Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έστω με pm... Μετά αναλαμβάνω εγώ... :lol:
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Γεια σας παιδιά ο TransferManiac θα "χτυπήσει" με ένα τελευταίο άρθρο του μετά το τέλος των χειμερινών μεταγραφών και το άρθρο αυτό θα αφορά το κινητό του Ζήση Βρύζα και το καυτό καλοκαίρι...

Γιατί άρχισα και τις υποκλοπές!

Καταγγέλω επίσης τιν αντιμ τιμ του paokmania που κλείνει την σελίδα μία τόσο πονηρή νύχτα!!

Η απάντηση βέβαια που πήρα από τους stallion, zoro, aparadekto, mixaniko, vaggt, teacher, yanko, thanasi, είναι πως η νέα μορφή του paokmania θέλουν να φέρει και νέο παικτη στον ΠΑΟΚ...
TransferManiac

Ο εβραίος δεν έρχεται λέει. Δεν τον ενδιαφέρει η πρόταση . Και η Λόκερεν λέει λίγα δίνει ο ΠΑΟΚ

Ευτυχώς....
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

καλυτερα.....σκεψου να γινοταν καμια στραβη και να εφευγε ο σαντος και να ερχοταν ο αγγελος και να του ελεγε να πανε στο Αγιο Ορος........
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

TransferManiac έγραψε:Ο εβραίος δεν έρχεται λέει. Δεν τον ενδιαφέρει η πρόταση . Και η Λόκερεν λέει λίγα δίνει ο ΠΑΟΚ

Ευτυχώς....
ευτυχως?υπονοεις κατι?
TransferManiac

Δεν γουστάρω Ισραηλινούς στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ουτε αρμενιους εγω....
:?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

κι εγω
δεν το ειπα τοσο καιρο γιατι επαιζε να τον παρουμε και δεν ηθελα να διμιουργησω φαση αλλα δεν πα να παιζει σαν το κακα δεν γουσταρω αν ειναι εβραιος.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

+1000
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Εγώ δε γουστάρω μουσουλμάνους γενικώς γιατί είμαι βαθειά θρησκευόμενος, δε γουστάρω ζουαζηλανδούς ειδικώς γιατί κάποτε είχα μια ζουαζιλανδή γκόμενα που με κεράτωσε με έναν από το τζατζικιστάν οπότε δε γουστάρω και τζατζικιστανούς -> με τίποτα λέμε,
επίσης έχω πρόβλημα με τους Τούρκους φυσικά, τους γάλλους γιατί βρωμάνε τους σουηδούς και γενικώς τους κουτόφραγκους. Δε γουστάρω τους αμερικάνους και δε θέλω να δω αμερικάνο στην ομάδα μπάσκετ (λέμε τώρα αν είχαμε να πληρώσουμε) και επίσης μου τη σπάνε αφάνταστα οι βραζιλιάνοι γιατί ο μπατζανάκης της κουνιάδας μου είχε αφεντικό ένα βραζιλιάνο που του έσπαγε τα π@π@ρια.

Αυτά! κατά τα άλλα είμαι βαθεια ανοιχτόμυαλος, δεν βάζω όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις και φυσικά δεν έχω ίχνος ρατσισμού.
TransferManiac

Για την νεα μεταγραφή του ΠΑΟΚ λες που όντως δεν έχει κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά;;;

Εκπληκτικό!
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

thrix έγραψε:Εγώ δε γουστάρω μουσουλμάνους γενικώς γιατί είμαι βαθειά θρησκευόμενος, δε γουστάρω ζουαζηλανδούς ειδικώς γιατί κάποτε είχα μια ζουαζιλανδή γκόμενα που με κεράτωσε με έναν από το τζατζικιστάν οπότε δε γουστάρω και τζατζικιστανούς -> με τίποτα λέμε,
επίσης έχω πρόβλημα με τους Τούρκους φυσικά, τους γάλλους γιατί βρωμάνε τους σουηδούς και γενικώς τους κουτόφραγκους. Δε γουστάρω τους αμερικάνους και δε θέλω να δω αμερικάνο στην ομάδα μπάσκετ (λέμε τώρα αν είχαμε να πληρώσουμε) και επίσης μου τη σπάνε αφάνταστα οι βραζιλιάνοι γιατί ο μπατζανάκης της κουνιάδας μου είχε αφεντικό ένα βραζιλιάνο που του έσπαγε τα π@π@ρια.

Αυτά! κατά τα άλλα είμαι βαθεια ανοιχτόμυαλος, δεν βάζω όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις και φυσικά δεν έχω ίχνος ρατσισμού.
έτσι να σε χαρώ αδερφέ μου, συμφωνώ κι επαυξάνω, έτσι που το πάνε αυτοί οι "ανορχοκομμουνιστες" της διοίκησης, θα μας φέρουνε και κανέναν..Βόσνιο μουσουλμάνο να παίζει στην ομαδάρα μας!
θεός φυλάξοι..
panCo

Δημοσίευση από panCo »

αχαχαχαχαχααχαχαχαχαααα
:lol:
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από hitman »

Με τον Τζετ Λι τι εγινε;; Μηπως τελικα μπηκε στα γραφεια της ΠΑΕ να πουλησει κανενα φακο τσεπης;;
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re:

Δημοσίευση από Olorin »

peris έγραψε:κι εγω
δεν το ειπα τοσο καιρο γιατι επαιζε να τον παρουμε και δεν ηθελα να διμιουργησω φαση αλλα δεν πα να παιζει σαν το κακα δεν γουσταρω αν ειναι εβραιος.
Και εγω 2 πραγματα δεν μπορω να ανεχτω στη ζωη. Τον ρατσισμο και τους Εβραιους. Ευτυχως που χαλασε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”