Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 25/8-19:15,NS1HD & Paokmania Radio

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 25/8-19:15,NS1HD & Paokmania R

Δημοσίευση από tzelas »

Tupac έγραψε:Η sportime λεει οτι υπαρχουν ελπιδες να παίξει ο Βερνμπλουμ με Μπενφικα. Εχει μπει στην λιστα? Εγω νομίζω οτι δεν ειναι δηλωμένος.
:lol: τι εγραψε λέει;

Πρακτικα εχουμε και οι δύο τις ιδιες πιθανότητες να παιξουμε με Μπενφικα όσες εχει και ο μη δηλωμένος Βερνμπλουμ. :P
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους μπήκε και ο Βέρνμπλουμ. Είναι ένα κομμάτι (το ψυχολογικό) το οποίο ο Λουτσέσκου το δουλεύει πολύ.

Τόσκα: Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι όντως καλοί αλλά για κάποιους λόγους δεν πιάνουν στην ομάδα τους (βλέπε Μπέτις). Αν υποθέσουμε ότι ο Τόσκα είναι παιχταράς που τον έφερε ο Ρουμάνος χωρίς πολλές φανφάρες και ηφαίστεια, τότε υποψιάζομαι ότι έχει αρχίσει ήδη την δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι για να βγάλει το 100% με μας. Δεν ξέρω τί μπορεί να είναι στο μυαλό του Τόσκα, αλλά έρχεται από την Λα Λίγκα (και Σέριε Α) να παίξει στην Λα Λίγδα, ως δανεικός. Είναι 26 χρονών διεθνής. Εμείς καιγόμαστε για παίκτη εκεί στα αριστερά της άμυνας, οπότε αν ο Λούτσος και το τήμ του καταφέρουν να τον εντάξουν, τότε μπορεί να δούμε φοβερά πράγματα από έναν παίκτη που έρχεται αθόρυβα. Να θυμίσω ότι κι ο Μάτος ήρθε αθόρυβα χωρίς να κουνηθεί φύλλο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Tupac έγραψε:Η sportime λεει οτι υπαρχουν ελπιδες να παίξει ο Βερνμπλουμ με Μπενφικα. Εχει μπει στην λιστα? Εγω νομίζω οτι δεν ειναι δηλωμένος.

Τώρα το ξαναδιάβασα! Νόμιζα λένε με Τρίπολη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έρχεται;

Προς sport-ime-faflatas: Αν δεν μπορείτε, κλείστε το.

Προς εσάς: ΑΥΤΟΥΣ πάτε και διαβάζετε! Σας λυπάμαι.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Νίκη με καθαρό σκορ από το ημίχρονο
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!

Η ομαδα θα χρειαστεί μια γεματη Τουμπα στο ξεκίνημα της χρονιας!

Δεν είναι τυχαιο πως το ζητανε ολοι οι παικτες αλλα και ο προπονητης!

Δυνατα από την αρχη για να τελειώνουμε με την π@υτανοομαδα αυτή!!

ΥΓ.Καλτσα…..η Τουμπα σε περιμενει,μ@υνοπανο!!!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

φουλ ροτεισον , μονο τους ισπανους μεσα υποχρεωτικα , και τον τερματοφυλακα κρατα , δεν ρισκαρουμε τιποτα εν οψει μπενφικα ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα το παιχνιδι με τον αστερα ειναι πιο σημαντικο απο αυτο με την μπενφικα.Μοναδικος στοχος πρεπει να ειναι το πρωταθλημα φετος.Παντως η χρονια δεν προσφερεται για καρδιακους.Δεν θυμαμαι στα 43 μου να νιωθω τοσο αγχος για πρεμιερα πρωταθληματος και αναμενεται το ιδιο για καθε μια απο τις 30 αγωνιστηκες...
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Θα έχει μετάδοση σήμερα;
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Είναι βέβαιο ότι ο Βερνμπλουμ δεν μπορεί να δηλωθεί 24 ώρες πριν τον αγώνα; Ισχύει αυτό μόνο πριν το πρώτο παιχνίδι;
Νομίζω ότι σήμερα μπήκε αποστολή για να παίξει ένα εικοσαλεπτο. Αν είναι τέρμα ανέτοιμο ς ο Λουτσεσκου δεν θα τον έπαιρνε μ
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

gpaok έγραψε:Είναι βέβαιο ότι ο Βερνμπλουμ δεν μπορεί να δηλωθεί 24 ώρες πριν τον αγώνα; Ισχύει αυτό μόνο πριν το πρώτο παιχνίδι;
Νομίζω ότι σήμερα μπήκε αποστολή για να παίξει ένα εικοσαλεπτο. Αν είναι τέρμα ανέτοιμο ς ο Λουτσεσκου δεν θα τον έπαιρνε μ
Εκτός του σακχοφ και του Κανιας δεν έχουμε άλλο χαφ. Μόνο και μόνο γι αυτό τον πήρε.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Θέλω μια τελευταία αναφορά του Λούτσε για το περσινό χάρτινο της χάρτινης. Μετά ας μη το αναφέρει ξανά.
Για να μην ξεχνιόμαστε.... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Επιτέλους ξημέρωσε ο Θεός την μέρα του, για να δούμε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας στο χορτάρι της Τούμπας... :opaokara:

Το αστεράκι του κωλοκοτρωνιτσίου πρέπει να σβήσει, απ τα αποδυτήρια ακόμα, ακούγοντας το τύμπανο του Ζε...

ΠΑΜΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Εχει μεινει κανα εισιτηριο για σημερα εκτος απο την θυρα 4?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Για μενα το παιχνιδι με τον αστερα ειναι πιο σημαντικο απο αυτο με την μπενφικα.Μοναδικος στοχος πρεπει να ειναι το πρωταθλημα φετος.Παντως η χρονια δεν προσφερεται για καρδιακους.Δεν θυμαμαι στα 43 μου να νιωθω τοσο αγχος για πρεμιερα πρωταθληματος και αναμενεται το ιδιο για καθε μια απο τις 30 αγωνιστηκες...
Θα συμφωνήσω πως ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εδώ που έφτασε όμως η κατάσταση δε γίνεται να μην κυριαρχεί στο μυαλό όλων η Μπενφίκα. Είμαστε μια ανάσα κυριολεκτικά από ένα τεράστιο βήμα, και οικονομικό και από πλευράς πρεστίζ. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα επηρεάσει σε τίποτα αυτό την εμφάνιση της ομάδας σήμερα. Εγώ, να πω την αμαρτία μου, έχω σταματήσει να αγχώνομαι για την ομάδα. Έχω τέτοια πίστη σε όλους, ακόμα και με τα στραβά και τα κουσούρια τους, που ούτε Βασιλείες, ούτε Σπαρτακ ούτε καν Μπενφίκες με στρεσσάρουν. Ούτε προ ούτε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, έχω συναίσθηση της δυναμικότητας του καθενός. Αλλά και εμπιστοσύνη στη δική μας. Πάμε για μια μη αγχωτική, ει δυνατόν ξεκούραστη, επικράτηση σήμερα.

Καλό ξεκίνημα σε όλους μας, αλάνια! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Θα ήθελα να δώ Ακπόμ σήμερα στο β. Ο τύπος έχει φοβερό άλμα και σωματότυπο (από τα λίγα που είδαμε με Μπενφίκα). Φαντάζομαι, άν το σκόρ επιτρέψει, λογικά θα μπεί για να ξεκουράσει τον Πρίγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”