Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Σημερα τελειωνουν οι μεταγραφες στην Ελλαδα.Υπαρχουν αρκετες χωρες μεταξυ των οποιων νομιζω και η τουρκια που εχουν αρκετες μερες ακομα,αρα αποχωρηση ειναι εφικτη.Δεν βγαινουν παντως τα κουκια για αλλη κινηση,δεν θα χωρανε στην σουιτα οσοι μενουν εκτος,αρα τελος.
Χωράει μόνο στο 8 εάν φύγει ο Μπίσε, Πουθενά αλλού
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Είναι κρίμα κάποιος να μη τα έχει βρει με τον εαυτό του και να μπαίνει σε ένα φόρουμ όχι για να κάνει ανταλλαγή απόψεων αλλά για να χαρακτηρίζει αυτούς που διαφωνούν με τη δίκη του
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε παιδιά, χωρίς να υπάρχει κάτι απτό, που να γνωρίζει κάποιος, σχετικά με "μούτρα" κοκ παιχτών, ας αφήσουμε τις ... λογικοφάνειες κατά μέρος. Βάσει λογικής, κι ο Μαλεζάς πιθανώς, ως ο πλέον πάλιουρας και αρχηγός στην ομάδα, παίζει να νιώθει πολύ "χαλασμένος," που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό μέχρι σήμερα. Για τον οποιονδήποτε παίχτη μας, είτε παίζει είτε δεν παίζει, μπορεί να γραφτεί από τουλάχιστον ένα τέτοιο σενάριο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Agu (όπως κάνουν τα παιδάκια) που γράφτηκε για πολλούς εγχώριους, τελικά δόθηκε δανεικός από την Πόρτο στη Σετούμπαλ. Έχει κάνει σχολή ψησίματος εκεί ο Πέλκας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

riegel έγραψε:Είναι κρίμα κάποιος να μη τα έχει βρει με τον εαυτό του και να μπαίνει σε ένα φόρουμ όχι για να κάνει ανταλλαγή απόψεων αλλά για να χαρακτηρίζει αυτούς που διαφωνούν με τη δίκη του
Δεν είναι άποψη το ότι ο ακπομ ή ο Καντουρι είναι δυσαρεστημένος που δεν ΘΑ παίξει.
Είναι επιστημονική φαντασία.
Τους ξέρεις, μίλησες μαζί τους και σου το είπαν;
Ή το είπαν τα ραδιόφωνα της πόλης;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Εγώ προσωπικά βλέπω μόνο τον Μπίσεσβαρ να περισσεύει. Καλώς ή κακώς, πάντα ήταν συμπληρωματικός στην ομάδα (όχι ότι δεν βοήθησε - αντίθετα, ήταν χρησιμότατος). Ποτέ δεν μπόρεσε να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής 11άδας. Δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, ούτε μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια τη σεζόν. Είναι δηλαδή παίκτης για "ειδικές συνθήκες".

Στα ίδια χαρακτηριστικά (πάνω - κάτω) και στις ίδιες θέσεις (10άρι ή αρ. εξτρέμ) παίζουν και οι Ουάρντα και Καντουρί, οι οποίοι δίνουν περισσότερα στην ομάδα, άρα προηγούνται στο ρετέισον του Λουτσέσκου.

Του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, έχει κλείσει τα 30, και σίγουρα δεν πρόκειται να του κάνουν ανανέωση.

ΑΡΑ, το πιθανότερο είναι ότι μας χαιρετάει... Πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα μας λείψει. Στην Τουρκία (όπου έκανε και όνομα) νομίζω ότι η μεταγραφική περίοδος δεν λήγει σήμερα.

ΤΩΡΑ, στους υπόλοιπους...
Για την 3άδα πίσω από τον επιθετικό, έχουμε: Πέλκα, Λημνιό, Ζαμπά, Καντουρί, Ουάρντα και (τώρα πια) Καρέλη. Δηλαδή 6 παίκτες.
Χρειαζόμαστε 5 σε κάθε αγώνα (3 βασικούς - 2 στον πάγκο) .
Προσωπικά, πιστεύω ότι ΟΛΟΙ θα πάρουν ΠΟΛΥ χρόνο συμμετοχής. Δεν βλέπω να περισσεύει κανένας. Άσε που με 1-2 απουσίες θα έχουμε και ελλείψεις, και θα βλέπουμε είτε τον Σακόφ 10άρι, είτε τον Ακπομ στα πλάγια.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Γιατι ποιος δεν παιζει;
Απο την βασικη 20αδα μας μονο
κιτσιου δεν εχω δει καθολου ενω και ο μπισε ηταν τραυματίας και ειχε χασει καποια ματς με αστερα ομως κανονικά μπηκε ολοι μια χαρα παιζουν
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ. και όποιος παίκτης έρχεται πλην εξειρετικων περιπτωσεων ξέρει η οφείλει να ξέρει ότι θα κάθεται και πάγκο.

καιρος ειναι να προσαρμοζονται οι παικτες στον ΠΑΟΚ και οχι το αναποδο
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ρε pilote δεν είπα ότι είναι κανεις δυσαρεστημένος .. είπα ότι έχουμε πολλούς παικτες μπροστά για λίγες θέσεις και ΠΙΘΑΝΟΝ να υπάρξουν γκρίνιες. Κουβέντα και υποθέσεις κάνουμε. .. Ο Ζαμπα πχ που δεν ήταν ΠΑΟΚ από χθες, παίρνει μεταγραφή από Ρωσία μετά από γεμάτη σεζόν.. Εμένα το μυαλό μου λέει οτι ερχομενος εδω θελει να πάρει παιχνίδια σε υψηλότερο επίπεδο και να φανεί για να πάρει μεταγραφή και καλύτερο συμβόλαιο. Αν δε συμβεί αυτό και παίζει 1 στα 3 παιχνίδια ίσως δυσαρεστηθεί.
Ούτε μίλησα μαζί του ούτε τίποτα.. είναι προσωπική εκτίμηση στα πλαίσια της συζήτησης που υποτίθεται γίνεται σε ένα φόρουμ. Αν το να γράφεις τις σκέψεις σου σε ένα φόρουμ σε κάνει μίζερο να το ξέρω να μη ξαναασχοληθώ και χαλάω τη ζαχαρένια μου
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Καλώς τον καρελη λοιπόν..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

riegel έγραψε:Ρε pilote δεν είπα ότι είναι κανεις δυσαρεστημένος .. είπα ότι έχουμε πολλούς παικτες μπροστά για λίγες θέσεις και ΠΙΘΑΝΟΝ να υπάρξουν γκρίνιες. Κουβέντα και υποθέσεις κάνουμε. .. Ο Ζαμπα πχ που δεν ήταν ΠΑΟΚ από χθες, παίρνει μεταγραφή από Ρωσία μετά από γεμάτη σεζόν.. Εμένα το μυαλό μου λέει οτι ερχομενος εδω θελει να πάρει παιχνίδια σε υψηλότερο επίπεδο και να φανεί για να πάρει μεταγραφή και καλύτερο συμβόλαιο. Αν δε συμβεί αυτό και παίζει 1 στα 3 παιχνίδια ίσως δυσαρεστηθεί.
Ούτε μίλησα μαζί του ούτε τίποτα.. είναι προσωπική εκτίμηση στα πλαίσια της συζήτησης που υποτίθεται γίνεται σε ένα φόρουμ. Αν το να γράφεις τις σκέψεις σου σε ένα φόρουμ σε κάνει μίζερο να το ξέρω να μη ξαναασχοληθώ και χαλάω τη ζαχαρένια μου
Αν ένα wonderkid, αν ένας πολύ εξελίξιμος και ικανός παίκτης σε μικρή ηλικία δεν ξέρει ούτε αυτός αλλά και ο μηχανισμός πίσω του τι χρειάζεται και πότε για να γίνει μεγάλος παίκτης, τότε κανένα "ίσως", "πχ" ή "αν" δεν τους φταίει.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Κανα αρθρο οτι πηραμε καρελη μεσα απο τα χερια των χάρτινων;
Που οντως εγινε.
Μπα ε;
Αμα γινοταν το αντιθετο ε;
Το ξερετε το κολπο και αλλη λασπη.
ΤΣΟΥΞΙΜΟ
μεχρι πριν 3 ωρες τον λεγαν παικταρά τωρα αμπαλο.
Η πλακα ειναι οτι αυτη τον ειχαν αναγκη ομως εμεις εχουμε ηδη πληθωρα και ερχεται για να μας πλεσιωσει
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αυτο που δεν καταλαβαίνω μονο ειναι πως παίρνεις Καρέλη κ διώχνεις Λάμπρου, που εχει κάνει και καλή προετοιμασία.
Εκτός αν κοιτάνε και για τα του χρόνου απο τωρα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Toli, οπως κ να το κανουμε αυτη τη στιγμη ο Καρελης ειναι καλυτερος ή αν θελεις πιο ετοιμος παικτης απο τον Λαμπρου σαν βιογραφικο κ παραστασεων. Ειναι κ μεγαλυτερος ηλικιακα.
Ο Λαμπρου μακαρι να δειξει πραγματα και να γυρισει πισω του χρονου και να εξελιχθει σε καλυτερο.
Πληθωρα τωρα μπροστα, επιθετικα δεν παιζομαστε.
Στις αλλες 2 γραμμες, κεντρο και αμυνα θα πρεπει να κανουμε συγκρισεις με τα ροστερ των αντιπαλων.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

tolis01 έγραψε:Αυτο που δεν καταλαβαίνω μονο ειναι πως παίρνεις Καρέλη κ διώχνεις Λάμπρου, που εχει κάνει και καλή προετοιμασία.
Εκτός αν κοιτάνε και για τα του χρόνου απο τωρα.
τι σχεση εχει ο καρελης με τον λαμπρου ρε αδερφε ο ενας πηρε μεταγραφη εξω σε καλυτερο πρωταθλημα απο το δικο σου κ εκανε 40 γκολ ο λαμπρου οταν τα κανει αυτα τοτε θα μπορει να παιξει κ σ εμας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”