Dorian Leveque
- kataramenos5
Re: Dorian Leveque
Ευτυχώς που ο λεβέκ είναι ταύρος κ δεν υπάρχει πιθανότητα να μας τον γυρίσουν πισωGEOL έγραψε:http://www.lavoixdunord.fr/438888/article/2018-08-28/mercato-valenciennes-qui-aurait-recu-plusieurs-offres-pour-niakate-pense-leveque
Με λίγα λόγια εκεί στη Valenciennes έχουν έναν πιτσιρικά - Sikou Niakaté - κεντρικό αμυντικό, μεγάλο ταλέντο απ' ότι ισχυρίζονται. Πουλάνε τον πιτσιρίκο γιατί έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες ενδιαφέρθηκε η Άντερλεχτ, τον πέρασε ιατρικά και μετά τον δεύτερο ιατρικό έλεγχο τους τον γύρισε πίσω!!! Ο Λεβέκαροςθα πάει ΔΑΝΕΙΚΟΣ από μας μόνο αν βρεθεί ομάδα να πουληθεί ο πιτσιρικάς [κοντά στα 3 μύρια].
GEOL έγραψε:Πουλάνε τον πιτσιρίκο γιατί έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες ενδιαφέρθηκε η Άντερλεχτ, τον πέρασε ιατρικά και μετά τον δεύτερο ιατρικό έλεγχο τους τον γύρισε πίσω!!!
ααααα.. ετσι εξηγειται! Αυτο εννοουσε ο προπονητης τους οταν ελεγε για τον Λεβεκ:
"Είναι μια ενδιαφέρουσα λύση, αν φύγει ο Σικού. Είναι ένας καλός παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά"
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1476 ... ei-o-sikoy
- ΑποστόληςΑ
- falconakis
Το ευτύχημα είναι ότι ακόμη είναι ακόμη στο ρόστερ οπότε έχουμε την θετική ενέργεια για να περάσουμε στους ομίλους!
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- teo4giannitsa
Μας έφερες μέχρι εδώ από πέρυσι. Μεγάλε Ντόριαν, ολοκλήρωσε το έργο σου σήμερα, στείλε μας στα αστέρια. Και μετά ναι, με βαριά καρδιά, γυρνά στη Γαλλία. Θα στεναχωρηθω αλλά θα καταλάβω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κάνα νέο εδώ απ τον κύριο; πάει κι αυτή η μεταγραφική περίοδος. Το κατσίκωμα συνεχίζεται;
- john4serres
Φανταζεστε να μην φερναν τον τόσκα πχ και να διώχναν και τον βιειρινια και σήμερα να βλέπαμε αρθρα του τύπου "Ενεργοποιεί λεβεκ η διοικηση αφου τον εχουμε στο ροστερ απο το τιποτα κατι ειναι"
Θα επεφτε η κυβέρνηση
Θα επεφτε η κυβέρνηση
- falconakis
Κάτω τα χέρια απ' τον Λεβεκαρο...Πήγε να φύγει και φάγαμε τέσσερα...Να μείνει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι να σιγουρέψουμε το πρωτάθλημα!!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
falconakis έγραψε:Κάτω τα χέρια απ' τον Λεβεκαρο...Πήγε να φύγει και φάγαμε τέσσερα...Να μείνει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι να σιγουρέψουμε το πρωτάθλημα!!!
Leveque Leveque
μείνε 'δώ s'il vous plait!
- potamda
- Bet Guru 2023
Γιατί δεν του κάνουν ένα βίντεο προμο με τις καλύτερες στιγμές του στον ΠΑΟΚ, μπας και τσιμπήσει κανένας;