Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- P.A.O.K.jim
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Τον παίχτη τον ήθελε και ο γαύρος, μήπως είναι κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να μας φορτώσουν την αποτυχία και οτι μας τον κλέψανε;
Κάτι δεν μου αρέσει γιατι έχει ακουστεί έντονα για τον γαύρο
Κάτι δεν μου αρέσει γιατι έχει ακουστεί έντονα για τον γαύρο
Πάντως βρήκα δηλωσεις-παραπωνα του παίκτη που λεει οτι η λιβερπουλ δεν τον αφηνει να φυγει ζητωντας εξωπραγματικα ποσα απο τις αλλες ομάδες και προτιμαει να τον δινει απλα δανεικο παρα την θεληση του.
Οποτε εχει λογικη η ολη ιστορια με τα 2 εκατομμυρια κτλπ κτλπ
Καθολου απιθανο να ειναι επικοινωνιακο αν και το τονισε ο τοσκιτσης πολλες φορες και νομιζω απο εκει προτοβγηκε αρα λιγο δυσκολα να ειναι ψεμα.
Επισης στην αγγλια το γραφουν παντου
Οποτε εχει λογικη η ολη ιστορια με τα 2 εκατομμυρια κτλπ κτλπ
Καθολου απιθανο να ειναι επικοινωνιακο αν και το τονισε ο τοσκιτσης πολλες φορες και νομιζω απο εκει προτοβγηκε αρα λιγο δυσκολα να ειναι ψεμα.
Επισης στην αγγλια το γραφουν παντου
Εγω πιστευω οτι δεν θα παρουμε κανεναν υπομονη μεχρι αυριο βραδυ.
Δεν ξερω τι παίκτης είναι, αλλά τον ψιλοθυμάμαι από το παιχνίδι με την Μπενφίκα όπου μας είχε βαλει το 3ο γκολ.
Οσο για τα υπόλοιπα έχει γενικά ικαοποιητικά νούμερα συμμετοχών σχεδον σε όλες τις ομάδες που έπαιξε πλην του τελευταίου αποτυχημενου περασματος στην Αντερλεχτ.
Οσο για τα υπόλοιπα έχει γενικά ικαοποιητικά νούμερα συμμετοχών σχεδον σε όλες τις ομάδες που έπαιξε πλην του τελευταίου αποτυχημενου περασματος στην Αντερλεχτ.
Δεν ειναι κακος παιχτης για 2 μυρια πιστευω αξιζει το στοιχημα αμα πιεσουμε για ακομα ποιο κατω ακομα καλυτερα. Ειναι ακομα 24 δεν ειναι τελειωμενος ουτε ειχε ποτε μεγαλους τραυματισμους απλως ειναι το κλασικο ταλεντο 19-20 χρονων μεγαλη μεταγραφη 25 μυρια δεν ποιανει τις προσδοκιες τον βαζαν να παιζει συνηθως δεξι wing back σε μια Liverpool που τα τελευταια χρονια ολο και μεγαλωνει και επιασε να τριβει τους παγκους. Εκανε ενα καλο δανεισμο στην Hull me ton Silva προπονητη του Ολυμπιακου και περισυ ειχε ενα κακο δανεισμο σε νουμερα στην Anderlecht αν και απο οτι ειδα θελαν να παρουν τον παιχτη με καποιο τροπο οποτε κατι ειδαν. Στον ΠΑΟΚ υπαρχουν συνθηκες για να αναγενηθουν χαμενα ταλεντα και ειναι και Σερβος εχουμε καλη παραδοση ταιριαζουμε και σε κουλτουρα μπορει να βρει την Ιθακη του εδω το θεμα ειναι ο παιχτης να θελει να αποδειξει πραγματα το μεγαλυτερο προσον ενος τετοιου ταλεντου αυτο ειναι
δεν μας χαλαει αλλα εσυ πιο πανω λες οτι πιστευεις δεν θα γινει καμια μεταγραφη
Μακαρι κ γω θελω μαρκοβιτς αν ερθει τελικα θα κανω ενα report για τον παιχτη για τον ξερω καλα λογω συμπαθειας στα παιδια με τα κοκκινα.
Μην μου πεις ότι τον θέλεις βασιζόμενος στις εμφανίσεις που έχει κάνει στους Reds;
- Παλαιολόγος
οπως τα λετε μια χαρα κινηση δειχνει,εξυπνη
θα φανει βεβαια αν τα καταφερει,αλλα οι ενδειξεις υπαρχουν
να δουμε αν οντως ενδιαφερομαστε βεβαια,σωστα αναφερει και ο dim τοσος κοσμος εφυγε δεν γινεται κατι θα φερουν
ειναι βλεπεις και η παραδοση της τελευταιας στιγμης που εχουμε
θα φανει βεβαια αν τα καταφερει,αλλα οι ενδειξεις υπαρχουν
να δουμε αν οντως ενδιαφερομαστε βεβαια,σωστα αναφερει και ο dim τοσος κοσμος εφυγε δεν γινεται κατι θα φερουν
ειναι βλεπεις και η παραδοση της τελευταιας στιγμης που εχουμε
- navigator11
Προφανώς. Μήπως έχουμε 2 προσθήκες σήμερα; Μια θεωρώ ότι θα γίνει όπως και να 'χει.Dimg4 έγραψε:Αποκλειεται να μη γινει, για αυτο αδειαζουν θεσεις
Tον θέλω γιατι για σουπερ λιγκ είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια μ αρέσει απο μπενφικα τώρα για να πάμε στου ς reds π λες αν και είμαι united άπλα έχω μια συμπάθεια στν Λίβερπουλ γιατί είναι ο Π.Α.Ο.Κ τς Αγγλίας κ επειδή είναι ο Π.Α.Ο.Κ τς Αγγλίας πολλοί παίχτες δεν μπορούν να δείξουν αυτό π μπορούν όταν παίζουν εκεί αν κατάλαβες πως το λέω νομίζω σ απάντησα.