Dorian Leveque
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: 6. Dorian Leveque
Πάνε στην Βαλεσιεν παίξε την μπάλα της ζωής σου και εμείς εδώ είμαστε έλα πίσω στην ομάδα της καρδιάς σου να σηκώσουμε μαζί το CL!!! Παιχταρά μου!!!
- Μπαρκαρούτσος
Προτείνω ντου στα social media της Valenciennes για να τους πείσουμε να τον πάρουν!
- Μπαρκαρούτσος
Vous serez très heureux si vous prenez Dorian! Grand jouer, on a jamais eu de meilleure arrière gauche dans notre équipe! Il s'agit de Roberto Carlos du PAOK! Esprit defensif, dribble, technique, mais plutôt... ENDURANCE! J'éspère que vous ne lui prenez pas, car il est très important pour notre équipe! Dorian, une fois PAOK, toujours PAOK! Tu sera dans notre coeur, tu es un de nous! Tu vas nous manquer! 
Μτφ:
Θα είστε πολύ τυχεροί αν πάρετε τον Dorian! Μεγάλος παιχταράς, δεν είχαμε ποτέ καλύτερο αριστερό μπακ στην ομάδα! Ο Roberto Carlos του ΠΑΟΚ! Μαρκάρισμα, τρίπλα, τεχνική, μα πάνω από όλα...ΑΝΤΟΧΗ! Μακάρι να μην τον πάρετε, είναι πολύ σημαντικός παίχτης για την ομάδα! Dorian, μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ! Θα σε έχουμε στη καρδιά μας, είσαι ένας από εμάς! Θα μας λείψεις! ❤
Copy/paste παντού!
Μτφ:
Θα είστε πολύ τυχεροί αν πάρετε τον Dorian! Μεγάλος παιχταράς, δεν είχαμε ποτέ καλύτερο αριστερό μπακ στην ομάδα! Ο Roberto Carlos του ΠΑΟΚ! Μαρκάρισμα, τρίπλα, τεχνική, μα πάνω από όλα...ΑΝΤΟΧΗ! Μακάρι να μην τον πάρετε, είναι πολύ σημαντικός παίχτης για την ομάδα! Dorian, μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ! Θα σε έχουμε στη καρδιά μας, είσαι ένας από εμάς! Θα μας λείψεις! ❤
Copy/paste παντού!
- painkiller4
Μα είναι δυνατόν ένας παίκτης με αυτό το βιογραφικό να πρέπει να κάνει δοκιμαστικό?
Oh my God
Oh my God
- teo4giannitsa
- falconakis
Καλά εάν φύγει ο Λεβεκαρος και αρχίσουν οι γκελες μην πείτε ότι δεν σας ταλεγα εγώ!
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πουλαει οτι έχει και δεν έχει η Βαλενσιέν για να πάρει Λεβέκ... Κρίμα για τον παιχταρά μας τον Bale της Γαλλίας!!!! Πολ'υ τυχεροί στην Βαλεσιέν που θα έχουν ένα μπακ χαφ επιπέδου CL... Αν τον πάρει θα αγοράσω διαρκείας της Βαλενσιέν χάρη του Λεβεκ!!!
- giwrgos04dex
Αυτόν τον μάνατζερ που έχεις να μου τον συστήσεις.Θελω να κάνω μια εταιρεία στην Αλάσκα να πουλάω παγάκια. Μονο αυτός μπορεί να με βοηθήσει.