87.José Alberto Cañas
Re: 87.José Alberto Cañas
Δεν ήταν πολύ κακός στο πρώτο , απλά χθες έπιασε ταβάνι.
Δεν χρειάζεται ούτε να μηδενιζουμε ούτε να απογειώνουμε.
Για αυτό χρειαζόμαστε παίκτη επιπέδου Τσλ στη θέση του.
Δεν χρειάζεται ούτε να μηδενιζουμε ούτε να απογειώνουμε.
Για αυτό χρειαζόμαστε παίκτη επιπέδου Τσλ στη θέση του.
- falconakis
Αιδώς Αργείοι!!! Ο τρελοισπανος είναι μια χαρά και δικαιούται ένα μέτριο παιχνίδι!!! Πόσο εύκολα ξεχνάμε...
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
το μεγαλο του προβλημα με τις πασες, το γνωριζουμε οκ...
αλλα βουτα σε ενα τακλιν, μαμω την παναχαικη μου...κανε ενα βρωμικο μαρκαρισμα, παρε τον αερα του αντιπαλου σου...παρε και μια καρτα δεν πειραζει...αυτος ο πιτσι, σουλατσαρε στην περιοχη ευθυνης του, σαν να εκανε βολτες στο σπιτι του...
του το εκανε πολυ ευκολο χθες ο ισπανος...
αλλα βουτα σε ενα τακλιν, μαμω την παναχαικη μου...κανε ενα βρωμικο μαρκαρισμα, παρε τον αερα του αντιπαλου σου...παρε και μια καρτα δεν πειραζει...αυτος ο πιτσι, σουλατσαρε στην περιοχη ευθυνης του, σαν να εκανε βολτες στο σπιτι του...
του το εκανε πολυ ευκολο χθες ο ισπανος...
- Sick Bastard
Κι όμως χτες, ο Κάνιας ήταν ο πρώτος πασέρ μας, με ποσοστό 80%.
Αν δε, δεν κάνω λάθος, είχε και περισσότερα κλεψίματα απ τον Μαουρίσιο, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσω κοιτώντας ξανά τα στατιστικά.
Αν δε, δεν κάνω λάθος, είχε και περισσότερα κλεψίματα απ τον Μαουρίσιο, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσω κοιτώντας ξανά τα στατιστικά.
-
john4serres
Δεν μπορώ να τον βλέπω τον Κάνιας σε τέτοιο επίπεδο.
Να την "βράσω" την χημεία με τον Μαουρίσιο.
Είναι πολύ αργός με την μπάλα στα πόδια, ειδικά για αυτό το επίπεδο.
Του κάνουν ένα απλό pressing και τρέμει η καρδιά μας να μην χάσουμε την μπάλα μπροστά από την περιοχή μας.
Να την "βράσω" την χημεία με τον Μαουρίσιο.
Είναι πολύ αργός με την μπάλα στα πόδια, ειδικά για αυτό το επίπεδο.
Του κάνουν ένα απλό pressing και τρέμει η καρδιά μας να μην χάσουμε την μπάλα μπροστά από την περιοχή μας.
- painkiller4
Χθες θα το πω είχα εκνευριστεί με την πάρτη σου και σε μια φάση ήμουν
Σε τέτοια κατάσταση

Σε τέτοια κατάσταση

- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε ότι σχολιάζουμε απόδοση παίκτη μας σε αγώνα Ch.L. απέναντι στο Νο 15 της UEFA ranking.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Λίγος για αυτό το επίπεδο.
Αργή σκέψη και ακομα πιο αργή εκτέλεση.
Μαρκάρει σαν δεσποινίδα...
Αργή σκέψη και ακομα πιο αργή εκτέλεση.
Μαρκάρει σαν δεσποινίδα...
Ας μη ζητάμε από παίκτες μας πράγματα που είναι ξεκάθαρα πέρα από τις δυνατότητες τους.
Ο Κάνιας παίζει αυτό που μπορεί και με το παραπάνω. Και στο κάτω κάτω αφού δε φάγαμε γκολ τι παράπονο μπορεί να έχουμε? Που κατηφόριζε το γήπεδο?
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πάνω από 15 ομάδες στον κόσμο που δε θα κλειστούν στην περιοχή τους μέσα εκεί
Ο Κάνιας παίζει αυτό που μπορεί και με το παραπάνω. Και στο κάτω κάτω αφού δε φάγαμε γκολ τι παράπονο μπορεί να έχουμε? Που κατηφόριζε το γήπεδο?
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πάνω από 15 ομάδες στον κόσμο που δε θα κλειστούν στην περιοχή τους μέσα εκεί
Ντιναμο Τυφλιδας ✔
Ολιμπικ Ντονετσκ ✔
Βασιλεια ✔
Σπαρτακ Μοσχας ✔
Αγιαξ
Σαλκε
Εστερσουντ
Το σημειο Χ των αγωνων;Οπου προκριθηκαμε ησουν βασικος,οπου αποκλειστηκαμε παλι οχι.
Ο πιο αμφιλεγομενος παιχτης για το αν κανει για αυτο το επιπεδο,ειναι ο ιδιος με το πλεον μεταφυσικο στατιστικο στην ομαδα.
Οπως επισης ο ΠΑΟΚ κερδιζει περισσοτερο με αυτον στην ενδεκαδα. 17% η διαφορα(23/27 vs 15/22) στο ποσοστο νικων με ή χωρις αυτον επι λουτσεσκου.
Κατα τα φαινομενα ξεκιναει βασικος σημερα,με τον Π.Α.Ο.Κ. να ειναι στο παιχνιδι της προκρισης αποψε στην τουμπα
Μπενφικα ;
Αποψε ολοκληρωνει το μοτιβο και ο Π.Α.Ο.Κ. πεταει στα αστερια.Εφτασε η ωρα μας
Ολιμπικ Ντονετσκ ✔
Βασιλεια ✔
Σπαρτακ Μοσχας ✔
Αγιαξ
Σαλκε
Εστερσουντ
Το σημειο Χ των αγωνων;Οπου προκριθηκαμε ησουν βασικος,οπου αποκλειστηκαμε παλι οχι.
Ο πιο αμφιλεγομενος παιχτης για το αν κανει για αυτο το επιπεδο,ειναι ο ιδιος με το πλεον μεταφυσικο στατιστικο στην ομαδα.
Οπως επισης ο ΠΑΟΚ κερδιζει περισσοτερο με αυτον στην ενδεκαδα. 17% η διαφορα(23/27 vs 15/22) στο ποσοστο νικων με ή χωρις αυτον επι λουτσεσκου.
Κατα τα φαινομενα ξεκιναει βασικος σημερα,με τον Π.Α.Ο.Κ. να ειναι στο παιχνιδι της προκρισης αποψε στην τουμπα
Μπενφικα ;
Αποψε ολοκληρωνει το μοτιβο και ο Π.Α.Ο.Κ. πεταει στα αστερια.Εφτασε η ωρα μας
- Kostas_Peraia4
- falconakis
Αγορίνα βγάλε την τρέλα σου σήμερα στον Ναό και άσε τους ρεστους να κάνουν κολοτουμπες μετά το ματς...
Φιλε Κανιας,δεν εχω ξαναδει χαφ να μην μπορει να κανει μια σωστη πασα σε ενα ολοκληρο ματς. Ακομα και με Τριπολη ησουν κινδυνος θανατος,ποσο μαλλον με Μπενφικα. Τιμιος,αλλα για 4η αλλαγη και αν,στον ΠΑΟΚ των ονειρων μας