2 Αυγούστου...pilotos έγραψε:Έβγαλε το άβγαλτο και μπορεί να κάνει γκέλα μόνος του.
Συγκέντρωση κι ηρεμία, δείχνεις ανίκητος!!!
SM-G965F
SM-G965F
2 Αυγούστου...pilotos έγραψε:Έβγαλε το άβγαλτο και μπορεί να κάνει γκέλα μόνος του.
Συγκέντρωση κι ηρεμία, δείχνεις ανίκητος!!!
SM-G965F
Μετά και τις σημερινές σου δηλώσεις...pilotos έγραψε:Δεν το θέτω εγώ, αυτός έθεσε εαυτόν εκτός ευθύνηςMao_Mao έγραψε:Αν το θέτεις ετσι ναι αλλα νομίζω εστίασε περισσότερο στο οτι όντως πήρε περιεργη τροχιά η μπαλα οχι στο οτι φταίει πχ ο κρεσπο.
Αλλα οντως είναι πιο πρέπον να πάρεις την ευθυνη πάνω σου και ας φταίει ο αερας η μια κοντρα
Λες και θα κρεμούσε κανένας...
Αυτό δείχνει ή μη εμπιστοσύνη σε δυνατότητες, ή... Άσε μην πω καλύτερα
SM-G965F
Με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη παίζουμε. Ρε πως τα φέρνει η μοίρα για τον ReyLuigi Vampa έγραψε:Πολυ κακή στιγμή, συμβαίνουν αυτά αλλά νομίζω είναι ώρα να πάρει κάποια ματς ο Ρευ
;;;pilotos έγραψε:Μετά και τις σημερινές σου δηλώσεις...pilotos έγραψε:Δεν το θέτω εγώ, αυτός έθεσε εαυτόν εκτός ευθύνηςMao_Mao έγραψε:Αν το θέτεις ετσι ναι αλλα νομίζω εστίασε περισσότερο στο οτι όντως πήρε περιεργη τροχιά η μπαλα οχι στο οτι φταίει πχ ο κρεσπο.
Αλλα οντως είναι πιο πρέπον να πάρεις την ευθυνη πάνω σου και ας φταίει ο αερας η μια κοντρα
SM-G965F
Άι τράβα αγόρι μου, μυαλό ντιπ.
Άνδρας χωρίς @@
SM-G965F
+ 1926...ΑποστόληςΑ έγραψε:Η στενοχώρια μας είναι τόσο μεγάλη που ψάχνουμε παίκτες να ρίξουμε το φταίξιμο, μπας και ξελαφρώσουμε. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, πάει και τελείωσε.
Με την Spartac απέκρουσε πέναλτυ και κράτησε τη νίκη, όπως και στη Λισσαβώνα.
Κάποιοι περιμένουν μάλλον την ευκαιρία να μηδενίσουν τους παίκτες μας.
Σήμερα όλοι έκαναν λάθη και είμαστε μια οικογένεια, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και πάμε παρακάτω.navigator11 έγραψε:;;;pilotos έγραψε:Μετά και τις σημερινές σου δηλώσεις...pilotos έγραψε:Δεν το θέτω εγώ, αυτός έθεσε εαυτόν εκτός ευθύνης
SM-G965F
Άι τράβα αγόρι μου, μυαλό ντιπ.
Άνδρας χωρίς @@
SM-G965F
Δεν άκουσα να λέει αυτό που λες..Dimg4 έγραψε:Ρε πατε καλα??? Φταιω για το λαθος ειπε ξεκαθαρα
"Προσπάθησα να σώσω την μπάλα να μην βγει κόρνερ και έγινε αυτό που έγινε. Μετά το πρώτο λάθος μου είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα ο αντίπαλος και έπρεπε να αντιδράσω.pilotos έγραψε:Δεν άκουσα να λέει αυτό που λες..Dimg4 έγραψε:Ρε πατε καλα??? Φταιω για το λαθος ειπε ξεκαθαρα
Και επειδή το βρήκα γραμμένο πάρτο
«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι όλοι. Έχουμε πει ότι όπως είμαστε ενωμένοι στα εύκολα έτσι πρέπει και στα δύσκολα. Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ποδοσφαιριστές θα γίνουν και λάθη. Έγιναν σε αυτό το παιχνίδι…»
SM-G965F
ΤΟ ΑΥΤΟberry έγραψε:Αλεξανδρε χρονια πολλα να χαιρεσαι τη γιορτη σου! Κ μη μασας. Αλλωστε ξερεις να γυριζεις τις δυσκολιες στην καριερα σου. Ενα λαθος οσο βαρυ κ να ναι δε θα επισκιασει τις τρομερες εμφανισεις που εχεις κανει κατω απ τα δοκαρια μας!