Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- revolution1976
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Παίδες με κάθε επιφύλαξη....δεν έχω δει κάποιον απο την ομάδα....βρίσκονται στη τηλεόραση πίσω ακριβώς απ το μπαρ του εστιατορίου και βλέπουν μίλαν-ρόμα ή οτι παίζει τέλος πάντων. Μπροστά τους έχουν χαρτιά και συζητάνε.
Σερβιτόρα δεν ήξερε κάτι,τη ρώτησα αν μιλούσανε σέρβικα αλλα μου είπε αγγλικά παρήγγειλαν
Σερβιτόρα δεν ήξερε κάτι,τη ρώτησα αν μιλούσανε σέρβικα αλλα μου είπε αγγλικά παρήγγειλαν
και λεγα κατι δεν μου καθεται καλαxpan έγραψε:
όχι γιατί τον ντύνει η Nike και όχι η Macron
- revolution1976
το παλικάρι είναι ψηλό αρκετά κοντά στο 1,90 μου κάνει. τατουάζ τουλάχιστον εμφανή δεν βλέπω
Δε πας κοντά να ακούσεις αν εχουν προφορά;revolution1976 έγραψε:Παίδες με κάθε επιφύλαξη....δεν έχω δει κάποιον απο την ομάδα....βρίσκονται στη τηλεόραση πίσω ακριβώς απ το μπαρ του εστιατορίου και βλέπουν μίλαν-ρόμα ή οτι παίζει τέλος πάντων. Μπροστά τους έχουν χαρτιά και συζητάνε.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε παλικάρια. Τώρα σοβαρά, υπάρχει περίπτωση να είναι ο Ραντόγια; Φίλε Rev αν δεν κάνεις πλάκα θα μιλάμε για παράδειγμα εκδίκησης ως ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ήδη έχουν φάει τρομερή επικοινωνιακή φάπα, δεύτερη δε θα αντέξουν. 

- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
τωρα ειναι παιχτης στο μακ παλας? η χαζομάρες? γιατι ειναι 11 η ωρα.
μονο μισολογα διαβαζουμε ...οποιος ξερει ας ενημερωσει...matrixxakos4 έγραψε:τωρα ειναι παιχτης στο μακ παλας? η χαζομάρες? γιατι ειναι 11 η ωρα.
Εκανε κανονικά προετοιμασία και έπαιξε σε ολα τα φιλικα παιχνίδια και νομιζω σε 1-2 επίσημα.Sekeris έγραψε:Ο Καρελης σε τι κατασταση βρισκεται,ξερει κανεις?