Συμφωνώ, αλλά μήπως έρθουν και οι δυο;sourmenetes έγραψε:Το θεμα τοσκα θεωρω πως βγηκε για πιεση στον σταφ.και στην ομαδα του.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- navigator11
Είμαστε, ε; Δε σε "βλέπω" να το γράφεις με την ψυχή σου ...Tupac έγραψε:Ο Παοκ θέλει ποιοτική αναβάθμιση στα χαφ, εκεί έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κανιας Σακχοφ και ακομα και ο Μαουριτσιο για μενα δεν έχουν την ποιότητα και εκεινα τα χαρακτηριστικά που θα μας κανουν να κοιταμε στα μάτια αντιπάλους του Champions league. Για Ελλάδα οκ καλα είμαστε αλλά.....
Παοκ δεν υφίσταται. Είναι κάτι σαν το ΑΡΗΣ, που γράφει για χαβά ο Ζαντολάστιχος!

Αποκλειστικό: Επαφές Λούμπος με goran64 για ενίσχυση στη θέση του φορgoran 64 έγραψε:Πάλι θα τα λέμε? Απορώ γιατί επιμένεις τόσο πολύ...joshua έγραψε:Θα ρωτήσω για πολλοστή φορά.Τι κάνει ο Σαχωφ που δεν κάνει ο Ελ Καντουρι;
Κάτι που βλέπει ο προπονητής μας ότι δεν κάνει ο Καντουρί και δεν τον βάζει 8άρι...
Χθες-προχθές δεν δήλωσες μάλιστα ότι αυτό είναι αρκετό, ώστε, έστω κι αν διαφωνείς, να "πας πάσο"?
Υ.Γ. Εγώ δηλώνω ότι θα έβαζα περισσότερα γκολ απ τον Πρίγιοβιτς, στα 54 μου και με 100 κιλά πατσές...

joshua έγραψε:Επειδη γραφτηκαν και αλλα ποστ.ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ,απαντηστε μου ενας που μιλαει για ντελικατο,για παικτη χωρις τρεξιματα,για σοφτ, χωρις αντοχες Μαροκινο.Τι κανει ο Σαχοφ που ΔΕΝ κανει ο Ελ Καντουρι?
Σάχοφ υπερτερεί σε καλύψεις - τρεξίματα. Γενικά είναι καλύτερος χωρίς την μπάλα. Επίσης είναι πιο ήρεμος και πιο συνεπής τακτικά.
Προσωπικά θεωρώ τον Καντουρί ανώτερο σαν παίκτη καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο είναι μεγάλη. Απλά δεν είμαι βέβαιος αν είναι και λίγο "εργάτης" για να μπει στο 8. Πάντως στα εύκολα ελληνικά παιχνίδια δεν νομίζω να χρειαζόμαστε εργάτη στο 8.
Εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική «αν λείπει ο χ-ψ, πελκας δεν έχουμε κάποιον με τα ίδια χαρακτηριστικά», ούτε τη λογική «καλοί είναι αυτοί που έχουμε αλλά όχι για να σταθούμε στο champions league”.
Στη πρώτη περίπτωση καμία ομάδα δεν έχει 2 ισάξιους παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά ωστε άμα δε παίζει ο ένας να παίζει ο άλλος. Σα να έχει μια ομάδα τον ροναλντο και τον μεσι για να είναι καλυμμένη άμα χτυπήσει ο ένας να παίζει ο άλλος. Προφανώς και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνουμε αλχημείες όπως το ίδιο θα χρειαστεί να κάνουν και οι αντίπαλοι
Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει διευκρινίσουμε τι εννοεί ο καθένας «να σταθούμε στο Τσάμπιονς λιγκ». Προσωπικά στη περιοτωση που μπούμε ομιλους θα είμαι υπερευχαριστημένος με μια 3 θέση χωρίς να σημαίνει ότι αν σταθούμε αξιοπρεπώς σε όλα τα παιχνίδια και μαζέψουμε 4-5 ποντακια θα τα βάψω μαύρα.. ακόμα ακόμα και αν μαζέψουμε καμία 3αρα στο προγραμμα είναι.. το ρόστερ μας έχει δείξει ότι πολύ δύσκολα θα διασυρθεί από οποιονδήποτε αντίπαλο.
Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι θα είναι η πρώτη μας παρουσία στους ομίλους και αυτό που θα κάνει -μελλοντικά- την παρουσία μας καλύτερη είναι η συνεχόμενη παρουσία σε αυτούς και οι μελετημένες μεταγραφές.. όχι τα μπαμ εντυπωσιασμού
Στη πρώτη περίπτωση καμία ομάδα δεν έχει 2 ισάξιους παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά ωστε άμα δε παίζει ο ένας να παίζει ο άλλος. Σα να έχει μια ομάδα τον ροναλντο και τον μεσι για να είναι καλυμμένη άμα χτυπήσει ο ένας να παίζει ο άλλος. Προφανώς και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να κάνουμε αλχημείες όπως το ίδιο θα χρειαστεί να κάνουν και οι αντίπαλοι
Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει διευκρινίσουμε τι εννοεί ο καθένας «να σταθούμε στο Τσάμπιονς λιγκ». Προσωπικά στη περιοτωση που μπούμε ομιλους θα είμαι υπερευχαριστημένος με μια 3 θέση χωρίς να σημαίνει ότι αν σταθούμε αξιοπρεπώς σε όλα τα παιχνίδια και μαζέψουμε 4-5 ποντακια θα τα βάψω μαύρα.. ακόμα ακόμα και αν μαζέψουμε καμία 3αρα στο προγραμμα είναι.. το ρόστερ μας έχει δείξει ότι πολύ δύσκολα θα διασυρθεί από οποιονδήποτε αντίπαλο.
Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι θα είναι η πρώτη μας παρουσία στους ομίλους και αυτό που θα κάνει -μελλοντικά- την παρουσία μας καλύτερη είναι η συνεχόμενη παρουσία σε αυτούς και οι μελετημένες μεταγραφές.. όχι τα μπαμ εντυπωσιασμού
Εγω μια απορεια εξεφρασα και το οτι δεν ειναι τοσο απλο δηλαδη βγαινει ο Πελκας μπαινει ο Μπισεσβαρ ξερω γω.
Μωρε ναι κουβέντα κάνουμε απλά εγώ πιστεύω πως σε καμία ομάδα δεν μπορείς να έχεις για κάθε θέση 2 παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά .. ακόμα και να γινόταν νομίζω θα έκανε μια ομάδα τελείως προβλέψιμη .. δουλειά του προπονητή είναι να έχει δουλέψει εναλλακτικά σενάρια για πιθανές απώλειες
Nαι αυτο λεω, ειναι ενδιαφερον να δουμε τι εχει επιλεξει ο Λουτσεσκου.
Εγώ πιστεύω ότι ο σταφυ θα έρθει, αν ήταν να πάρουμε τοσκα δεν θα αργούσε τόσο και θα ήταν ήδη εδώ από προχθές.. Σιγά μην κολλούσε στα 50-100 Χιλ..
Το δεν έγινε πρόταση επίσημη δεν λέει κάτι.. Προφανώς και ανεπίσημα υπάρχει χάσμα, αν οι Γερμανοί σου λένε ότι θέλουν 5, τι νόημα έχει να κάνεις επίσημη πρόταση..? Όταν ο Πολ τους πείσει για τα μισά, τότε θα γίνει κ επίσημα..
Το δεν έγινε πρόταση επίσημη δεν λέει κάτι.. Προφανώς και ανεπίσημα υπάρχει χάσμα, αν οι Γερμανοί σου λένε ότι θέλουν 5, τι νόημα έχει να κάνεις επίσημη πρόταση..? Όταν ο Πολ τους πείσει για τα μισά, τότε θα γίνει κ επίσημα..
Θέλει να έρθει και λογικά θα έρθει... Τι άλλο να πει και πως αλλιώς να το πει...
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Φωνη βοωντος εν τη ερημω...joshua έγραψε:Επειδη γραφτηκαν και αλλα ποστ.ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ,απαντηστε μου ενας που μιλαει για ντελικατο,για παικτη χωρις τρεξιματα,για σοφτ, χωρις αντοχες Μαροκινο.Τι κανει ο Σαχοφ που ΔΕΝ κανει ο Ελ Καντουρι?
Απο περσι και γω αναρωτιεται.
Αφου θελουμε να παιξουμε με δυο 8αρια και χωρις 6αρι, γιατι δεν εχουμε δει Μαουριτσιο και Καντουρι μαζι στον αξονα;
Οταν μια γκομενα γουσταρει αλλα το παιζει δυσκολη, βγαινεις για ποτο με μια αλλη και φροντιζεις να το μαθει.
- sourmenetes
- Moderator
- anekfrastos
Anthimox έγραψε:joshua έγραψε:Επειδη γραφτηκαν και αλλα ποστ.ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ,απαντηστε μου ενας που μιλαει για ντελικατο,για παικτη χωρις τρεξιματα,για σοφτ, χωρις αντοχες Μαροκινο.Τι κανει ο Σαχοφ που ΔΕΝ κανει ο Ελ Καντουρι?
Σάχοφ υπερτερεί σε καλύψεις - τρεξίματα. Γενικά είναι καλύτερος χωρίς την μπάλα. Επίσης είναι πιο ήρεμος και πιο συνεπής τακτικά.
Προσωπικά θεωρώ τον Καντουρί ανώτερο σαν παίκτη καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο είναι μεγάλη. Απλά δεν είμαι βέβαιος αν είναι και λίγο "εργάτης" για να μπει στο 8. Πάντως στα εύκολα ελληνικά παιχνίδια δεν νομίζω να χρειαζόμαστε εργάτη στο 8.
Ο Σαχοφ είναι πιο δυνατός σωματικά και πιο ψηλός (1.89), έχει καλύτερες αμυντικές τοποθετήσεις, προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με τη μια. Στο επίπεδο της σουπερλιγκ είναι μια χαρά για "μπάζωμα". Στο επίπεδο του τσουλου είναι πολύ αργός και σοφτ. Στα πλάγια δεν μπορεί να παίξει.
Ο Καντούρι είναι λίγο πιο καλός επιθετικά, έχει καλύτερο κράτημα και χειρισμό της μπάλας και γι αυτό μπορεί να παίξει και στα πλάγια (με ...σχετική επιτυχία) παρόλο που δεν είναι αρκετά γρήγορος. Το ότι έχει καλύτερη τεχνική τον βοηθάει κάπως να καλύψει την μέτρια ταχύτητα του
Προσωπικά με κανέναν δεν έχω νταλγκά, θα προτιμούσα αν πάρουμε τα φράγκα του τσουλού να φύγουν και οι 2 και να πάρουμε έναν ζομπνιν (λέμε τώρα) ή κάτι τέτοιο.
Στα πλάγια χαφ/εξτρεμ με ζαμπα, λημνιο, ουάρντα, μπίσε και κάποιες φορές και βιερίνια είμαστε οκ.
Στα πλάγια μπακ με την έλευση του Τοσκα (;) κλείνουμε.
Στα κεντρικά/εσωτερικά χαφ έχουμε θέμα (κυρίως για Ευρώπη) αφού και ο Μαουρίσιο και ο Σαχοβ και ο Κάνιας και ο Βερνμπλουμ δεν φημίζονται για την ταχύτητα τους. Μόνο όταν γυρνάει για να βοηθήσει ο Πέλκας κάτι γίνεται, αλλά εκεί τον "χάνεις" από ψευτοεννιάρι που είναι.
- Παλαιολόγος