Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

seaman έγραψε:https://www.transfermarkt.com/stefan-jo ... eler/62008

Γράφεται ότι, με επιθυμία του παίχτη, ίσως τον δώσει η Φούλαμ δανεικό γιατί μάζεψε πολλούς στη θέση του.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο αρχηγός της Εθνικής Νορβηγίας όπως και κατά την γνώμη μου ο συμπαίκτης του στην Εθνική που αγωνίζεται στην Hull ο Markus Henriksen.1.87 ύψος,καλύπτει όλες τις θέσεις του Κέντρου και διακρίνεται για την ταχύτητα του.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε παιδια Καντουρι στο 8 δεν γινεται γιατι αλλο το 8 του Καντουρι και αλλο το 8 του Λουτσεσκου. Ασχετο το οτι μπορει να εχει καποια χαρακτηριστικα και ποιοτητα που να μπορει εκει. Ο Καντουρι ειναι για ελευθερο παιχνιδι επιθετικο κτλ. Το 8 του Λουτσεσκου ειναι διπλα στο 6αρι κτλ. Και ο Καντουρι ειναι καλος με μπαλα στα ποδια και εχει ποιοτητα αλλα play maker δεν ειναι. Οπως και το οτι μπορει να κοψει και δεν ειναι αχρηστος τελειως αμυντικα, δεν σημαινει οτι μπορει και εχει διαθεση τακτικα να παιξει το 8 οπως χρειαζεται στα σχηματα του Λουτσεσκου.

Με αλλα λογια δηλαδη ο Ελ Καντουρι ειναι ενας εσωτερικος μεσοεπιθετικος και οχι μεσος αξονα.

Πολυ θα ηθελα να ξερω παντως ποιος λογιζεται μπακ απ του Πελκα (η πως θα αλλαζε το σχημα σε περιπτωση απουσιας του)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συμφωνώ με cccp

ο καντουρί λογίζεται από τον προπονητή είτε ως εσωτερικός μεσοεπιθετικός, είτε ως αντικαταστάτης του πέλκα
δε νομίζω να τον έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ως 8άρι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και ο Shakhov 8-10ρι είναι, όπως και ο El Kaddouri. Έχουμε πολλούς επιθετικογενείς χαφ και ελάχιστους αμυντικογενείς (Canas - Mauricio για την ώρα). Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί ΚΑΙ ο Μαροκινός στη θέση Mauricio. Αλίμονο αν δεν μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα από τον Ουκρανό, μια και είναι καλύτερος χειριστής της μπάλας από τον Ευγένιο και δεν νομίζω ότι υστερεί και ανασταλτικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

danirifle έγραψε:και για μένα δεν έχει νοήμα το διώξιμο του μουλέν και του χαρίση μαζί

μία πραγματική απορία που έχω:
πολλοί λέτε για καντουρί στη θέση 8

τον έχει βάλει ποτέ ο λουτσέσκου στο κέντρο και δεν το θυμάμαι?
μου φαίνεται περισσότερο ευφάνταστο, παρά πραγματικό αυτό το σενάριο
το που θέλει να παίζει ο παίχτης ή το που έχει παίξει στο παρελθόν ελάχιστη σημασία έχουν
Συμφωνώ απόλυτα...
Καντουρί στην θέση 8, σε κανονική αρχική διάταξη, ούτε είδαμε, ούτε θα δούμε ποτέ, θαρρώ, με Λου προπονητή...
Ο Καντουρί λογίζεται σαν 10αρο-εξτρεμ και πολύ σωστά, σαν τέταρτος χαφ, μόνο σε αγώνες που χρειάζεται...

5ος χαφ νομίζω πως λογίζεται ο Μπαλογιάννης, τον οποίο πολλοί "βάφτισαν" αριστερό μπακ, λόγω προετοιμασίας...

Άποψη μου είναι, ότι χαφ θα πάρουμε, μόνο σε περίπτωση κάποιας, μη αναμενόμενης, αποχώρησης τέτοιου...

:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ρωτήσω για πολλοστή φορά.Τι κάνει ο Σαχωφ που δεν κάνει ο Ελ Καντουρι;
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Τρέχει.

Ακόμα και με τον αιγινιακό να παίζειs τα δύο χαφ πρέπει να τρέχουν.

Ο kaddouri δεν έχει δείξει ποτέ ότι μπορεί να τρέξει αρκετά για να αντέξει 90 λεπτά στα άκρα ,πόσο μάλλον αν τον βάλεις και 8.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eιναι διατεθημενος να παιξει εκει? Εγω πιστευω οτι και ο Ελ Καντουρι δεν ειναι διατεθημενος να παιξει στον αξονα πιο πισω, η εστω να κανει αυτα που θελει η θεση.

Μην ανυσηχεις παντως Josh, δεν εισαι ο μονος που τον πιανει μια καποια αδιαθεσεια στην θεα του ονωματος του Σακχοφ στην ενδεκαδα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τότε πως ο ίδιος έχει δηλώσει πως αυτή η θέση του ταιριάζει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Θα ρωτήσω για πολλοστή φορά.Τι κάνει ο Σαχωφ που δεν κάνει ο Ελ Καντουρι;
Πάλι θα τα λέμε? Απορώ γιατί επιμένεις τόσο πολύ...
Κάτι που βλέπει ο προπονητής μας ότι δεν κάνει ο Καντουρί και δεν τον βάζει 8άρι...
Χθες-προχθές δεν δήλωσες μάλιστα ότι αυτό είναι αρκετό, ώστε, έστω κι αν διαφωνείς, να "πας πάσο"?

Υ.Γ. Εγώ δηλώνω ότι θα έβαζα περισσότερα γκολ απ τον Πρίγιοβιτς, στα 54 μου και με 100 κιλά πατσές... :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 23 Αύγ 2018, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ο Σταφ τωρα στο Μετροπολις που δινει συνέντευξη λεει οτι δεν εγινε επίσημη προταση ουτε στην ομαδα ουτε και σε αυτόν.
Θέλει να έρθει με τα χίλια στον Παοκ. Μονο που δεν παρακαλάει. Πάρτε τον χθες
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

potamda έγραψε:
danirifle έγραψε:και για μένα δεν έχει νοήμα το διώξιμο του μουλέν και του χαρίση μαζί

μία πραγματική απορία που έχω:
πολλοί λέτε για καντουρί στη θέση 8

τον έχει βάλει ποτέ ο λουτσέσκου στο κέντρο και δεν το θυμάμαι?
μου φαίνεται περισσότερο ευφάνταστο, παρά πραγματικό αυτό το σενάριο
το που θέλει να παίζει ο παίχτης ή το που έχει παίξει στο παρελθόν ελάχιστη σημασία έχουν
dani νομίζω ότι πέρσι τα περισσότερα παιχνίδια στο κέντρο τα έκανε.
Το πρόβλημα με τον Καντουρί είναι αυτό, δεν είναι ξεκάθαρος ο ρόλος που έχει μέσα στο γήπεδο.
Δεν είναι κλασικός εξτρέμ σε καμία περίπτωση, ακόμα και οι κινήσεις του στα γκολ που έβαλε φέτος, δείχνουν παίκτη που γνωρίζει τις θέσεις στο κέντρο. Αλλά ποιος μπορεί να πει ότι είναι δεκάρι ή οχτάρι;
ο παιχτης ειναι 8αρι σε ενα σχημα 4-3-3 αλλα μπενφικα με ενα αμ. χαφ και 2 8αρια με επιθετικες αρετες. θα μπορουσε να παιξει με βερνμπλουμ και πελκα οπισθοχωρημενο απλα θα επρεπε ο φορ μας μετα να εκανε μεγαλύτερες κινησεις , πραγμα δυσκολο για πριγιο αλλα οχι για ακπουμ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τότε πως ο ίδιος έχει δηλώσει πως αυτή η θέση του ταιριάζει καλύτερα.
Aλλο το 8αρι που εχει στο μυαλο του ο Ελ Καντουρι, αλλο το 8αρι του λουτσεσκου

Η με εχει στο ιγκνορ ο Josh απλα δε διαβαζει τα ποστ μου :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ελπιζω ακομα πως το Σαββατο θα δω Ελ Καντουρι στο 8.Περσι δεν χρειαστηκε να γινει γιατι δεν ελειψε ποτε ο Μαουριτσιο με παρων τον Μαροκινο, λογω των τραυματισμων του και καπως ετσι δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια οτι ο Λουτσεσκου δεν τον υπολογιζει εκει. Αν ομως οντως ισχυει αυτο και υπαρχει η σκεψη να παρει ο Ουκρανος καμια 20ρια παιχνιδια βασικος μεσα στη σεζον τοτε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δυσκολο να τον δεις εως απιθανο.

Ο ΠΑΟΚ προχθες ειχε τον πρωτο παικτη σε τρεξιματα στο γηπεδο και παλι αντιμετωπισαμε δυσκολιες.

Απο τη μια ακουμε αυτα που λεει και θελει ο προπονητης απο την αλλη ζηταμε σε νευραλγικη θεση τον καντουρι που ειναι πολυ ντελικατος.

Το παιδι δεν ειναι για πολλα πολλα.ξερει μπαλα εχει ποιοτητα αλλα οι δυναμεις,τα τρεξιματα ειναι περιορισμενα.σε οσα ματς ξεκινησε απο καποιο σημειο και μετα τα εφτυσε και στο κεντρο θες τρεξιματα,κλωτσιες,θες πολλα.

Για αυτο εγω το αποκλειω.

Επισης ειδα καπου οτι αν βγει ο πελκας δεν υπαρχει αντικαταστατης και οτι οι ουαρντα-ζαμπα-λημνιος ειναι ακομα στοιχηματα.

Ο πελκας εχει στη θεση του και τον μπισεσβαρ που μπορει να παιξει και τον ουαρντα κατ εμε.ναι καποιος ειναι καλυτεροα σε ενα σημειο καποιος σε αλλο.

Στα προσωπα των 3 (ζαμπα-λημνιου-ουαρντα) εγω βλεπω ετοιμους παικτες.αδυναμιες ολοι εχουν αλλα οι δυναμεις και τα τρεξιματα που θες,οπως και το ταλεντο υπαρχουν.

Τα ευρωπαικα ματς τους πανε κουτι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”