Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
donpablo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από donpablo »

στα ευκολα ουαρντα οκταρι στα δυσκολα 4-3-3 με βερν καντουρι σαχοβ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για μένα ΑΝ αποκτηθεί παίκτης θα είναι καθαρό 8άρι που πιο πολύ θα 10αρίζει παρά θα 8αρίζει, και θα έρθει στη θέση του Μπις. Και εξηγούμαι:

Αυτό που παίζει ο Λουτσέσκου μου μοιάζει περισσότερο με 4-4-2 παρά με 4-2-3-1, οπότε η 4άδα μπροστά έχει κλείσει με Πρίγιο, Ακπομ, Πέλκα και Καρέλη. Στα πλάγια έχεις Καντουρί, Ουάρντα, Λημνιό, Ζαμπά. Αν χωρούσε κάπου ο Ντιεγκίτο θα ήταν στα πλάγια κι όχι στην κορυφή θαρρώ, αλλά το γεγονός πως μέχρι τώρα έχει προτιμηθεί ο Μαροκινός και το συμβόλαιό του Μπις λήγει, τον κάνει φαβορί για αποχώρηση.

Αν δεν υπάρξει άλλη κίνηση πιστεύω πως θα βρει ρόλο στο ροτέισον όταν η ομάδα κάνει την κοιλιά της για να βοηθήσει σε εύκολα ματς, στα οποία όμως δεν έχεις περιθώρια για απώλειες.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

@sourmenetes@sourmenetes υπαρχει ελπιδα λες γ χαφ;ποιος να ηταν αυτος που ηρθε; υπαρχει ελπιδα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

@gergeo4 μπορει να μην συμφωνουμε αλλα αυτην την διψα σου για μεταγραφες πραγματικα την λατρευω! :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως για να ειμαι και ξεκαθαρος θεωρω τον Ελ Καντουρι το καλυτερο 8ρι στην Ελλαδα,καλυτερο και του Μαουριτσιο, αλλα τι να κανω που μονο εγω το πιστευω?
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

joshua έγραψε:Εγω παντως για να ειμαι και ξεκαθαρος θεωρω τον Ελ Καντουρι το καλυτερο 8ρι στην Ελλαδα,καλυτερο και του Μαουριτσιο, αλλα τι να κανω που μονο εγω το πιστευω?
και εγω το ιδιο μαρκαρει καλυτερα ειναι ποιο τεχνιτης ποιο δυνατος ποιο απροβλεπτος ιδιος στην ταχυητα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gergeo4 έγραψε:@sourmenetes@sourmenetes υπαρχει ελπιδα λες γ χαφ;ποιος να ηταν αυτος που ηρθε; υπαρχει ελπιδα
Μιλησα για φημολογια.
Δεν ξερω ουτε αν υπαρχει,ουτε ποιος ηταν

Μακαρι να υπαρχει.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

joshua έγραψε:Το ροστερ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,υπερτερει σαφεστατα των αλλων 2, αλλα η ελειψη αντιΜαου μπορει να εξελιχθει σε αχιλlειος πτερνα, καθως οταν λειπει η ομαδα κοβεται στην μεση και απειλει μονο απο τα ακρα.
Εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο να αφήνεις 2 παίκτες εκτός αποστολής.Σε κάθε αποστολή μέχρι τώρα πάντα παίρνει έναν χαφ αναπληρωματικό.Αν πχ ερχόταν ένας αντί Μαουρίτσιο η ενδεκάδα θα είχε πχ Βερνμπλουμ και Μαουρίτσιο και τον αντί Μαουρίτσιο στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής θα έμεναν οι Κανιας και Σακχοφ.Οι βασικοί σου χαφ προπερσι και για ένα μεγάλο διάστημα πέρσι.Ακουγεται λογικό;
Εγώ νομίζω ότι δεν χρειάζονται βιαστικά βήματα.
Είπαμε αναβάθμιση αλλά και πλήρες ρόστερ αλλά πραγματικά φέτος το ρόστερ είναι υπερπλήρες.
Για να μην παρεξηγηθω κι εγώ θα ήθελα ακόμη ένα χάφ όπως ο Βελοσο ή ο Ζεκα.Αλλα πιστεύω ότι του χρόνου που θα λήξουν τα συμβόλαια των Κανιας και Σακχοφ θα γίνει πραγματικά αναβάθμιση που ίσως αφήσει και Μαουρίτσιο εκτός ενδεκάδας
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

DimitrisS έγραψε:@gergeo4 μπορει να μην συμφωνουμε αλλα αυτην την διψα σου για μεταγραφες πραγματικα την λατρευω! :D
με εξιταρουν :D :D θελω να βλεπω την ομαδαρα μας να ενισχυεται
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η ελευση του Καρελη θα βαλει σε προβληματισμο τον Ακπομπ? μπορει καποιος να απαντησει επειδη δεν ξερω τον Καρελη παιζουν στην ιδια θεση?
Gawain1978

joshua έγραψε:Εγω παντως για να ειμαι και ξεκαθαρος θεωρω τον Ελ Καντουρι το καλυτερο 8ρι στην Ελλαδα,καλυτερο και του Μαουριτσιο, αλλα τι να κανω που μονο εγω το πιστευω?
Συμφωνώ απόλυτα.Αν ήμουν στην θέση του Ραζβαν 8αρι θα έπαιζε και ειδικά στα εντός έδρας εύκολα παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

donpablo έγραψε:
και εγω το ιδιο μαρκαρει καλυτερα ειναι ποιο τεχνιτης ποιο δυνατος ποιο απροβλεπτος ιδιος στην ταχυητα
Και εγώ αυτό. Βλέπεις που δεν είσαι μόνος σου :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μαγκες τι προβληματισμο για ακπομ???

Μη βγαζουμε συνεχεια σεναρια απο το μυαλο μας.
Gawain1978

Athens έγραψε:η ελευση του Καρελη θα βαλει σε προβληματισμο τον Ακπομπ? μπορει καποιος να απαντησει επειδη δεν ξερω τον Καρελη παιζουν στην ιδια θεση?
Τί προβληματισμό ρε παιδιά.Ομαδες όπως η Μπενφίκα πχ έχουν 5 φορ και παικταραδες τρώνε πάγκο και μένουν και εκτός αποστολής.
Όλοι παίρνουν ευκαιρίες.
Δηλαδή αν μέναμε μόνο με 2 φορ και τραυματίζονταν ο Πριγιοβιτς ή ο Ακπομ στον πάγκο ποιόν θα είχαμε για φορ;
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Η έλευση Καρέλη μπορεί να σημάνει και αποχώρηση Μπίσεσβαρ...Ελπίζω πως όχι....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”