Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ειμαι φανατικος οπαδος της Λιβερπουλ αλλα ο Μαρκοβιτς εκει περασε και δεν ακουμπησε. Ξερει μπαλα αλλα ειναι πολυ soft παιχτης. Παικτης που πχ στην σκουληκοφωλια δεν τον βαζεις να παιξει.
Εχει καλη πασα, βλεπει μπαλα αλλα ειναι λιγο αργος. Αν τον παρουμε θα βοηθησει...Στην Ελλαδα θα ναι οαση...
Εχει καλη πασα, βλεπει μπαλα αλλα ειναι λιγο αργος. Αν τον παρουμε θα βοηθησει...Στην Ελλαδα θα ναι οαση...
- anekfrastos
Ο Μάρκοβιτς πάντως εχει παίξει σε Παρτιζάν, Λίβερπουλ και τώρα στην ΠΑΟΚΑΡΑ. 3/4 αγαπημενες μου ομάδες. Απο τώρα πουλεν. Θα δουμε ωραία πράγματα μαζί με Πριγιο!
Καλώς να ορίσει, ίσως έχουμε αποχώρηση Μπις ή Καντουρι.
Ιδανικά θα ήθελα και ενα 8αρι ποιοτικό που να οργανώνει, να πατάει περιοχή, αλλά και να έχει ταχύτητα. Πάντως όσο κι αν Χρειάζεται τέτοιο παίκτη η ομάδα, δε θέλω κίνηση πανικού. Πιστεύω καλη προσθήκη θα ηταν ο Σάμαρης.
Καλώς να ορίσει, ίσως έχουμε αποχώρηση Μπις ή Καντουρι.
Ιδανικά θα ήθελα και ενα 8αρι ποιοτικό που να οργανώνει, να πατάει περιοχή, αλλά και να έχει ταχύτητα. Πάντως όσο κι αν Χρειάζεται τέτοιο παίκτη η ομάδα, δε θέλω κίνηση πανικού. Πιστεύω καλη προσθήκη θα ηταν ο Σάμαρης.
χαφ χαφ χαφνιαφιόρντουρ
πρώτα απ'όλα να είναι ταχύς και δεύτερον να μπορεί να κουβαλήσει μπάλα
πρώτα απ'όλα να είναι ταχύς και δεύτερον να μπορεί να κουβαλήσει μπάλα
- sourmenetes
- Moderator
χαχαχαχα ζαλίστηκα για ένα δευτερόλεπτο μέχρι να πάρω γραμμήanekfrastos έγραψε:Αποδεικνύεται ότι χωρίς Τζάλμα δε μπορεί ο Λου
https://www.youtube.com/watch?v=0LWKgXhwEH8
-
Επειδή όλοι λέτε για χαφ...
Δείξτε μου ποια γρήγορα χαφ έχει η κουλα και ο γκει
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε για να ανεβουμε επιπεδο ας σταματησουμε να βλεπουμε τους αλλους.paokpantou έγραψε:Επειδή όλοι λέτε για χαφ...
Η ομαδα ειναι σε χαμηλο επιπεδο τσου λου.
Του χρονου πρεπει να ειναι παραπανω και καθε χρονο ν ανεβαινει.
Μάρκοβιτς τον είδα και τον θυμάμαι στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι που μπήκε με Μπενφίκα και στο τέλος πήγε στους Παρτιζάνους οπαδούς μας που τον περίμεναν. Παιχτάρα ήταν τότε, δε ξέρω τώρα σε τι κατάσταση ήταν.
o Markovic μάλλον έκλεισε από αυτά που διαβάζω..
καθόλου απίθανο να έρθει ένας από Marchisio/Veloso(ελεύθεροι και οι 2)
Είμαστε και στο Europa League αποκλείσαμε και 2 ομαδάρες στα προκρ του CL ο Ιβάν τα δίνει σε συμβόλαια και φάνηκε άρα γιατί να μην έρθουν.. ως ελεύθεροι..;
καθόλου απίθανο να έρθει ένας από Marchisio/Veloso(ελεύθεροι και οι 2)
Είμαστε και στο Europa League αποκλείσαμε και 2 ομαδάρες στα προκρ του CL ο Ιβάν τα δίνει σε συμβόλαια και φάνηκε άρα γιατί να μην έρθουν.. ως ελεύθεροι..;
- john4serres
Δεν έχει Instagram ο παίκτης όπως υποστηρίζει.seaman έγραψε:O markovic ακολούθησε το λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο instagram, αν λέει κάτι αυτό, που μάλλον λέει...
Σε ό,τι αφορά τον Μαρκοβιτς ακολουθήστε στο Twitter τον James Pearce , εγκυροτατο Ρεπόρτερ της Λίβερπουλ,που θα βγάλει την είδηση νωριτερα απ όλους!
στο βελγιο λενε οτι κλεινει ο μαρκοβιτς στην αντερλεχτ και ο λουτσ τωρα ειπε οτι δεν θελει εκπληξεις και οτι μισει την τελευταια μερα των μεταγραφων.. μαγκες κανενας δεν θα ερθει..