Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
Gawain1978
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Obanebane συμφωνώ σε όλα και κυρίως στην τελευταία παράγραφο εκτός από το ότι ο Μπεν Αρφα είναι παλαίμαχος.
Ο παίκτης αυτός σε τεχνική και agility είναι απίστευτος.
Θα τον ήθελα με 1000.
Νομίζω μπορεί να κάνει την διαφορά αν περάσουμε ομίλους champions league αλλά και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος
Ο παίκτης αυτός σε τεχνική και agility είναι απίστευτος.
Θα τον ήθελα με 1000.
Νομίζω μπορεί να κάνει την διαφορά αν περάσουμε ομίλους champions league αλλά και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος
Ο Μπεν Αρφά έχει ψυχολογικά προβλήματα. Μην το ψάχνετε.
Σε όλη του την καριέρα μόνο έναν χρόνο στην Νις δεν είχε θέματα με προπονητή. Ο ίδιος δημόσια έχει αποδώσει τα προβλήματα με τους προπονητές του, στο ότι δεν εξέλαβε ποτέ την πατρική αγάπη.
Επίσης έχει πάνω από χρόνο να παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Τελευταία συμμετοχή τον Απρίλιο του 17 στο κύπελλο Γαλλίας.
Σε όλη του την καριέρα μόνο έναν χρόνο στην Νις δεν είχε θέματα με προπονητή. Ο ίδιος δημόσια έχει αποδώσει τα προβλήματα με τους προπονητές του, στο ότι δεν εξέλαβε ποτέ την πατρική αγάπη.
Επίσης έχει πάνω από χρόνο να παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Τελευταία συμμετοχή τον Απρίλιο του 17 στο κύπελλο Γαλλίας.
Mario Gomez???Gawain1978 έγραψε:Κάτι ανέβασε ο Γιώργης πάλι.
Ένα με τον super mario να τα κάνει κι ένα με ένα μήνυμα για κάποιον που του λέει όταν θα λέω να χορεύεις θα χορεύεις.
Κάποιοι στο fb θεωρούν ότι ο super mario έχει να κάνει με μεταγραφικό στόχο
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Εμένα πάλι το μυαλό μου πήγε σε κάποιον θεωρητικά απλησίαστο αλλα είδα οτι ακούγεται για μπεσικτας και γαλατα, οποτε αν περάσουμε ομίλους τσου.λου why not; Joao Mario
https://www.transfermarkt.com/joao-mari ... ler/149729
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/joao-mari ... ler/149729
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Δεν εχουμε καποιο λογο να παρουμε πλεον Μπαλοτελι.Mao_Mao έγραψε:ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ
Ο Μπαλοτέλι έχει δηλώσει ότι παραμένει. Δεν κολλάει στο σενάριο. Για να δούμε.
Ρε παιδια γιατι εμενα δεν μου κανει με τιποτα για μεταγραφικος γριφος το συγκεκριμενο ποστ, αλλα απλα για καποιου ειδους μομφη προς καποιον?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν έχει να κανει με κάτι μεταγραφικό νομίζω. Μετά ανέβασε κάτι για κάποιον που όταν του μιλάει θα χορεύει κτλ. Πιθανόν να αναφέρεται σε κανέναν καραπαπαρα
- sourmenetes
- Moderator
M αρεσεις...obanebane έγραψε:Ο Μπεν αρφα δε με ψήνει,έχω την αίσθηση ότι μιλάμε για έναν ακόμα εκατομμυριούχο εν ενεργεία παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
Ο Μπαλοτελι είναι αθληταρας και δύο κλάσεις επάνω ,μπορεί να μας δώσει το πρωτάθλημα μόνος του,δεν υπαρχει ομως περιπτωση αποκτησης του,παρουσία Πριγιοβιτς.
Με τους Σαββιδηδες και τον ΠΑΟΚ στο τσ.λ οποιος αποκλείει ονόματα για οικονομικούς λόγους,είναι το λιγότερο αφελής.
Έρχεται ένα τριήμερο φωτιά,με την αυριανή την σημαντικότερη από τις τρεις.
-
Dimg4
Ουτε μενα. Μπηχτη ειναι και καλα οτι καποιοι ειναι μαριονετεςjoshua έγραψε:Ρε παιδια γιατι εμενα δεν μου κανει με τιποτα για μεταγραφικος γριφος το συγκεκριμενο ποστ, αλλα απλα για καποιου ειδους μομφη προς καποιον?
1) Ο Γιώργης ήραν στο Los Angeles και επιστρέφει
2) postαρε κάτι αντίστοιχο
3) Ο Παίχτης που προφανώς να είναι είναι ο Carlos Vela= που θέλει αν γυρίσει Ευρώπη και ας παίρνει 4 χαρτιά εκει.
Current team
Los Angeles FC
Number 10
https://www.transfermarkt.com/carlos-ve ... eler/35773
προφανώς έμεινε ελεύθερος ή λήγει το 2019 το συμβόλαιο του.
look into transfermarkt 29 είναι και πιάνει και Ισπανός.
-Αν εννοεί ο Σαββιδάκος για μεταγραφή γιατί είναι απρόβλεπτος άλλα δημοσιευεί άλλα εννοεί!
*Αν περάσουμε αύριο την Benfica που είναι υπέρ μας γιατί και με 0-0 παιρνάμε και στην τσουχτερή τούμπα δεν περνάει κανένας αντίπαλος ούτε η Barcelona
=> Θα περάσουμε στους ομίλους του CL άρα μην αναρωτιόμαστε αν πάρουμε της πόπης τα χαρτιά από την είσοδο CL για Carlos Vela= Οδοστρωτήρας => post του Γιώργη
2) postαρε κάτι αντίστοιχο
3) Ο Παίχτης που προφανώς να είναι είναι ο Carlos Vela= που θέλει αν γυρίσει Ευρώπη και ας παίρνει 4 χαρτιά εκει.
Current team
Los Angeles FC
Number 10
https://www.transfermarkt.com/carlos-ve ... eler/35773
προφανώς έμεινε ελεύθερος ή λήγει το 2019 το συμβόλαιο του.
look into transfermarkt 29 είναι και πιάνει και Ισπανός.
-Αν εννοεί ο Σαββιδάκος για μεταγραφή γιατί είναι απρόβλεπτος άλλα δημοσιευεί άλλα εννοεί!
*Αν περάσουμε αύριο την Benfica που είναι υπέρ μας γιατί και με 0-0 παιρνάμε και στην τσουχτερή τούμπα δεν περνάει κανένας αντίπαλος ούτε η Barcelona
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 28 Αύγ 2018, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5