ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: ΠΑΟΚ-Benfica 29/8 22:00 CosmoteSport 1

Δημοσίευση από Alastor »

Ας παιρναμε μια φορα στην κωλοευρωπη το πεναλντι που πηρε η χαρτινη. Δηλαδη ελεος γαμω το μπουρδελο μου,τελειωσε. Αυριο ο ΠΑΟΚ ειναι στους ομιλους ειτε θελουν ειτε δεν θελουν. Φατε τους,μηδενιστε τους
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εικόνα

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Κάνε αυτό που πρέπει αυτό που μας χρωστά η ιστορία ρε γμτ
Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΕΤΑ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ :nairepaok: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ξημέρωσε η μεγάλη μέρα!
ΠΑΟΚ γερά!
Η πρόκριση ειναι δικιά μας!
Δεν περνούν οι ώρες
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

Επειδή θα είμαι σκοπιά ξέρει κανείς ν θα παίξει σε κάνα ραδιοφωνικό σταθμό??ελα ομαδάρα μου τρέλανε μας δεν περνούν οι ώρες με τίποτα
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Ηρεμία, καθαρό μυαλό και υπομονή. Δεν πρέπει η ομάδα να παρασυρθει απο την κερκίδα.
Να παίξουμε το παιχνιδι που ξέρουμε,αυτό που μας έφερε μεχρι εδώ.
Ας ρισκαρουν αυτοι πρώτοι που πρέπει να σκοράρουν για να περάσουν.
Αυτοι άρχισαν ηδη να ψαχνουν άλλοθι σε περιπτωση αποκλεισμου τους, κατι για το χόρτο λενε, για τις απουσιες που εχουν..κανονικοί γαύροι!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυτό ηταν,λοιπον….

Εφτασε η μερα που ολοι περιμεναμε!

Εαν...αμα...εφοσον...δεν υπαρχει!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!Εαν ολοι εχουμε πιστη σε αυτο,θα γινει!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΙΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΡΤΑΚ!ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ!

Ρολοϊ γ@μιεται η μανα σου!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Γνωρίζει κανείς από ηρεμιστικά? Κάνουν δουλειά? Από σήμερα το πρωί είμαι χάλια από το άγχος, όλη τη βδομάδα το σκεφτόμουν αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Δε ξέρω πως θα περάσει η αυριανή μέρα και δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί αν δε περάσουμε. Είναι και η πίεση της δουλειάς μου αυτή τη περίοδο και ήρθε κι έδεσε. Γι'αυτό λοιπόν ξαναρωτάω αν γνωρίζει κάποιος κάνα ηρεμιστικό ή καμιά άλλη μέθοδο να μας καλμάρει. 19 ώρες + 2 του αγώνα έμειναν, θα χαζέψουμε εντελώς για πάρτη σου ρε ΠΑΟΚ
Ψυχραιμια φιλε...

Ηρεμιστικα για δουλεια και ΠΑΟΚ οχι.λιγο δουλεψε το στο μυαλο σου και ολα θα πανε καλα..
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

bicii82 έγραψε:Επειδή θα είμαι σκοπιά ξέρει κανείς ν θα παίξει σε κάνα ραδιοφωνικό σταθμό??ελα ομαδάρα μου τρέλανε μας δεν περνούν οι ώρες με τίποτα
Δες σε ποια συχνότητα έχει (λ)ΕΡΑ στην περιοχή σου. Είναι ό,τι πιο κοντινό σε μετάδοση μπορείς να έχεις. Αν είσαι τριγύρω από νομό Θεσσαλονίκης, δες μήπως κάποιο αθλητικό ραδιόφωνο της... πόλης έχει συνεργασία με κάποιον τοπικό σταθμό. Καλά ξεμπερδέματα με τον στρατό.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο Μιρτσεα θα'ναι μέσα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπενθυμίζω ότι μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε έως τώρα, αλλά γκολ ΔΕΝ μας έβαλαν στον πρώτο αγώνα. Δώρο του διαιτητή ήταν το πέναλτυ.

ΥΓ: Θα το δω (μάλλον) στο σπίτι μέσω live streaming
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όλοι παίζουμε!

Sdna - 28 Αυγούστου 2018, 22:58 - Σταύρος Κόλκας

Αύριο ο ΠΑΟΚ καλείται να γράψει ιστορία. Σεβόμενος πρώτα απ όλα τον δικό του κόπο. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που κατάφερε μέχρι σήμερα, όμως είναι τεράστιο αυτό που θα καταφέρει αν ολοκληρώσει σωστά. Και σε αυτή την ιστορία, όλοι παίζουμε.
Μελετάω την Μπενφίκα εδώ και μέρες. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί μας πίεσε. Έτσι ώστε να βγάλω συμπεράσματα για αυτό που θα δούμε αύριο.

Το ρεζουμέ της μελέτης ήταν πως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είδαμε και δεν ακολουθήσαμε τις κινήσεις των μπακ τους και των 8αριών. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει χειρότερο αμυντικό παιχνίδι από αυτό της Λισαβόνας.

Το νου μας σε Αντρέ Αλμέιδα, Γκριμάλντο, Πίζι και Ζέντσον. Αν αυτοί δεν κινηθούν με άνεση, τότε θα υπάρχει μία ισορροπία που βοηθά την ομάδα που βρίσκει δίχτυα πιο εύκολα. Και από τις δύο, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός. Ειδικά στη Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τον Λουτσέσκου που στη Τούμπα έχει μόνο νίκες. Όχι σε πέντε και δέκα αγώνες. Σε όβερ είκοσι. Ήταν μαθηματικό να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ο Ρουμάνος παράγει πραγματικό έργο. Η επένδυση Ιβάν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, απέκτησε μορφή στην εποχή του Ράζβαν. Αν το καταφέρει και αύριο, τότε αρχίζει η εποχή που ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί να γίνει αυτάρκης. Με την σφραγίδα του φαρδιά πλατιά.

Τι περιμένω να δω στη Τούμπα αύριο; Έναν καλύτερο και πιο επιθετικό ΠΑΟΚ σε σχέση με τη Λισαβόνα, μία χειρότερη αλλά με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης Μπενφίκα. Μιλάμε για 22 συν 6 παίκτες που θα πάρουν ένα συμβόλαιο πριμ εκτός όλων των άλλων.

Δεν πιστεύω στο 0-0, του δίνω ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες. Άρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση. Ας μη φτάσουμε στα πέναλτι καλύτερα, αλλά αν συμβεί και αυτό, αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να κάνει η ομάδα.

Παιχνίδι λεπτομέρειας όπως όλα τα υπόλοιπα στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη έχει και μεγαλύτερη τύχη.

Δεν έχει σημασία ο τρόπος. Για παράδειγμα, οι κάρτες δεν μεταφέρονται στους ομίλους. Αν χρειαστεί, είναι ένα στοιχείο του αγώνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είναι σίγουρα ποδοσφαιρικά καλλιστεία. Η δουλειά να γίνει με κάθε κόστος.

Όλοι παίζουμε. Η κερκίδα για παράδειγμα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο απέναντι σε μία ομάδα που δεν την λες έμπειρη και σίγουρα δεν λες πως βασικό της συστατικό είναι η προσωπικότητα.

Ελπίζω στις 22.00 μην είναι όλοι κάγκελο πίνοντας από το μεσημέρι. Ας κρατηθούν δυνάμεις. Καλό πρωινό, ξεκούραση το μεσημέρι και το βράδυ όσο πιόμα λιγότερο γίνεται. Το καθόλου δεν μπορείς να το ζητάς.

Κάθε κατεβασιά, κάθε διεκδίκηση, κάθε σφύριγμα του διαιτητή, η Τούμπα πρέπει να πιέζει. Κάθε επίθεση της ομάδας, ενθουσιασμός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ήδη η Τούμπα «χρεώνεται» την έξοχη συμπεριφορά της μετά το 0-2 της Σπαρτάκ. Πρώτα αυτή το πίστεψε και δικαιώθηκε.

Για τα πλάνα του Λουτσέσκου νομίζω πως στη θέση του θα ρίσκαρα με Ακπόμ για να πιέσω καλύτερα την ανάπτυξη των Πορτογάλων, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο λιγότερο αθλητικός Πρίγιο. Ο Ρουμάνος εννοείται πως θα ξεκινήσει με τον Σέρβο γιατί θα κυνηγήσει το γκολ και το κανάλι στη πίεση θα το τραβήξει ο Πέλκας που ευτυχώς δεν έπαιξε το Σάββατο. Αυτό θα άλλαζε αν ο Ακπόμ ήταν κανέναν μήνα πριν στην ομάδα.

Τον Ουάρντα νομίζω θα τον κρατήσει για μετά το 60 όταν και οι Πορτογάλοι χάσουν σε ανάσες, ενώ πιστεύω θα ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί που μία ποιοτική ώρα την έχει. Στα δεξιά της επίθεσης μπορεί να παίξει ο Ζαμπά, μπορεί και ο Λημνιός που ξεκουράστηκε το Σάββατο επίσης. Σε αυτή την επιλογή, δεν αλλάζουν πολλά, όλα θα είναι θέμα μέρας.

Στα γενικά στοιχεία, η Μπενφίκα είναι καλύτερη στη μετάβαση και στη τεχνική, ο ΠΑΟΚ είναι πιο οργανωμένος και καλύτερος στις στημένες φάσεις. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης οι δύο ομάδες είναι στα ίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στις λύσεις από τον πάγκο έχοντας παίκτες να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος ως ομάδα, η Μπενφίκα έχει το ειδικό βάρος ως σύλλογος φροντίζοντας για αυτό δεκαετίες τώρα.

Τέλος, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γερμανός Μπριχ, ας ελπίσουμε πως θα σφυρίξει χωρίς συμπάθειες και πως δεν θα θυμήσει σε καμία των περιπτώσεων τον κ. Μάζιτς που ήταν απαράδεκτος στον πρώτο αγώνα.

Υπενθυμίζω πως στις τρεις φορές που συναντηθήκαμε με την Μπενφίκα στην Ευρώπη, την πρώτη φορά την ώρα που την κάναμε γιο – γιο στη Τούμπα, αποβλήθηκε ο ΓΧ με αυστηρή κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα η νίκη στη Λισαβόνα να μας οδηγήσει απλά στα πέναλτι όπου αποκλειστήκαμε, την δεύτερη φορά σκόραραν στη Τούμπα με γκολ δύο μέτρα οφσάιντ μπροστά στον βοηθό μάλιστα και την 3η πήραν ένα από τα πλέον αστεία πέναλτι της ιστορίας του θεσμού και μάλιστα σε πολύ κομβικό σημείο του αγώνα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Γνωρίζει κανείς από ηρεμιστικά? Κάνουν δουλειά? Από σήμερα το πρωί είμαι χάλια από το άγχος, όλη τη βδομάδα το σκεφτόμουν αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Δε ξέρω πως θα περάσει η αυριανή μέρα και δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να συμβεί αν δε περάσουμε. Είναι και η πίεση της δουλειάς μου αυτή τη περίοδο και ήρθε κι έδεσε. Γι'αυτό λοιπόν ξαναρωτάω αν γνωρίζει κάποιος κάνα ηρεμιστικό ή καμιά άλλη μέθοδο να μας καλμάρει. 19 ώρες + 2 του αγώνα έμειναν, θα χαζέψουμε εντελώς για πάρτη σου ρε ΠΑΟΚ
φίλε εγώ δε θα το δω, ενώ μπορώ
θα πάω μια βόλτα εκείνη την ώρα
δε νομίζω να αντέξω τέτοια πίεση
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Μισο tavorακι των 2,5 και είσαι εντάξει. Κοιμίζει το θηρίο μέσα σου. Θέλει βέβαια συνταγή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προσπαθήστε να σκέφτεστε μέχρι την έναρξη του αγώνα οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ΠΑΟΚ. Δέστε μια ταινία, διαβάστε ένα βιβλίο. Εγώ θα δω επεισόδια από την αγαπημένη μου Τουρκική σειρά Asi. Την έχω δει ήδη τρεις φορές, αλλά εξακολουθεί να με ελκύει πολύ.
prax

Δημοσίευση από prax »

danirifle έγραψε:
φίλε εγώ δε θα το δω, ενώ μπορώ
θα πάω μια βόλτα εκείνη την ώρα
δε νομίζω να αντέξω τέτοια πίεση
ηρεμηστε μαγκες, κ εγω ετσι ημουν αλλα πρεπει να εχουμε αυτοσυγκρατηση, οτι ειναι να γινει θα γινει, αλλα μην χαλαμε και την υγεια μας..
εχουμε ενα πρωταθλημα και ενα κυπελλο να πανηγυρισουμε τον μαιο του 2019.. :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”