Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 25/8-19:15,NS1HD & Paokmania Radio

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 25/8-19:15,NS1HD & Paokmania R

Δημοσίευση από wickerman »

https://www.epo.gr/media/files/KATASTAT ... 8_2019.pdf
Για να είμαστε και πιο ακριβείς φίλε Γερασίμου σε αυτό το link, με βάση τον φετινό κώδικα και όχι τον περσινό όπως παράθεσε παραπάνω ο άλλος φίλος, στη μέση της σελίδας 14 (άρθρο 7, 8 παράγραφος, γ υποπαράγραφος ή 8γ) εμπίπτει η περίπτωση του Warda. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι για φέτος τουλάχιστον δεν μεταφέρεται ποινή αποκλεισμού που προήλθε από συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού κίτρινων καρτών καθώς δεν μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο(συγγνώμη για τη διπλοέγκριση είχα βάλει λάθος νούμερο παραγράφου τώρα το πρόσεξα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 23 Αύγ 2018, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Μακάρι να κάνουν ένσταση για Ουάρντα, θα είναι καλή ευκαιρία για να προπονηθούν οι δικηγόροι μας.

Η Τρίπολη είναι η τελευταία ομάδα που μας νίκησε, ενώ ξεκίνησε και αυτή νωρίς προετοιμασία για να παίξει Ευρώπη. Σε αυτή τη φάση της σεζόν, το ζητούμενο δεν είναι η κούραση αλλά ο ρυθμός. Το παιχνίδι ξεκινάει ήδη ως γκέλα, χάρη στην τιμωρία που μας φόρτωσαν πριν λίγους μήνες. Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν πρέπει να γίνουν πειράματα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

odynet έγραψε:
Spiros_S έγραψε:
xpan έγραψε:μόλις μου ήρθε email από το PaokTV πως όσοι είχαμε πληρώσει την αλήστου μνήμης παράσταση του Γκαρσία στο ματς που δεν έγινε με την ομάδα του χοντρού θα δούμε δωρεάν το ματς
Και σε εμένα ήρθε. Και το είχα ξεχάσει εντελώς.
Aφορά όσους είχαν "αγοράσει" την μετάδοση του αγώνα που δεν έγινε ποτέ, μέσω PAOK TV; Aπό αυτά που λέτε και διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ κάτι τέτοιο καταλαβαίνω εγώ...

Γιατί κάποιος Δημήτρης Βαφειάδης, που γράφει στο inpaok (και η ανάρτησή του αναπαράγεται και στην κεντρική του Paokmania) αφήνει να εννοηθεί ότι αφορά όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα. :roll:
Για εισητήριο δεν ξέρω να σου πω. Σε εμένα ήρθε, προφανώς, επειδή είχα πληρώσει για τον αγώνα με τον γκέυ.
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Spiros_S!

Προφανώς και πρόκειται για άλλη μια ΑΡΔούμπα (= αρλούμπα των ΑΡΔ).
Παράκληση, προς όποιον Mod της κεντρικής σελίδας έχει το χρόνο και μπορεί, να διαγράψει από την στήλη των ΜΜΕ την σημερινή ανάρτηση "Πολύ όμορφη κίνηση του ΠΑΟΚ!" από το inpaok.com γιατί παραπληροφορεί τον κόσμο της ομάδας και δημιουργεί λανθασμένες προσδοκίες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εκτος του οτι δεν ξερουν να γραφουν, δεν ξερουν καν να διαβαζουν.
Η ανακοινωση της ΠΑΕ λεει "η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερωνει τους φιλαθλους που αγορασαν την αναμετρηση κοντρα στον Ολυμπιακο ΜΕΣΩ ΤΟΥ PAOK TV...."
και το "αρθρο" που τη συνοδευει λεει τις ομορφιες οτι "οσοι στηθηκαν στις ουρες των εκδοτηριων απο το πρωι... κλπ". Οι ανθρωποι ειναι εντελως ΣΤΟΚΟΙ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ούτε καν διάβασε την εικόνα :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οχι φιλε john, τα πραγαματα ειναι χειροτερα: τη διαβασε.
Τη διαβασε και καταλαβε αυτο που γραφει. Δεν του κοβει να κατανοησει ουτε καν τις απλες προτασεις που περιεχονται στο κειμενο. Τετοιας ποιοτητας ειναι η πλειονοτητα των αρδθλητικογραφων.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Εμένα ακόμη δε μου ήρθε κάποιο email
Επίσης να θυμίσω ότι και στον αγώνα με την Σπαρτάκ, στο δεύτερο ημίχρονο το paoktv έκλεισε για κάποιο λόγο
Θέλω και 2ο κουπόνι :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sic-4 έγραψε:Εκτος του οτι δεν ξερουν να γραφουν, δεν ξερουν καν να διαβαζουν.
Η ανακοινωση της ΠΑΕ λεει "η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερωνει τους φιλαθλους που αγορασαν την αναμετρηση κοντρα στον Ολυμπιακο ΜΕΣΩ ΤΟΥ PAOK TV...."
και το "αρθρο" που τη συνοδευει λεει τις ομορφιες οτι "οσοι στηθηκαν στις ουρες των εκδοτηριων απο το πρωι... κλπ". Οι ανθρωποι ειναι εντελως ΣΤΟΚΟΙ.

:lol: :lol: :lol:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

wickerman έγραψε:https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2018_2019/PEI8ARXIKOS_KODIKAS_EPO_2018_2019.pdf
Για να είμαστε και πιο ακριβείς φίλε Γερασίμου σε αυτό το link, με βάση τον φετινό κώδικα και όχι τον περσινό όπως παράθεσε παραπάνω ο άλλος φίλος, στη μέση της σελίδας 14 (άρθρο 7, 8 παράγραφος, γ υποπαράγραφος ή 8γ) εμπίπτει η περίπτωση του Warda. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι για φέτος τουλάχιστον δεν μεταφέρεται ποινή αποκλεισμού που προήλθε από συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού κίτρινων καρτών καθώς δεν μεταφέρεται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο(συγγνώμη για τη διπλοέγκριση είχα βάλει λάθος νούμερο παραγράφου τώρα το πρόσεξα).
ΟΚ αδελφέ, ευχαριστώ, το επισυναπτόμενο ήταν κατατοπιστικό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι οι ποινές λόγω καρτών (οποιουδήποτε χρώματος) μεταφέρονται. Μόνο οι κάρτες δεν μεταφέρονται και ξεκινάνε όλοι από το μηδέν. Αν άλλαξε από φέτος ο κανονισμός δεν το γνωρίζω. Και αν άλλαξε ισχύει μόνο για κίτρινες; Οι ποινές λόγω κόκκινης στους Βαρέλα και Μαουρίσιο γιατί μεταφέρονται;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Νίκη... μόνο αυτό. Πρέπει να μπούμε τρελαμένοι. Ούτε rotation, ούτε τίποτα... 3 παιχνίδια είναι (Κολοκωτρονίτσι, Μπενφίκα, Νιώνιος) και μετά έχει διακοπή για Εθνικές.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εγώ πάλι θα ήθελα εκτεταμένο ροτεισον με Τρίπολη...Αν και δεν πιστεύω ότι ο Λου θα το κάνει.

Να μείνουν έξω και Ματος-Βιερινια και Πριγιο -Πελκας. Να είναι φρέσκοι με Μπενφικα. Όσο κι αν λέμε ότι μετά έχει διακοπή κτλ., οι αγώνες κι η κούραση πάντα στο τέλος θα βαραίνει τα πόδια των 30αρηδων της ομάδας...

Από την άλλη, η "δεύτερη" ομάδα μας είναι τόσο ποιοτική που πιστεύω οτι έχει άνετα το κολοκοτρωνιτσι...
Με μόνο μειονέκτημα βεβαία , την έλλειψη ρυθμού των παικτών , που δεν έχουν παίξει παιχνίδια μαζί.
Αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε να παίξουμε με εκτενές ροτεισον μέσα στην Τούμπα με μέτριες ομάδες .
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Δυστυχως δεν θα μπορεσω να παω στο γηπεδο. Περιμενω νικη με καλη εμφανιση ΚΑΙ ροτεισιον.
ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

kastrakis έγραψε:Εγώ πάλι θα ήθελα εκτεταμένο ροτεισον με Τρίπολη...Αν και δεν πιστεύω ότι ο Λου θα το κάνει.

Να μείνουν έξω και Ματος-Βιερινια και Πριγιο -Πελκας. Να είναι φρέσκοι με Μπενφικα. Όσο κι αν λέμε ότι μετά έχει διακοπή κτλ., οι αγώνες κι η κούραση πάντα στο τέλος θα βαραίνει τα πόδια των 30αρηδων της ομάδας...

Από την άλλη, η "δεύτερη" ομάδα μας είναι τόσο ποιοτική που πιστεύω οτι έχει άνετα το κολοκοτρωνιτσι...
Με μόνο μειονέκτημα βεβαία , την έλλειψη ρυθμού των παικτών , που δεν έχουν παίξει παιχνίδια μαζί.
Αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε να παίξουμε με εκτενές ροτεισον μέσα στην Τούμπα με μέτριες ομάδες .
και δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε ροτεισον στα χαφ...ενας μας εμεινε κι αυτος ειναι ο Σακχωβ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”