7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Demir »

george188 έγραψε:Συμφωνώ με joshua. Πολύ κακός δεν ήταν, ίσα ίσα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κινητικός και βγήκαν φάσεις απο τα ποδια του. Μεγάλο θέμα οτι μετα το 70 εξαφανίζεται. Τον θεωρώ απαραίτητο την τετάρτη τουλαχιστον στην αρχή σαν εξτρέμ για να βοηθάει και στο κέντρο. Τελείως διαφορετικός παίκτης απο πέλκα, τραβιέται πολύ στα πλάγια και χάνουμε την πίεση μπροστά
επιφοβος για μπενφικα.. δεν νομιζω να μπορει να ακολουθησει τα μπακ.. ο μονος λογος να μπει ειναι να κλεισει λιγο στο κεντρο μηπως και περιοριστει ο πιτσι και να κρατησει και λιγο μπαλα.. αλλα ο πιο βασικος ειναι για να μπει ξεκουραστος ο ουαρντα ,γιατι θα τον χρειαστουμε φρεσκο στο τελος..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Πολυ κακος ΔΕΝ ηταν,δεν χρειαζεται να υπερβαλουμε.Στο πρωτο ημιχρονο ειχε αρκετες καλες στιγμες.Το προβλημα ειναι οτι τραβιεται συνεχως στα ακρα εκμηδενιζοντας την οποια απειλη απο τον αξονα σε σχεση με τον Πελκα και αυτο μας καθιστα απο ενα σημειο και μετα προβλεψιμους.
Το θεμα δεν ειναι να ψαχνουμε τις καλες στιγμες ενος παικτη.
Θα μου πεις χθες το ιδιο ισχυε για ολους τους παικτες,αλλα ο καντουρι σε ολα τα ματς το ιδιο ειναι.

Λεμε ναι δεν ηταν τοσο καλος αλλα εβγαλε και δυο πασες.

Υποτιθεται οτι ο παικτης ηρθε για να δωσει το κατι παραπανω και εδω και εμεις βλεπουμε τα βασικα.

Βγαζει 90λεπτο και λεμε ναι επαιξε ολοκληρο ματς.παιζει 60λεπτα σχεδον σε ολα τα ματς,εχει χασει δυο ματς γιατι ποναγε και χθες μετα το 65 πηγε στην ακρη γιατο δεν μπορουσε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο καντουρί μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν πάω να παίξω με τίποτα φοιτητές

ναι μεν έχω την ποιότητα να παίξω μαζί τους, αλλά κάπου στο ημίχρονο λαχανιάζω, ενώ αυτοί τρέχουν πάνω-κάτω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαι προκατειλημμέος ναι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάνει έστω και έναν αγώνα για να τον συμπαθήσω.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πιστεύω είναι ο παίκτης που θα λείψει λιγότερο απ τους επιθετικούς αν αποχωρήσει. Έχει ποιότητα αλλά σε φυσική κατάσταση είναι πολύ πίσω. Δε νομίζω να είναι παίκτης επίσης που συμβιβάζεται να είναι αλλαγή όταν είναι διαθέσιμος κ δε φαίνεται κ σαν προσωπικότητα να έχει κ κάμμια τρελή επίδραση στους συμπαίκτες του
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Τελικά αυτός ο Ρουμάνος τίποτα δεν ξέρει,ας ακούσει λίγο τους προπονηταραδες να μάθει δύο πράγματα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Demir έγραψε:
george188 έγραψε:Συμφωνώ με joshua. Πολύ κακός δεν ήταν, ίσα ίσα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κινητικός και βγήκαν φάσεις απο τα ποδια του. Μεγάλο θέμα οτι μετα το 70 εξαφανίζεται. Τον θεωρώ απαραίτητο την τετάρτη τουλαχιστον στην αρχή σαν εξτρέμ για να βοηθάει και στο κέντρο. Τελείως διαφορετικός παίκτης απο πέλκα, τραβιέται πολύ στα πλάγια και χάνουμε την πίεση μπροστά
επιφοβος για μπενφικα.. δεν νομιζω να μπορει να ακολουθησει τα μπακ.. ο μονος λογος να μπει ειναι να κλεισει λιγο στο κεντρο μηπως και περιοριστει ο πιτσι και να κρατησει και λιγο μπαλα.. αλλα ο πιο βασικος ειναι για να μπει ξεκουραστος ο ουαρντα ,γιατι θα τον χρειαστουμε φρεσκο στο τελος..
Τα μπάκ τους σίγουρα ανεβαίνουν πολύ και δεδομένο με τόσο τρέξιμο οτι 90λεπτο δεν βγάζει.. Όμως με βάση το πρώτο ματς θεωρώ οτι χρειάζεσαι χαφ τυπου καντουρί που δίνει ανάσες και βοήθειες στο κέντρο διότι το μεγαλύτερο θέμα το είχαμε εκεί. Τα χαφ τους ανέβαιναν γρηγορα στη περιοχή μας σε κάθε σεντρα-επίθεση και είχαμε μεγάλο θεμα. Ο πέλκας πλέον παίζει περισσότερο σαν 2ος επιθετικός παρα ως επιτελικός που σημαίνει και λιγότερες επιστροφές. Ταπεινή μου άποψη οτι θα ναι υπερχρήσιμος σε τέτοιο ματς μεχρι το 60 πχ και μετά βάζεις το μελαχρινάκι για να τους χορέψει!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αυτό ακριβώς. Πλάγιο χαφ χρειάζεται παρά εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

giagoylas4 έγραψε:Τελικά αυτός ο Ρουμάνος τίποτα δεν ξέρει,ας ακούσει λίγο τους προπονηταραδες να μάθει δύο πράγματα
Επειδη το κανεις λιγο συνεχομενα,δε σημαινει οτι επειδη εχουμε αλλη αποψη δε θα τη λεμε.

Μην το συνεχιζεις.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Είναι και αυτά τα 40 ποστ που δεν μου αφήνουν και πολλά περιθώρια στο τι θα γράφω.

Προσωπικά δεν είπα σε κανέναν τι θα γράφει και τι όχι.
Φαντάζομαι όμως ότι έχω το δικαίωμα να κρίνω ( θετικά ή αρνητικά) τα γραφόμενα μελών του φόρουμ.
Εκτός και αν πιστεύει ότι είναι πιο δημοκρατικό αυτό που μου προτρέπει εσύ.

Και επειδή έχω διαβάσει τους κανόνες, μπορείς να μου πεις σε ποια παράβαση υπέπεσα και δέχομαι τις παρατηρήσεις ενως διαχειριστή?
Ίσως κάτι δεν έχω ερμηνεύσει σωστά
Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν μας τα λες καλά ρε Γιαγκούλα!
Το ότι είσαι ειρωνικός με τα σχόλια που δεν συμφωνείς, αποκαλώντας τους δημιουργούς των σχολίων ως προπονηταράδες, είναι ΟΚ έτσι; Ή δεν κατάλαβες ότι παρέβης τους κανονισμούς;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

giagoylas4 έγραψε:Είναι και αυτά τα 40 ποστ που δεν μου αφήνουν και πολλά περιθώρια στο τι θα γράφω.

Προσωπικά δεν είπα σε κανέναν τι θα γράφει και τι όχι.
Φαντάζομαι όμως ότι έχω το δικαίωμα να κρίνω ( θετικά ή αρνητικά) τα γραφόμενα μελών του φόρουμ.
Εκτός και αν πιστεύει ότι είναι πιο δημοκρατικό αυτό που μου προτρέπει εσύ.

Και επειδή έχω διαβάσει τους κανόνες, μπορείς να μου πεις σε ποια παράβαση υπέπεσα και δέχομαι τις παρατηρήσεις ενως διαχειριστή?
Ίσως κάτι δεν έχω ερμηνεύσει σωστά
Ευχαριστώ πολύ
Δε σου ειπα να μη γραψεις κατι.αλλα να λεμε οτι επειδη ο λουτσεσκου ειναι ο προπονητης,δε γινεται καποιο λαθος,ή οτι ολα ειναι σωστα ειναι τραβηγμενο.

Αυτο.

Τι 40 τι 400 τι 4000 δεν εχει διαφορα.
Εγω χαρηκα που μετα απο τοσα χρονια ξαναγραψες και να συνεχισεις να σαι παρεα.

Αυτα.φιλικα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μετά τον αγώνα με το κωλοκοτρωνίτσι, ελπίζω να μην ξαναδιαβάσω "διαμαρτυρίες", επειδή δεν δοκιμάζεται ο Καντουρί στο 8...Εκτός κι αν κάποιοι "ονειρεύονται" να τον δουν σε ασθενοφόρο-ΜΕΘ του ΕΚΑΒ απ το 30ο λεπτό...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι γιατι ο Σαχοφ ως γνωστον τρεχει ακαταπαυστα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Με τον Αστέρα πάντως έπαιξε ως 10ρι και όχι ως 8ρι. Από τον Σάχωφ είναι σαφώς καλύτερος στο να κρατάει τη μπάλα και να οργανώνει την επίθεση, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα καλός στις κόντρες, όχι βέβαια ότι ο Ουκρανός είναι πολύ καλύτερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”