Răzvan Lucescu
- sourmenetes
- Moderator
Re: Răzvan Lucescu
Τεραστια διαφορα εγω δεν ειδα.διαφορα ναι,τεραστια οχι. Δεν εγινες μπενφικα αλλα δεν εισαι και λιγος.ακομα και η μπενφικα τα χε χαμενα για 20' και χρειαστηκε δωρα για να ανακαμψει.
Τεσπα πανω κατω τα ιδια λεμε.
Τεσπα πανω κατω τα ιδια λεμε.
- Dimitris_L4
Σορυ αγιε αλλα διαφωνω..φαγαμε γκολ απο καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λαθη παιχτων..αυτο θα ισχυε εαν φταναμε στο 50 και ημασταν ολοι μπροστα οπως λες..μην ξεχνας οτι με την σπαρτακ γυρισαμε πισω στον 70 και βγαιναμε κ λεγαμε οτι ηταν απαραδεκτο και κινδυνεψαμε..για μενα το μοναδικο λαθος του λουτσεσκου ειναι ο ουαρντα..επρεπε να ξεκιναει απο αυτον..ειναι σε φουλ φορμα σε αντιθεση με τν λημνιο..agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Γενικά πιστευω επιασες ταβανι,κακός δεν είσαι σίγουρα,αλλά νομίζω προπονητικά πας για ταβάνι.Πιο πολύ μ ενοχλεί ότι όποια ομάδα σε πιέσει ψηλά (αυτό που κάνουμε εμεις συνέχεια στους αντιπάλους) η ομάδα έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει plan b ανάπτυξη από πίσω.Κι αυτό που είπα στην αρχη δένει μ αυτό μάθαμε ένα πράμα καλά και κάνουμε μόνο αυτό..Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε...
Στο μόνο που σου δίνω 1000 δίκια είναι ότι η διοίκηση δεν σε στηριξε on time στο μεταγραφικό κομμάτι γιατί δεν σου φερε 6αρι σκληρό κόφτη που θα ταν πολυτιμος σ αυτα τα ματς και αρ μπακ.Και σ αυτο το επιπεδο μ αυτους τους αντιπαλους μετραει και η παραμικρη λεπτομερεια...δεν εχεις περιθωριο για λαθη ούτε την πολυτέλεια να ρισκάρεις..
Ρισκάραμε με Κάνιας και Βιερινια μας πήγε αλλά ως εδώ...σ αυτό δεν φταις εσύ...
Είναι μια μαλακία που τη κάνεις και για αυτό το λόγο παλαιότερα έχουμε σκοτωθεί.sic-4 έγραψε:Σεβομαι την εξηγηση σου αγιε.
Αλλα ρε φιλε, οταν γραφεις τραγικος ο προπονητης, μου δινεις το δικαιωμα να χρησιμοποιησω την ιδια λεξη στην κριτικη μου για την αποψη σου. Αν εκφραζοσουν ηπιοτερα, ισως ηταν και ηπιοτερη η δικη μου εκφραση. Αν δεν θελεις να γραφω τραγικο μηνυμα, μην γραφεις τραγικος προπονητης, απλο.
Επισης, αυτο που λες εσυ οτι οποιος γραφει κατι διαφορετικο τρωει πεσιμο, εγω το βλεπω και απο μια αλλη οπτικη γωνια: Οποιος αντιδραει σε μηδενιστικες αποψεις, τρωει πεσιμο απο "παρεακια" και βαφτιζεται σεριφης, μπαμπουλας, γραφικος. Θεωρω πως και τα δυο εχουν καποια βαση (και ειναι και τα 2 τραβηγμενα).
Και οκ.. βγαινεις μετα απο μια ηττα και λες "τραγικος", "επιασε ταβανι" κλπ... Θεωρω πως ουτε το timing ειναι σωστο για τετοια κριτικη, αλλα και η κριτικη η ιδια ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια. Αλλα οκ, αποψη σου και αποψη μου, ολα καλα.
Κάποιος στη πίκρα του θα πει κάτι με πιο υπερβολικό τρόπο , για να το τονίσει αυτό που θέλει να πει... ή γιατί το τσούξιμο είναι φρέσκο και πονάει ακόμα. Κάνει μπαμ όμως ότι δε πρέπει να το πάρει κάποιος ως κυριολεξία.
Και μπαίνεις εσύ , με κρύο αίμα να γράψεις την ίδια υπερβολή/προσβολή όπως θες πες το , για τον συμφορουμιτη σου. Απλά για να του τη πεις με το ίδιο νόμισμα όπως αυτός. Και το κάνεις με κρύο αίμα γιατί ξέρεις πως όταν πω μαλάκα το Πασχαλάκη που έκανε τη πατάτα , μπορείς να εκμεταλλευθείς το "φάουλ" μου και να με πεις κι εσύ μαλάκα χωρίς να μπορώ να αντιδράσω, "τιμωρώντας" τη στιγμιαία πίκρα μου.
Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις γιατί ο καθένας αντιδράει διαφορετικά στη πίκρα και αυτό είναι και το νόημα ενός φόρουμ. Έχει μεγάλη διαφορά αν χαρακτηρίσω το Λουτσέσκου τραγικό τη Τρίτη πριν το παιχνίδι , από το να τον χαρακτηρίσω μετά τη χτεσινή ήττα και το τρόπο που ήρθε.
Είναι κρίμα, ιδίως όταν ο άλλος δεν είναι κανά ουρανοκατέβατο μέλος ή κανας επαγγελματίας κλάψας.
Απο που κι ως που ρε giapas εγω εχω κρυο αιμα; Μετα απο τετοια πικρα που φαγαμε εχει κανενας κρυο αιμα;
Δεν "εκμεταλλευομαι" το φαουλ του αλλου, απλα τα παιρνω στο κρανιο και απαντω αναλογως. Εχω ξαναπει και παλιοτερα... ειναι οκ να λεμε τραγικο τον προπονητη αλλα μην τυχον και πουμε τραγικη την αποψη του χ αγιου; Ε δεν στεκει.
Ολοι τον ειπαμε μαλακα τον Πασχαλακη μεσα μας οταν την εκανε την πατατα. Τωρα, αν εβγαινα κι εγραφα στο φορουμ "ο μ@λ@κ@ς ο Πασχαλακης", ε θα ηταν αδικο να με πει κι εμενα μαλακα κανενας φορτωμενος; Μην τα βλεπεις μονοπλευρα.
εδιτ: αν εβλεπα πριν τον αγωνα καποιον να χαρακτηριζει τραγικο τον Λουτσεσκου, πιθανον δεν θα με πειραζε τοσο, ισως και να γελουσα. Ε μετα απο ολη αυτην την προσπαθεια, στην μια ηττα να σκαει το τραγικος με ενοχλησε. Φυσικα και δεν ειναι επαγγελματιας κλαψας ή ουρανοκατεβατος ο αγιος. Αλλα εγω δεν ειδα το αγιος, ειδα το τραγικος. Ολοι ειμαστε φορτωμενοι
Δεν "εκμεταλλευομαι" το φαουλ του αλλου, απλα τα παιρνω στο κρανιο και απαντω αναλογως. Εχω ξαναπει και παλιοτερα... ειναι οκ να λεμε τραγικο τον προπονητη αλλα μην τυχον και πουμε τραγικη την αποψη του χ αγιου; Ε δεν στεκει.
Ολοι τον ειπαμε μαλακα τον Πασχαλακη μεσα μας οταν την εκανε την πατατα. Τωρα, αν εβγαινα κι εγραφα στο φορουμ "ο μ@λ@κ@ς ο Πασχαλακης", ε θα ηταν αδικο να με πει κι εμενα μαλακα κανενας φορτωμενος; Μην τα βλεπεις μονοπλευρα.
εδιτ: αν εβλεπα πριν τον αγωνα καποιον να χαρακτηριζει τραγικο τον Λουτσεσκου, πιθανον δεν θα με πειραζε τοσο, ισως και να γελουσα. Ε μετα απο ολη αυτην την προσπαθεια, στην μια ηττα να σκαει το τραγικος με ενοχλησε. Φυσικα και δεν ειναι επαγγελματιας κλαψας ή ουρανοκατεβατος ο αγιος. Αλλα εγω δεν ειδα το αγιος, ειδα το τραγικος. Ολοι ειμαστε φορτωμενοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 30 Αύγ 2018, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Άσε μας ρε γιαπας κι εσύ! Το πάνω πάνω κόμβιο του Βιειρίνια είναι ανοιχτό ρε κοινέ συκοφάντη; Αποδείξεις να προσκομίσεις έχει;

Dimitris_L4 έγραψε:Σορυ αγιε αλλα διαφωνω..φαγαμε γκολ απο καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λαθη παιχτων..αυτο θα ισχυε εαν φταναμε στο 50 και ημασταν ολοι μπροστα οπως λες..μην ξεχνας οτι με την σπαρτακ γυρισαμε πισω στον 70 και βγαιναμε κ λεγαμε οτι ηταν απαραδεκτο και κινδυνεψαμε..για μενα το μοναδικο λαθος του λουτσεσκου ειναι ο ουαρντα..επρεπε να ξεκιναει απο αυτον..ειναι σε φουλ φορμα σε αντιθεση με τν λημνιο..agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Γενικά πιστευω επιασες ταβανι,κακός δεν είσαι σίγουρα,αλλά νομίζω προπονητικά πας για ταβάνι.Πιο πολύ μ ενοχλεί ότι όποια ομάδα σε πιέσει ψηλά (αυτό που κάνουμε εμεις συνέχεια στους αντιπάλους) η ομάδα έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει plan b ανάπτυξη από πίσω.Κι αυτό που είπα στην αρχη δένει μ αυτό μάθαμε ένα πράμα καλά και κάνουμε μόνο αυτό..Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε...
Στο μόνο που σου δίνω 1000 δίκια είναι ότι η διοίκηση δεν σε στηριξε on time στο μεταγραφικό κομμάτι γιατί δεν σου φερε 6αρι σκληρό κόφτη που θα ταν πολυτιμος σ αυτα τα ματς και αρ μπακ.Και σ αυτο το επιπεδο μ αυτους τους αντιπαλους μετραει και η παραμικρη λεπτομερεια...δεν εχεις περιθωριο για λαθη ούτε την πολυτέλεια να ρισκάρεις..
Συμφωνω για Λημνιο.Τωρα χθες αμα σου πω οτι μου ελειπε ο Τζαλμα κι οτι ηταν ταμαμ ο ιδανικοτερος... κι ουτε Ουαρντα ουτε Ζαμπα ουτε τιποτα...γαμησε τα δεν μπορω να ηρεμησω....εβρεξα τα χειλη μου στην πηγη χθες και νερο παλι δεν ηπια...
- Sick Bastard
Μέχρι το κόρνερ, που έφερε το 1-1 οι ''διάολοι'' της Μπενφίκα, δεν είχαν κάνει τίποτα.agios έγραψε:Στην διαχειριση του ματς μετα το 1-0.Αντε εφαγες ενα στημενο ενα γαμογκολ απο το πουθενα,ενα κρυο και αδικο γκολ.Φρεναρε το λιγο φαινοταν ολοι στο γηπεδο το βλεπαμε ολοι μπροστα.Οκ κι εγω το γουσταρω δε λεω αλλα να μας παιρνει..χθες ο σκοπος αγιαζε τα μεσα...παγωσε το λιγο ηρεμησε το αφου το βλεπεις οι αλλοι ειναι διαολοι...Κι αυτο που λεει ο σουρμε για τις λαθος πασες στο κεντρο ισχυει ενισχυσε το λιγο δεν ειπα να δωσεις χωρο σ αυτους τους δαιμονες.Βαλε εναν να συγκλινει στον κεντρο να γινει τριτο χαφ τον Καντουρι ας πουμε.το κανε με την Σπαρτακ και τους εδεσε κομπο...χθες φαινοταν πολυ αερα πατερα πηγαιναμε ασταματητα...Sick Bastard έγραψε:Απλά από περιέργεια, πάρα πάρα πάρα πολύ κακός σε τι;
Μετά, πάλι απ το τίποτα, ήρθε το δώρο του πέναλτι.
Ναι οκ, υπήρχαν κάποιες λάθος πάσες, αλλά σου θυμίζω ότι μετά το 1-2 που ήρθε με μηδενική προσπάθεια απ τους Πορτογάλους, έβγαλε ο Βλαχοδήμος το 2-2.
Αν όπως λες, συνέκλινε ο Καντούρι, ο Αντελίνο θα έτρωγε διπλή πίεση απ τη δεξιά πλευρά της Μπενφίκα κι έτσι κωλόχοντρος που είναι και τραγικός, θα έσκαγε και θα γέμιζε ο κόσμος αίματα και μπλιαχ.
Το 1-3 ναι, είναι μια πάρα πολύ καλή επιθεση που ο ΠΑΟΚ την παρακολούθησε όπως οι Μπενφικέζοι παρακολούθησαν το δικό μας γκολ.
Το 1-4 είναι ένα ακόμα δώρο.
Η ομάδα όμως, δεν έχασε τη συνοχή, της δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της, δεν έδειξε πουθενά και ποτέ, ότι έπαιζε για να παίζει και για να τελειώσει το ματς. Πάλεψε να κάνει κάτι, όχι όπως να είναι, με σχέδιο και πυγμή.
Αυτά, δεν γίνεται να γίνουν σε μια ομάδα που ο προπονητής έχει πιάσει ''ταβάνι'', είναι τραγικός, είναι πάρα Χ2 πολύ κακός, επειδή δεν έκανε κάτι που εκ των υστέρων κάποιοι λένε ότι θα έπρεπε να παίζει αλλιώς κι όσο έπαιζε με τον τρόπο που έπαιζε τις είχαμε βγάλει έξω και τις χτυπούσαμε.
Το ξέρω ότι δεν θα σε πείσω, δεν με νοιάζει κιόλας, αν όμως στη φάση του Λημνιού είχε γίνει το 2-0 το έργο θα τελείωνε πολύ πιο όμορφα και όλοι θα λέγαμε άλλα.
Δείτε λίγο πέρα απ το αποτέλεσμα, δείτε το πως έγινε. Το πως, δεν είναι πάντα το ''γιατί''.
τι τραγικος ρε μαγκες?? εβαλε μια ομαδα που για 20 λεπτα ποδοπατησε τον αντιπαλο.. εγιναν 2 εγκληματα,οχι τακτικα αλλα ατομικα και σε 5 λεπτα γυρναει το ματς.. μετα χανεται η κεφαλια του ματος και τρωμε γκολ καπακι επειδη επι 60 μετρα βλεπαμε σερβι κ γκριμαλτο να κανουν 1-2... καλα εκανε κ δεν εκλεισε την ομαδα πισω απο την αρχη.. αν ηταν 1-0 στο 60 προφανως και θα γυρισε πισω η ομαδα να δωσει χωρις..αλλα τα γκολ δεν καταλαβαμε ακομα πως τα φαγαμε..
αγιε, για το επιπεδο του λουτσεσκου γενικα εχω εκφρασει και εγω τις ενστασεις μου....αυτη τη στιγμη ομως, ειναι "ευλογια" για εναν οργανισμο που εχει τεραστιο θεμα στο να αποκτησει ΣΤΑΘΕΡΕΣ, και αυτο δεν μπορουμε να το αμφισβητουμε...
ποδοσφαιρικα μιλωντας, τη δεδομενη στιγμη, τον κρεμανε πολυ περισσοτερο οι μεταγραφικες στρατηγικες της ομαδας, παρα οι δικες του διαχειρισεις των ματς...
ποδοσφαιρικα μιλωντας, τη δεδομενη στιγμη, τον κρεμανε πολυ περισσοτερο οι μεταγραφικες στρατηγικες της ομαδας, παρα οι δικες του διαχειρισεις των ματς...
- sourmenetes
- Moderator
Ο ουαρντα κραταει πολυ περισσοτερη μπαλα απο ολους νομιζω.εχει και την προσποιηση εχει και το κερδισμενο φαουλ.agios έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Σορυ αγιε αλλα διαφωνω..φαγαμε γκολ απο καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λαθη παιχτων..αυτο θα ισχυε εαν φταναμε στο 50 και ημασταν ολοι μπροστα οπως λες..μην ξεχνας οτι με την σπαρτακ γυρισαμε πισω στον 70 και βγαιναμε κ λεγαμε οτι ηταν απαραδεκτο και κινδυνεψαμε..για μενα το μοναδικο λαθος του λουτσεσκου ειναι ο ουαρντα..επρεπε να ξεκιναει απο αυτον..ειναι σε φουλ φορμα σε αντιθεση με τν λημνιο..agios έγραψε:Χθες απλά τραγικός....Δεν μπορεις να προσαρμοστείς στον αντίπαλο,μάθαμε ένα πράμα και παίζουμε μόνο αυτό είτε με Μπάρτσα είτε με Λιβαδειά...ε κατσε...φτανει...κανεις ιδανικά το 1-0 και δεν μαζευεις την ομάδα να παγωσεις το παιχνιδι να ηρεμησει γιουρια αιντεεεε ολοι μπροστα παλι..τι θα κανεις?3-0 ημιχρονο?Δεν ειμαστε Μπαρτσα ακομα μιστερ θελουμε πολυ...
Συμφωνω για Λημνιο.Τωρα χθες αμα σου πω οτι μου ελειπε ο Τζαλμα κι οτι ηταν ταμαμ ο ιδανικοτερος... κι ουτε Ουαρντα ουτε Ζαμπα ουτε τιποτα...γαμησε τα δεν μπορω να ηρεμησω....εβρεξα τα χειλη μου στην πηγη χθες και νερο παλι δεν ηπια...
Αγιε υπερβαλλεις ρε, νομιζω το πηρες πολυ λαθος. Δε σου ειπε μη λες αποψηagios έγραψε:Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων ή επιβολής απόψεων??Τι έγινε?τα ίδια συνεχίζετε το γνωστό παρεάκι του φόρουμ?????sic-4 έγραψε:μαλιστα.. τραγικος, ταβανι κλπ επειδη δεν εκανε το θαυμα κι επειδη εκανε μια ηττα μετα απο εναν χρονο
τραγικοτατο τουλαχιστον το προηγουμενο μηνυμα
εδιτ: "Ναι αλλά σε ποιους τα κάνουμε..." : Βασιλεια, Σπαρτακ, ομαδες επιπεδου chl, δεν φτανει;
Ναι χθες ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ηταν τραγικός και θεωρώ λέγοντας ποδοσφαιρικά τι κάνει λάθος οτι παέι για ταβάνι.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το πω δεν καταλαβα???????
Τι κανω κακό στην ομάδα?Διαβάζει τα ποστ μου και θα χαλάσω το κλίμα??????
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...
ΜΑΖΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ?ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΑΙΝΤΕ.......
Τα παιχνιδια τελειωνουν σε 90 οχι σε 20 ομως. Εγω ειπα πως πρεπει να μοιασουμε στην μπενφικα αν θελουμε να ανεβαινουμε επιπεδα. Υπερσυγχρονη ταχυτατη ομαδα με απιστευτους αυτοματισμους.Demir έγραψε:τι τραγικος ρε μαγκες?? εβαλε μια ομαδα που για 20 λεπτα ποδοπατησε τον αντιπαλο.. εγιναν 2 εγκληματα,οχι τακτικα αλλα ατομικα και σε 5 λεπτα γυρναει το ματς.. μετα χανεται η κεφαλια του ματος και τρωμε γκολ καπακι επειδη επι 60 μετρα βλεπαμε σερβι κ γκριμαλτο να κανουν 1-2... καλα εκανε κ δεν εκλεισε την ομαδα πισω απο την αρχη.. αν ηταν 1-0 στο 60 προφανως και θα γυρισε πισω η ομαδα να δωσει χωρις..αλλα τα γκολ δεν καταλαβαμε ακομα πως τα φαγαμε..
Έγιναν λάθη χθες, προφανώς όταν δέχεσαι 4 γκολ. Παρ' όλα αυτά η ομάδα έπαιξε σε υψηλότατο επίπεδο, απέκλεισε δύο αντιπάλους σε νοκ άουτ παιχνίδια και κατά διαστήματα απέδωσε εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι σοβαρός προπονητής, επαγγελματίας και η εικόνα της ομάδας συγκριτικά με ένα χρόνο πριν που ανέλαβε είναι για εμένα αδιανόητα καλύτερη. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την μέχρι στιγμής πορεία.
- sourmenetes
- Moderator
Συντάσσομαι, συμπληρώνοντας ότι ελπίζω πως ο Λου θα κριθεί συνολικά στο τέλος της φετινής σεζόν, έχοντας η ομάδα μας παιχνίδια "Πεμπτη-Κυριακή" και εύχομαι, μετά απ αυτήν την κρίση, να αποδειχθεί σοφή η ανανέωση του!Sera4 έγραψε:αγιε, για το επιπεδο του λουτσεσκου γενικα εχω εκφρασει και εγω τις ενστασεις μου....αυτη τη στιγμη ομως, ειναι "ευλογια" για εναν οργανισμο που εχει τεραστιο θεμα στο να αποκτησει ΣΤΑΘΕΡΕΣ, και αυτο δεν μπορουμε να το αμφισβητουμε...
Προσωπικά από μένα η κριτική θα συμπεριλαμβάνει όλους τους παράγοντες και εύχομαι το ίδιο και απ την διοίκηση!
Οι αποφάσεις εν θερμώ, οι οποίες εμποδίζουν την δημιουργία ΣΤΑΘΕΡΩΝ, είναι βέβαιο ότι φρενάρουν την πρόοδο...