Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τώρα τρέχουν...

Εικόνα

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση και τρίτου παίκτη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΟΚ, με τους επιτελείς του «δικέφαλου» να έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους για την προσθήκη στο ρόστερ ενός επιθετικού. Ο αρχικός δισταγμός του Θόδωρου Ζαγοράκη φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο, σύμφωνα με πληροφορίες, Ευρωπαίο επιθετικό, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν κοντά στα 400.000 ευρώ.

«Εξονυχιστικός» έλεγχος σε αρκετές περιπτώσεις
Ο Ζήσης Βρύζας έχει επωμιστεί το βάρος και σ' αυτήν τη μεταγραφική περίοδο και ήδη οι Λίνο και Σορλέν έχουν θέση βασικού στην ενδεκάδα. Ο Λεβόν Πατσαγιάν ήρθε, είδε και απήλθε με πρωτοβουλία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πλέον η επόμενη κίνηση φαίνεται πως θα είναι αρκετά μελετημένη. Ο τεχνικός διευθυντής έχει στα χέρια του αρκετές περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή που έχει ξεχωρίσει είναι ενός Ευρωπαίου επιθετικού, η περίπτωση του οποίου έγινε γνωστή πριν από αρκετές ημέρες, αλλά δεν είχε εξεταστεί, καθώς δεν είχε παρθεί οριστική απόφαση για το τι είδους κίνηση θα γίνει. Με δεδομένη πλέον την πρόθεση του Θόδωρου Ζαγοράκη να προχωρήσει σε μια ακόμα οικονομική «υπέρβαση», ο Ζήσης Βρύζας έχει δώσει το βάρος του σ' αυτήν την υπόθεση. Πρόθεση των διοικούντων είναι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, έτσι ώστε να μπορέσουν να πιέσουν καταστάσεις. Ακόμα, στις σκέψεις των ανθρώπων του «δικέφάλου» είναι και η περίπτωση να προχωρήσουν σε μια κίνηση για παίκτη ο οποίος θα έρθει το καλοκαίρι, αλλά θα συμφωνήσει από τώρα με την ομάδα.

«Παρακολουθούν» τον Χούτο

Η απόφαση των ιθυνόντων του Πανιώνιου να βάλουν «πωλητήριο» στον Λάμπρο Χούτο αντί να τον αφήσουν ελεύθερο άλλαξε τα δεδομένα. Αρχικά, η σκέψη των διοικούντων του ΠΑΟΚ είναι να ασχοληθούν με την περίπτωση του 29χρονου Ελληνα μόνο αν αυτός έμενε ελεύθερος και δεν συζητούν να δώσουν έμψυχα ανταλλάγματα και πολύ περισσότερο τον Στέλιο Ηλιάδη, τον οποίο πληροφορίες από την Αθήνα έφεραν στο «στόχαστρο» του Πανιώνιου. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν μια διερευνητική επαφή για τον νεαρό μέσο, όμως φαίνεται πως δεν μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του, την ώρα που και ο ίδιος ο Ηλιάδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τη διαδρομή Τούμπα - Νέα Σμύρνη. Την ίδια στιγμή, με δεδομένη την προσπάθεια απόκτησης ενός αμυντικού από τον Πανιώνιο, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Τζόε Μπιζέρα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1699441
Άβαταρ μέλους
Steenage

Το όνομα του Ομέρ Γκολάν διεθνή με την εθνική του Ισραήλ φέρνουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για αξιόλογο επιθετικό, για τον οποίο δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ προτίθεται να πάρει δανεικό τον ποδοσφαιριστή για 6 μήνες, ενώ προσφέρει κι ένα σημαντικό ποσό το μήνα στον παίκτη. Συμπληρώνοντας αναφέρει πως η διοίκηση της Λόκερεν εξετάζει την πρόταση και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Το “Μ” επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή που δήλωσε μεταξύ άλλων πως θέλει να έρθει στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: “Με κάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας μου και μου ανέφερε την προσφορά του ΠΑΟΚ. Με ρώτησε αν θέλω να πάω κι εγώ του είπα πως δεν θέλω να πάω δανεικός για λίγους μήνες, αλλά να μείνω ελεύθερος και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Τότε μου είπε πως αν φέρω καλύτερη προσφορά μπορώ να φύγω, γιατί το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι του 2010. Ενημερώνομαι για το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις. Δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόταση του ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ”, ήταν τα λόγια του Ομέρ Γκολάν.
Ο επιθετικός της Λόκερεν είναι 26 ετών και έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στην Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2007. Σε 161 παιχνίδια πέτυχε 49 γκολ, κάτι που ανάγκασε τη Λόκερεν να ξοδέψει 1 εκατομμύριο ευρώ τον Δεκέμβριο του 2007 για να τον αποκτήσει. Την περυσινή σεζόν σε 15 αγώνες με τη βελγική ομάδα πέτυχε 5 γκολ, ενώ φέτος σε 15 παιχνίδια έχει πετύχει 6 γκολ και μαζί με τον Μουσά Μααζού αποτελούν ένα από τα πιο επικίνδυνα επιθετικά δίδυμα του πρωταθλήματος.

Ο Γκολάν αγωνίστηκε επίσης στην εθνική Ελπίδων του Ισραήλ το 2002 και για ένα χρόνο και σημείωσε 2 γκολ σε 5 παιχνίδια. Από το 2004 αγωνίζεται στην εθνική ανδρών της χώρας του, με την οποία σε 30 αγώνες έχει πετύχει 6 γκολ. Μάλιστα αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2010, τους προσεχείς μήνες. Έχει ύψος 1,82 και είναι πολύ δυνατός στον αέρα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό που η δουλειά του είναι το γκολ, κάτι που αποτυπώνεται και στις μέχρι σήμερα επιδόσεις του.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΑΓ. ΓΚΟΛ

2000 - 2007 ΜΑΚΑΜΠΙ ΠΕΤΑΧ ΤΙΚΒΑ 161 49
2007 - 2008 ΛΟΚΕΡΕΝ 15 5
2008 - 2009 ΛΟΚΕΡΕΝ 15 5

2002 - 2003 ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛ 5 2
2004 - 2009 ΑΝΔΡΩΝ ΙΣΡΑΗΛ 30 6

Λατίνος μεσοεπιθετικός στο στόχαστρο

Έναν λατινοαμερικάνο μέσο που κινείται κυρίως επιθετικά αναζητά ο ΠΑΟΚ και χθες ως αργά περίμενε την απάντηση του για να του στείλει τα εισιτήρια και να τον φέρει αυθημερόν, ή και αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει μια τελική κίνηση στο θέμα της χειμερινής μεταγραφικής του ενίσχυσης.
Ο ποδοσφαιριστής, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει “δίχτυα”, έχει καλό βιογραφικό, αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα αλλά η απάντηση του αναμένονταν σε σχέση με το οικονομικό στο οποίο γίνεται ακόμα διαπραγμάτευση.
Ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι ομάδες έχουν το περιθώριο ως το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου να κλείσουν τις μεταγραφές τους και αυτό το περιθώριο του τριημέρου δίνει τον χρόνο που χρειάζονται οι άνθρωποι του Δικεφάλου, να συμφωνήσουν και να φέρουν στην Θεσσαλονίκη τον τελευταίο παίκτη.

Στασιμότητα με Χούτο

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Λάμπρου Χούτου, ο Πανιώνιος δεν άφησε ακόμα ελεύθερο τον παίκτη και ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να πληρώσει στην ομάδα της Πλατείας για να αποκτήσει τον επιθετικό της ποδοσφαιριστή. Με τον ίδιο τον Χούτο ο ΠΑΟΚ έχει βρει την συνισταμένη φόρμουλα για μια συνεργασία αλλά δεν θέλει επ’ ουδενί να τον αποκτήσει σαν δανεικό. Τον θέλει ελεύθερο και με συμφωνία για ενάμιση τουλάχιστον χρόνο συνεργασίας. Πάντως ο ΠΑΟΚ δεν δίνει σε καμιά περίπτωση σαν αντάλλαγμα ούτε τον Ηλιάδη, ούτε τον Μπακαγιόκο για την απόκτηση του Χούτου, σύμφωνα και με τις επιθυμίες του Πανιωνίου.
Ακόμα σε σάϊτ της Αρμενίας αναφέρθηκε χθες πως μπορεί η μεταγραφή του Λεβόν Πατσαγιάν να χάλασε τώρα τον Ιανουάριο, αλλά όπως ανέφερε αρμενική ιστοσελίδα, ο ποδοσφαιριστής είναι πρόθυμος να έρθει και η μεταγραφή μπορεί να γίνει το καλοκαίρι.

http://www.metrosport.gr/?p=13367
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

ErrOr έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:Καλα ρε αυτος ο Γκολαν μαλλον για τον Αρη πρεπει να σηζητιεται γιατι ενας εβραιος μονο σε εβραικη ομαδα μπορει να παιξει στην Ελλαδα :) :)
Ακριβώς.
Δεν έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε παίκτη από οποιαδήποτε χώρα αλλά εβραίοισραηλινό παίκτη δεν γουστάρω και δεν νομίζω ότι και η τωρινή διοίκηση γουστάρει να πάρει δολοφόνους στην ομάδα.(δεν πιστεύω ότι ισχύει ο εν λόγω παπάς)
Δεν μπορεί να κρεμάμε σημαίες της Παλαιστίνης και να έχουμε ισραηλίτη παίκτη στην ομάδα μας.
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΕΒΡΑΙΕ.

Υγ: Δεν είμαι ρατσιστής αλλά
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ.

Και εγώ θα προτιμούσα έναν ποδοσφαιριστή-μαχητή Παλαιστίνιο και μάλιστα όχι της Φατάχ, αλλά των μαρτύρων του Αλ-Αχτσά ! Μάλιστα φαντάζομαι όλη την 4 με παλαιστινιακά και τα μεγάφωνα να παίζουν Ουμ Καλσούμ. Αλλά δυστυχώς τέτοιος δεν υπάρχει...

Υ.Γ. Δεν είμαι ρατσιστής σημαίνει δεν μισώ γενικώς και αορίστως ούτε Γερμανούς, ούτε Αλβανούς, ούτε Αμερικανούς, ούτε Εβραίους, ούτε Τούρκους, ούτε...,ούτε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kass4 την Παρ 30 Ιαν 2009, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnboy4

Δημοσίευση από johnboy4 »

Kεφαλι Ιλιεφ εχει.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

PARASANDALOS έγραψε:ωραιος ο γκολαν τα καρφωνει... :lol: εχει κ ομιλια του... :wink:
αλλωστε ταιριαζει κ το ονομα του με τα διχτυα... :lol:
παιχτουρα καλη ειναι...ο τυπος....
πωπω παναγια μου τι παιχτουρα ειναι αυτη???και τι τελειωματα ειναι αυτα??καλα αν ερθει τελικα μιλαμε για τρελα γουστα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Ο Κολκας παντως δεν ειπε τιποτα για τον παιχτην αυτον
ειπε για Βραζιλιανο η Ευρωπαιο επιθετικο ανεξαρτητως με το τι θα
γινει με τον Χουτο ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

PARASANDALOS έγραψε::lol: :lol:τι μλκ@ς εισε ρε σερα4 ...με κανεις κ γελαω,,, :lol:
ε να πουλησουμε και εμεις τον παππα μας... :lol: :lol: :)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

γεια σας παοκαρες μου!!!!!
ωραιος ο εβραιος αλλα θα ηθελα και καποια στηχεια για των διασημο βραζηλιανο που παιζει ευρωπη.
ξερει κατη κανενας;;;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο ξαδελφος του Πια και μπατζανακης του Ιντιο ειναι... :) :) :) :) υπομονη μεχρι τη δευτερα ολα τελειωνουν θα εχουμε μαθει τα παντα.... :wink:
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

PARASANDALOS έγραψε::lol: :lol:τι μλκ@ς εισε ρε σερα4 ...με κανεις κ γελαω,,, :lol:
Γεια σου ρε παρασανδαλε μορτηηηηηηηηηηηηη!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιστευεις θα έρθει κανας παικτης για την ομαδα μας?
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Αντε να ρθει η Δευτερα γιατι γιατι δεν αντεχουμε αλλο!!!!!εχουμε ακουσει τοσα ονοματα που ανοιγουμε λιστα για το tansfermarket!!!!ειμαστε καμια 10ρια στη Συμη κ εχουμε σαλταρει!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!! ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!!!!!!!!! ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :shock:
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Μολις βγηκε ο Μινος στο μετροπολις κ ανεφερε για μια μεταγραφη που θα ανακοινωθει στη διαρκεια της ημερας!!!!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ;;;ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;; Ο ισραηλινος ή ο βραζιλιανος;:shock:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ακουσες τον μινο να λεει για μεταγραφη σημερα?Αντε ρε παοκαρα τρελανε μας με κανα μεγαλο ΜΠΑΜ! :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Φημολογειται Βραζιλιανος που μαλλον το ονομα του θα ειναι γνωστο(οχι τοσο οσο ο Ολιβειρα)απλα καποιοι που νοιωθουν τον ξερουν..Απο τη στιγμη που οπως λενε δινουν 400000 μιλαμε μαλλον για καλο παικτη..Ειδωμεν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”