Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Γεια σας παιδιά ο TransferManiac θα "χτυπήσει" με ένα τελευταίο άρθρο του μετά το τέλος των χειμερινών μεταγραφών και το άρθρο αυτό θα αφορά το κινητό του Ζήση Βρύζα και το καυτό καλοκαίρι...
Γιατί άρχισα και τις υποκλοπές!
Καταγγέλω επίσης τιν αντιμ τιμ του paokmania που κλείνει την σελίδα μία τόσο πονηρή νύχτα!!
Η απάντηση βέβαια που πήρα από τους stallion, zoro, aparadekto, mixaniko, vaggt, teacher, yanko, thanasi, είναι πως η νέα μορφή του paokmania θέλουν να φέρει και νέο παικτη στον ΠΑΟΚ...
Γιατί άρχισα και τις υποκλοπές!
Καταγγέλω επίσης τιν αντιμ τιμ του paokmania που κλείνει την σελίδα μία τόσο πονηρή νύχτα!!
Η απάντηση βέβαια που πήρα από τους stallion, zoro, aparadekto, mixaniko, vaggt, teacher, yanko, thanasi, είναι πως η νέα μορφή του paokmania θέλουν να φέρει και νέο παικτη στον ΠΑΟΚ...
-
-
Εγώ δε γουστάρω μουσουλμάνους γενικώς γιατί είμαι βαθειά θρησκευόμενος, δε γουστάρω ζουαζηλανδούς ειδικώς γιατί κάποτε είχα μια ζουαζιλανδή γκόμενα που με κεράτωσε με έναν από το τζατζικιστάν οπότε δε γουστάρω και τζατζικιστανούς -> με τίποτα λέμε,
επίσης έχω πρόβλημα με τους Τούρκους φυσικά, τους γάλλους γιατί βρωμάνε τους σουηδούς και γενικώς τους κουτόφραγκους. Δε γουστάρω τους αμερικάνους και δε θέλω να δω αμερικάνο στην ομάδα μπάσκετ (λέμε τώρα αν είχαμε να πληρώσουμε) και επίσης μου τη σπάνε αφάνταστα οι βραζιλιάνοι γιατί ο μπατζανάκης της κουνιάδας μου είχε αφεντικό ένα βραζιλιάνο που του έσπαγε τα π@π@ρια.
Αυτά! κατά τα άλλα είμαι βαθεια ανοιχτόμυαλος, δεν βάζω όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις και φυσικά δεν έχω ίχνος ρατσισμού.
επίσης έχω πρόβλημα με τους Τούρκους φυσικά, τους γάλλους γιατί βρωμάνε τους σουηδούς και γενικώς τους κουτόφραγκους. Δε γουστάρω τους αμερικάνους και δε θέλω να δω αμερικάνο στην ομάδα μπάσκετ (λέμε τώρα αν είχαμε να πληρώσουμε) και επίσης μου τη σπάνε αφάνταστα οι βραζιλιάνοι γιατί ο μπατζανάκης της κουνιάδας μου είχε αφεντικό ένα βραζιλιάνο που του έσπαγε τα π@π@ρια.
Αυτά! κατά τα άλλα είμαι βαθεια ανοιχτόμυαλος, δεν βάζω όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις και φυσικά δεν έχω ίχνος ρατσισμού.
-
έτσι να σε χαρώ αδερφέ μου, συμφωνώ κι επαυξάνω, έτσι που το πάνε αυτοί οι "ανορχοκομμουνιστες" της διοίκησης, θα μας φέρουνε και κανέναν..Βόσνιο μουσουλμάνο να παίζει στην ομαδάρα μας!thrix έγραψε:Εγώ δε γουστάρω μουσουλμάνους γενικώς γιατί είμαι βαθειά θρησκευόμενος, δε γουστάρω ζουαζηλανδούς ειδικώς γιατί κάποτε είχα μια ζουαζιλανδή γκόμενα που με κεράτωσε με έναν από το τζατζικιστάν οπότε δε γουστάρω και τζατζικιστανούς -> με τίποτα λέμε,
θεός φυλάξοι..
Re: TransferManiac
Με τον Τζετ Λι τι εγινε;; Μηπως τελικα μπηκε στα γραφεια της ΠΑΕ να πουλησει κανενα φακο τσεπης;;
Re:
Και εγω 2 πραγματα δεν μπορω να ανεχτω στη ζωη. Τον ρατσισμο και τους Εβραιους. Ευτυχως που χαλασε...peris έγραψε:κι εγω
δεν το ειπα τοσο καιρο γιατι επαιζε να τον παρουμε και δεν ηθελα να διμιουργησω φαση αλλα δεν πα να παιζει σαν το κακα δεν γουσταρω αν ειναι εβραιος.