Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ
Αυτό με τα τελευταία τόπικ που ποσταρίστηκαν θα μπει αύριο είπε ο stallion.
Re: Νέο φόρουμ
Μπράβο παιδιά φοβερή δουλειά!Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό και θα μας πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσουμε!Και πάλι μπράβο!

Πολύ καλή δουλειά..
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσοι μόχθησαν για το τελικό αποτέλεσμα..
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσοι μόχθησαν για το τελικό αποτέλεσμα..
- Antegiannhs
Παιδια πολυ ωραιο το νεο φορουμ αν και νοιωθω λιγο χαμενος.Μια μικρη προταση,δεν γινεται ρε παιδια να λειπει το κλασικο τετραγωνακι που εδειχνε σε ποια ποστ εγινε τελευταια reply.Αν μπορειτε βαλτε κατι αντιστοιχο....
- indian chief
παιδια Login πορω να κανω μονο στο φορουμ.....απο πουθενα αλλου δε δεχεται κωδικο....πχ. για να κανω σχολιο σε κεντρικο αρθρο μ ζηταει κωδικο και δε δεχεται....επισης η κεντρικη σελιδα πλατιαζει αρκετα......τι πρεπει να κανω;;;;ευχαριστω....
Με γεια!
Θέλει λίγο χρόνο για προσαρμογή... αλλά όλα μια συνήθεια είναι.
Σε κάποια post βλέπω ιερογλυφικά και γω. Δοκίμασα να παίξω με κωδικοποίηση αλλά δεν έπιασε.
Θέλει λίγο χρόνο για προσαρμογή... αλλά όλα μια συνήθεια είναι.
Σε κάποια post βλέπω ιερογλυφικά και γω. Δοκίμασα να παίξω με κωδικοποίηση αλλά δεν έπιασε.
+1 και τα συγχαρητηρια μου σε οσους ξοδεψαν χρονο και χρημα για να το καταφερουν.Antegiannhs έγραψε:Παιδια πολυ ωραιο το νεο φορουμ αν και νοιωθω λιγο χαμενος.Μια μικρη προταση,δεν γινεται ρε παιδια να λειπει το κλασικο τετραγωνακι που εδειχνε σε ποια ποστ εγινε τελευταια reply.Αν μπορειτε βαλτε κατι αντιστοιχο....
emena παλι η κεντρικη αλλα και τα φυλλα ειναι πολυ στενα με αποτελεσμα να εχω τη μιση μου οθονη δεξια και αριστερα αδεια
- aparadektos
Αν εννοείτε το τετράγωνο στην έξω σελίδα αυτό θα μπει απ' ότι ξέρω...
Όσο για τα ιερογλυφικά είναι ποστ του παλιού φόρουμ που έχουν καταστραφεί. Περίπου ένα 20%
Όσο για τα ιερογλυφικά είναι ποστ του παλιού φόρουμ που έχουν καταστραφεί. Περίπου ένα 20%
παιδια, εσεις επιλεξατε το λευκο background gia na ειναι ελαφρυ?δειτε το λιγο γιατι θελουμε δικεφαλακια απο πισω οπως το παλιο....το λευκο ειναι για τους τρελους 

-
Πολύ καλές οι αλλαγές, πολύ καλή δουλειά.
Όπως γράφει κι ο pilotos όμως σε ορισμένα κείμενα υπάρχουν ιερογλυφικά, τα κείμενα δεν διαβάζονται.
Υπόθέτω μια και στο παλιό φόρουμ αυτό δεν υπήρχε ότι έχει να κάνει με την υποστήριξη χαρακτήρων από το νέο φόρουμ.
Έπαιξα με την κωδικοποίηση ,αλλά αν βάλω Ελληνικά (ISO ή windows) τότε τα βγάζει όλα ιερογλυφικά.
Μόνο με unicode (UTF-8) μπορώ να διαβάσω κάποια κείμενα.
Επίσης μια άλλη υπόθεση, επειδή ορισμένα κεςίμενα διαβάζοντε κι ορισμένα όχι, μπορεί να έχει να κάνει με την γραματοσειρά που χρησημοποιεί κάποιος;
Πάντως ότι ρυθμίσεις και να κάνω εγώ στον browser δεν δουλεύουν.
Πληκτρολογώ αργά και δεν είδα το πόστ του "aparadektos".
Τα ποστ που έχουν καταστραφεί δεν μπορούν να ξαναγραφούν από τουςε δημιουργούς τος, (λίγο-πολύ θυμούντε τι έγραφαν) ή να σβυστούν; Θά ήταν καλό και για την εικόνα του φόρουμ.
Όπως γράφει κι ο pilotos όμως σε ορισμένα κείμενα υπάρχουν ιερογλυφικά, τα κείμενα δεν διαβάζονται.
Υπόθέτω μια και στο παλιό φόρουμ αυτό δεν υπήρχε ότι έχει να κάνει με την υποστήριξη χαρακτήρων από το νέο φόρουμ.
Έπαιξα με την κωδικοποίηση ,αλλά αν βάλω Ελληνικά (ISO ή windows) τότε τα βγάζει όλα ιερογλυφικά.
Μόνο με unicode (UTF-8) μπορώ να διαβάσω κάποια κείμενα.
Επίσης μια άλλη υπόθεση, επειδή ορισμένα κεςίμενα διαβάζοντε κι ορισμένα όχι, μπορεί να έχει να κάνει με την γραματοσειρά που χρησημοποιεί κάποιος;
Πάντως ότι ρυθμίσεις και να κάνω εγώ στον browser δεν δουλεύουν.
Πληκτρολογώ αργά και δεν είδα το πόστ του "aparadektos".
Τα ποστ που έχουν καταστραφεί δεν μπορούν να ξαναγραφούν από τουςε δημιουργούς τος, (λίγο-πολύ θυμούντε τι έγραφαν) ή να σβυστούν; Θά ήταν καλό και για την εικόνα του φόρουμ.
αυτο εννοω και αν υπαρχει η δυνατοτητα να πηγαινεις στην τελευταια σελιδα ακομα καλυτερα..aparadektos έγραψε:Αν εννοείτε το τετράγωνο στην έξω σελίδα αυτό θα μπει απ' ότι ξέρω...
Παιδια το φόρουμ μέχρι και αργά το πρωί επεξεργαζότνα από τον Στάλιον. Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι αυτό με τα τελευταία ποστ θα είναι σύντομα πάνω. Μόλις ξεκουραστεί λίγο το παλικάρι θα πιάσει δουλειά 

Ναι ρε παιδια!adam04 έγραψε:Στην κεντρικη σελιδα,ειχαμε δεξια ενα παραθυρο που βλεπαμε σε ποιο τοπικ υπαρχει κινηση.Μας λειπη πολυ.
Και τα εξυπνα εικονιδια.
Παντως κανατε πολυ δουλεια.ΜΠΡΑΒΟ.