Ρε συ Σούρμε το λες και μόνος σου, ο στόχος είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνει. Πως γίνεται να φτάσεις από την μία μέρα στην άλλη στα επίπεδα των ομάδων του τσουλου...; Φυσικά η Κούλα και πολλές ομάδες δεν έχουν επίπεδο τσουλού οι οποίες σε λίγο καιρό άλλες θα πάνε σπίτι τους και άλλες στο Europa league... Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα (τον αφήσουν να το πάρει) ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες για την είσοδο στους ομίλους (Βλέπε Χάρτινη) και κυρίως την ημέρα που μπει στους ομίλους του τσουλού εκεί αλλάζει η ιστορία του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε ή δεν έχει τα χρήματα ο Σαββίδης να έσκαγε όσα χρειαζόντουσαν για να έχει περισσότερες ελπίδες; (Βλέπε Υ.Γ.) Ευτυχώς η δυστυχώς δεν μπορείς να παίζεις με το Financial Fair Play. Εκεί είναι το ζουμί... Γι'αυτό τον λόγο θα έτριβαν τα χέρια τους ΟΛΟΙ με μια είσοδο στους ομίλους... Με μία είσοδο στους ομίλους θα ΠΟΥΛΟΥΣΕΣ και θα ΑΓΟΡΑΖΕΣ από διαφορετικό "παζάρι"...sourmenetes έγραψε:Αδελφε για να ανεβουμε επιπεδο ας σταματησουμε να βλεπουμε τους αλλους.paokpantou έγραψε:Επειδή όλοι λέτε για χαφ...
Δείξτε μου ποια γρήγορα χαφ έχει η κουλα και ο γκει
Η ομαδα ειναι σε χαμηλο επιπεδο τσου λου.
Του χρονου πρεπει να ειναι παραπανω και καθε χρονο ν ανεβαινει.
Υ.Γ. Στο μόνο που δεν μπορώ να απαντήσω, ούτε μπορώ να καταλάβω είναι ΓΙΑΤΙ αν είχες 5% πιθανότητες πχ να περάσεις στους ομίλους, με τις ανάλογες κινήσεις σου δεν έκανες τις πιθανότητες περισσότερες... θεωρητικά μεν αλλά έτσι είναι... Και ποιος δεν θα ήθελε έναν ΕΤΟΙΜΟ βέρνμπλουμ στους αγώνες με την Μπενφίκα; Εκ του αποτελέσματος μπορείς να πεις επίσης και ποιος δεν θα ήθελε έναν ΚΑΛΟ και ΕΤΟΙΜΟ αριστερό μπακ στην θέση του Βιειρινια που ήταν ΚΑΚΟΣ σε αυτά τα παιχνίδια... Και εμένα μπορεί να μ'αρέσει το football manager αλλά δεν είμαι ΤΔ. Ο Μίχελ δεν ήρθε σαν ΤΔ ούτε είναι ΤΔ. Ο Γιωργάκης μπορεί να έχει ΑΠΕΙΡΕΣ γνωριμίες αλλά δεν είναι ΤΔ ούτε ξέρει θα πω εγώ τι είναι ΤΔ!