τώρα το είδα. Χαχαχαχα. Αν θυμάμαι καλά τον έκαναν και διεθνή αυτόν τον Παπαδόπουλος, Άξιος.Μαυρο Χιονι έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/147868-kseftilisate-to-podosfairo-video
έτσι ακριβώςblackfox έγραψε:στο ιδιο εργο θεατες..καληνυχτα...οσο συνεχιζει ο ιβαν να γυριζει το μαγουλο αυτα θα βλεπουμε...μονο ασβερκοι και τσιμεντωμα σε αυτην την χωρα εχει αποτελεσμα..μου αρεσει που εχουμε και αγωνια για τις μεταγραφες..χαχαχα
Δεν έχει έμπνευση σήμερα ο Παντελίδης... Θα είναι και στεναχωρημένο το παλικάρι μετά την σημερινή ήττα τους και δεν θα μιλήσει............................. για κανένα πέτσινο πέναλτι!!!
Το σκάνδαλο σε αυτό το ματς δεν είναι το πέναλτι μούφα και η δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να πάρει ο Πόνσε για καθαρή αγκωνιά....
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΒΡΩΜΟΧΑΝΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ!!!
ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΦΙΛΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ, ΦΙΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ για όσους δεν βλέπουν.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΟΥΦΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΧΘΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΟΥ!
Δεν παίρνουμε Πρωτάθλημα ούτε φέτος, εγώ μετά από αυτό που βλέπω εδώ και μία ώρα έχω χάσει ειλικρινά κάθε ελπίδα για πολλούς λόγους ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ.... Διαφορετικά το βλέπω το έργο, το έχω ξαναδει.....
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΒΡΩΜΟΧΑΝΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ!!!
ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΦΙΛΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ, ΦΙΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ για όσους δεν βλέπουν.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΟΥΦΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΧΘΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΛΟΥ!
Δεν παίρνουμε Πρωτάθλημα ούτε φέτος, εγώ μετά από αυτό που βλέπω εδώ και μία ώρα έχω χάσει ειλικρινά κάθε ελπίδα για πολλούς λόγους ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ.... Διαφορετικά το βλέπω το έργο, το έχω ξαναδει.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Σάβ 01 Σεπ 2018, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο κασκόλακιας φαινετε τεράστιοςproedros έγραψε:100-0 παίζει το κοράκι...Μάγκες ξεχάστε το πρωτάθλημα και για φέτος...Δυστυχώς ο Σαββίδης φαίνεται πολύ μικρός στο παρασκήνιο...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούς αυτόν τον παπαρα τον κολλητό του Θωμά;proedros έγραψε:Όταν έβγαινε και τα έλεγε ο Γεωργίου αρχες Ιούνη πως θα το πάρει για πλάκα κάποιοι κορόιδευαν...
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο Αστέρας το θελήσει μπορεί να ισοφαρίσει.
Με τον ΠΑΟΚ δεν θέλει πρέπει να κερδίζει... Αναλόγως τις εντολές είναι βλέπεις...
Το ματς τελειώνει κ δεν εχουνε κάνει ακόμα φάση.
Εντάξει ο Αστέρας είναι εντελώς αδιάφορος..Καμία σχέση με το περσινό ματς, ούτε με το δικό μας...
- Παλαιολόγος
κινητικη η αεκ με μια πιεση τπτ το ιδιαιτερο
η τριπολη απαραδεκτη εμφανιση
ο διαιτητη διαμορφωσε το αποτελεσμα
η τριπολη απαραδεκτη εμφανιση
ο διαιτητη διαμορφωσε το αποτελεσμα