joshua έγραψε:Για μενα το παιχνιδι με τον αστερα ειναι πιο σημαντικο απο αυτο με την μπενφικα.Μοναδικος στοχος πρεπει να ειναι το πρωταθλημα φετος.Παντως η χρονια δεν προσφερεται για καρδιακους.Δεν θυμαμαι στα 43 μου να νιωθω τοσο αγχος για πρεμιερα πρωταθληματος και αναμενεται το ιδιο για καθε μια απο τις 30 αγωνιστηκες...
Θα συμφωνήσω πως ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εδώ που έφτασε όμως η κατάσταση δε γίνεται να μην κυριαρχεί στο μυαλό όλων η Μπενφίκα. Είμαστε μια ανάσα κυριολεκτικά από ένα τεράστιο βήμα, και οικονομικό και από πλευράς πρεστίζ. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα επηρεάσει σε τίποτα αυτό την εμφάνιση της ομάδας σήμερα. Εγώ, να πω την αμαρτία μου, έχω σταματήσει να αγχώνομαι για την ομάδα. Έχω τέτοια πίστη σε όλους, ακόμα και με τα στραβά και τα κουσούρια τους, που ούτε Βασιλείες, ούτε Σπαρτακ ούτε καν Μπενφίκες με στρεσσάρουν. Ούτε προ ούτε κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, έχω συναίσθηση της δυναμικότητας του καθενός. Αλλά και εμπιστοσύνη στη δική μας. Πάμε για μια μη αγχωτική, ει δυνατόν ξεκούραστη, επικράτηση σήμερα.
Καλό ξεκίνημα σε όλους μας, αλάνια!