ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
- Dimitris_L4
Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1
Η μεγαλη ωρα εφτασε..30.000 κοσμος πρεπει να ειναι ενωμενος και με τεραστια ψυχικα αποθεματα..η ομαδα να εχει υπομονη και τυχη..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ....
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ....
Το Ματς θα λήξει με 1-0 υπέρ μας, τελείωσε. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου κανε μας υπερήφανους!

-
Άντε λίγες ώρες έμειναν και ότι και να γίνει η ομάδα μας έχει κάνει να γουστάρουμε όσο δεν πάει αυτό το καλοκαίρι
- paokovios1974
Δεν αντέχω ούτε να μετρήσω την ώρα πλέον (κάνα 10ωρο έμεινε λογικά), Κατ αυτό που παρεθεσες το έγραψα πρόσφατα, μιλάω για κείμενο πριν 5 χρόνια. Μηδαμινές ελπίδες να το βρω αν και θα το ψάξω και σήμερα για να ξεγελάσω το άγχος μου.kataramenos5 έγραψε:Δε μας λες και ποση εμεινε?paokovios1974 έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑΚαλως ηρθες παλι .
Υγ μηπως λες αυτο ρε οβιε?paokovios1974 έγραψε: Αύριο θα σβήσουμε σαν ομαδα το...παραλιγο, "οχι άλλο παραλίγο" δεν θα πει κανένα ΠΑΟΚσακη απο δω και στο εξης.
Η ομάδα διευρύνει τα όρια της και επιδιώκει να κατακτήσει οτι δεν μπορούσε μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχουν πλεον οι λεξεις," ατυχία γκαντεμιά παραλίγο".
Μπαινεις παιζεις νικας κατακτας, γιατι μπορεις, γιατι εισαι πολυ δυνατος, μιζεριες , χαμηλα την μπαλα , και αλλες τετοιες γραφικοτητες ειναι παρελθον.
Κανα εισιτήριο παίζει

Έλα ρε να σε βάλουμεpaokovios1974 έγραψε:Δεν αντέχω ούτε να μετρήσω την ώρα πλέον (κάνα 10ωρο έμεινε λογικά), Κατ αυτό που παρεθεσες το έγραψα πρόσφατα, μιλάω για κείμενο πριν 5 χρόνια. Μηδαμινές ελπίδες να το βρω αν και θα το ψάξω και σήμερα για να ξεγελάσω το άγχος μου.kataramenos5 έγραψε:Δε μας λες και ποση εμεινε?paokovios1974 έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑΚαλως ηρθες παλι .
Υγ μηπως λες αυτο ρε οβιε?paokovios1974 έγραψε: Αύριο θα σβήσουμε σαν ομαδα το...παραλιγο, "οχι άλλο παραλίγο" δεν θα πει κανένα ΠΑΟΚσακη απο δω και στο εξης.
Η ομάδα διευρύνει τα όρια της και επιδιώκει να κατακτήσει οτι δεν μπορούσε μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχουν πλεον οι λεξεις," ατυχία γκαντεμιά παραλίγο".
Μπαινεις παιζεις νικας κατακτας, γιατι μπορεις, γιατι εισαι πολυ δυνατος, μιζεριες , χαμηλα την μπαλα , και αλλες τετοιες γραφικοτητες ειναι παρελθον.
Κανα εισιτήριο παίζει?
SM-G965F

Είσαι μια ουσία ουσία μαγική....................................

Είσαι ένα βότανο μοναδικό στην Γη............................

Όπου και να παίζεις θα σ' ακολουθώ...........................

Δικέφαλε στ' ορκίζομαι για σένα μόνο ζω.....................

Το ...εφτασε η ώρα το έχω πει και άλλες φορές. Σήμερα όμως...ΤΟ ΝΟΙΏΘΩ. Άντε ρε ομαδάρα...κανε να γελάσει λίγο το χειλάκι της βασανισμένης μας ψυχής...
Στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα..........................
Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι........................
Και στον κόσμο ο μεγαλύτερος λαός.....................
Και στο στήθος ο Δικέφαλος Αετός.......................
Π. Α. Ο. Κ.

Στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι........................

Και στον κόσμο ο μεγαλύτερος λαός.....................

Και στο στήθος ο Δικέφαλος Αετός.......................

-
- Mr Ξερόλας 2019
Κατι μας χρωσταει η ΙΣΤΟΡΙΑ και θα μας το δωσει σημερα.
Ξεκιναω για Θεσσαλονικη,αντε με τη νικη-προκριση(εστω και με ισοπαλια 0-0,αντε και 1-1 και προκριση στην παραταση).

Ξεκιναω για Θεσσαλονικη,αντε με τη νικη-προκριση(εστω και με ισοπαλια 0-0,αντε και 1-1 και προκριση στην παραταση).

- painkiller4
Σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία και τρελαίνει όλη την Ευρώπη
ΠΑΟΚ θυμήσου την πρόκριση την θέλουν ακόμα και οι νεκροί σου

ΠΑΟΚ θυμήσου την πρόκριση την θέλουν ακόμα και οι νεκροί σου

Αυτή η γλυκιά και συνάμα αγχωτική προσμονή. Κάθε φορά σαν την πρώτη φορά. Λες θα μεγαλώσουμε και άλλα πράγματα θα μας ενδιαφέρουν πρώτα. Αλλά κάθε φορά που πλησιάζει η ώρα που θα αρχίσει το ματς, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό σου. Μόνο ο ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να περάσουμε αυτή την φορά το στάδιο του παραλίγο και να φτάσουμε στο επιτέλους. Δύσκολο το ματς. Δεν μπορώ να το προσεγγίσω με ηρεμία. Το μόνο που θέλω είναι να μπούμε στο ματς (παίκτες και οπαδοί) με μάτι που γυαλίζει. Να καταλάβει ο γαύρος της Πορτογαλίας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτούς εκτός από την ήττα και την συμμετοχή τους στη γιορτή μας.
Ότι και να γίνει πάντως, εγώ είμαι ήδη ικανοποιημένος από την ομάδα. Ανεβήκαμε επίπεδο. Ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε με χαρά ή αξιοπρέπεια. Όπως πάντα.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ελπίζω να περάσουμε αυτή την φορά το στάδιο του παραλίγο και να φτάσουμε στο επιτέλους. Δύσκολο το ματς. Δεν μπορώ να το προσεγγίσω με ηρεμία. Το μόνο που θέλω είναι να μπούμε στο ματς (παίκτες και οπαδοί) με μάτι που γυαλίζει. Να καταλάβει ο γαύρος της Πορτογαλίας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για αυτούς εκτός από την ήττα και την συμμετοχή τους στη γιορτή μας.
Ότι και να γίνει πάντως, εγώ είμαι ήδη ικανοποιημένος από την ομάδα. Ανεβήκαμε επίπεδο. Ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε με χαρά ή αξιοπρέπεια. Όπως πάντα.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΑΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΑΑΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝΕΕΕΕ. Δεν είμαι καλά.
Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteS & PaokmaniaWebRadio
+ 1926...painkiller4 έγραψε:Σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ γράφει ιστορία και τρελαίνει όλη την Ευρώπη
Π.Α.Ο.Κ. θυμήσου, την πρόκριση την θέλουνε ακόμα κι οι νεκροί σου...
![]()
![]()
Γι αυτό..........................
Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ, ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ...![]()

Θα επαναλάβω, πως το μεγαλύτερο κέρδος της επιτυχούς έκβασης του αγώνα θα είναι πως η παρουσία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του ΤσουΛου θα πάψει να έχει μεταφυσική χροιά και θα αποτελεί απλά μία ¨δουλειά που πρέπει να γίνει¨. Τόσο απλά.
Εδώ βλέπω και τη μεγαλύτερη ανάγκη για το αγωνιστικό και προπονητικό τμήμα, αυτή η προσμονή και λαχτάρα να μην κλειδώσει το μυαλό των παιχτών. Πρέπει να το δουν σαν μια ακόμα μέρα στη δουλειά,
Το παιχνίδι δεν ξέρω αν θα το προλάβω, μια που θα ταξιδεύω με το αυτοκίνητο έχοντας παραλάβει τον πεθερό μου.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Εδώ βλέπω και τη μεγαλύτερη ανάγκη για το αγωνιστικό και προπονητικό τμήμα, αυτή η προσμονή και λαχτάρα να μην κλειδώσει το μυαλό των παιχτών. Πρέπει να το δουν σαν μια ακόμα μέρα στη δουλειά,
Το παιχνίδι δεν ξέρω αν θα το προλάβω, μια που θα ταξιδεύω με το αυτοκίνητο έχοντας παραλάβει τον πεθερό μου.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μετά από 30βαλε χρόνια στα τσιμέντα, σήμερα νομίζω ότι η κερκίδα πρέπει κάνει το εξής απλό.
Συνθήματα μέχρι την έναρξη από κει και πέρα ένα ασταμάτητο σφύριγμα και ουυυυυ όσο έχουν την μπάλα και παλαμάκια όση ώρα την έχουμε εμείς στα πόδια.
Ούτε ένα σύνθημα την ώρα του αγώνα.
Ψυχολογική τρομοκρατία
Να φύγουν και να θυμούνται το γιούχα μια ζωή.
SM-G965F
Συνθήματα μέχρι την έναρξη από κει και πέρα ένα ασταμάτητο σφύριγμα και ουυυυυ όσο έχουν την μπάλα και παλαμάκια όση ώρα την έχουμε εμείς στα πόδια.
Ούτε ένα σύνθημα την ώρα του αγώνα.
Ψυχολογική τρομοκρατία
Να φύγουν και να θυμούνται το γιούχα μια ζωή.
SM-G965F