7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Re: 7.Omar El Kaddouri
Όντως 27 είναι
Προφανώς, περαστικά του
Από εκεί και πέρα όμως επιβεβαιώνεται πως δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του.
Όχι μόνο γιατί τραυματίζεται συνέχεια
Αλλά και γιατί δεν αντέχει να παίξει τη ΜΟΝΗ θέση που παίζει.
Αν έπαιζε και 8αρι ή 10αρι ίσως να κολλούσε καλύτερα.
Αλλά εξτρέμ χωρίς έκρηξη, χωρίς ταχύτητα ΚΑΙ χωρίς αντοχή, ε τι σκατα;
Θα τον ήθελα στην ομάδα αλλά όσο πάει με ψήνει λιγοτερο
Προφανώς, περαστικά του
Από εκεί και πέρα όμως επιβεβαιώνεται πως δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του.
Όχι μόνο γιατί τραυματίζεται συνέχεια
Αλλά και γιατί δεν αντέχει να παίξει τη ΜΟΝΗ θέση που παίζει.
Αν έπαιζε και 8αρι ή 10αρι ίσως να κολλούσε καλύτερα.
Αλλά εξτρέμ χωρίς έκρηξη, χωρίς ταχύτητα ΚΑΙ χωρίς αντοχή, ε τι σκατα;
Θα τον ήθελα στην ομάδα αλλά όσο πάει με ψήνει λιγοτερο
-
Να πω την αλήθεια όντως κουράζει με το συνέχεια αμφίβολος εδώ και καιρό αλλά το πιο σημαντικό είναι από όλους τους εξτρέμ που έχουμε αυτός που θα ήθελα να κρατήσουμε λιγότερο σε σχέση με όλους τους άλλους που έχουμε. Αν και σε αυτά τα ματς που έπαιξε μου θύμισε τον Σορλέν αλλά από τα αριστερά παίζει τίμια μαρκάρει απλά δεν είναι ούτε Λημνιός ούτε Ουαρντα και ο ΠΑΟΚ ξεθυγε από τα επίπεδα Σορλέν και είναι μεγάλος σε ηλικία σε σχέση με ζαμπα και Λάμπρου που θα πάρουν πολλά παιχνίδια μαζί με μπισερβαρ
O συγκεκριμένος τραυματισμός πάντως ήταν λόγω του πολύ σκληρού παιχνιδιού των Ρώσων . Δεν νομίζω οτι πρέπει να τον κατατάσσουμε με τυχόν ενοχλήσεις και άλλους θλαστικούς τραυματισμούς. Τεσπα, εχει ξεκινησει καλά κατα την αποψη μου και ο προπονητής τον γουσταρει, στο χέρι του ειναι.
Μονο εγω πιστευω πως θα πωληθει μετα τα ματς της Μπενφικα;;;
Απο μανατζερ εχει καλο ο ιδιος ειχε θελησει να παρει ποδι... Αν και βλεπω πληθωρισμο στις θεσεις εξτρεμ προτιμω να ερθει παιχτης μπακαπ Πελκα...
Απο μανατζερ εχει καλο ο ιδιος ειχε θελησει να παρει ποδι... Αν και βλεπω πληθωρισμο στις θεσεις εξτρεμ προτιμω να ερθει παιχτης μπακαπ Πελκα...
- john4serres
Σάββατο:john4serres έγραψε:Παρασκευή:
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς της Λισαβόνας μειώνονται.
Να είμαι ειλικρινής αμα ο ουαρντα παίζει πιο συγκεντρομένα δεν βλέπω γιατι να κρατήσουμε καντουρί.Έχεις ζαμπά/Ουάρντα/λάμπρου και οκ αμα δεν τους πάει ένα ματς βάζεις μπίσεσβαρ εκεί.
Με τα κακα του ο μπισεσβαρ αλλα και εκεινος βγάζει 50 λεπτά πχ.
Ποια η διαφορά τους πραγματικά.
Έχει 1 μύριο συμβόλαιο πέρσυ το μισό χρόνο ήταν τραυματίας και για να εγκληματιστεί του πήρε χρόνος.Τώρα πάλι σε κομβικό σημείο τραυματίστηκε.Όλοι φαγανε κλωτσιές.
Τελος πάντων μου αρέσει και μενα σαν παίκτης αλλα κάπου πιστεύω κουράζει ολο αυτο.
Δεν είναι δα και βιειρίνια (στο πρώτο περασμα του απο τον ΠΑΟΚ)
Με τα κακα του ο μπισεσβαρ αλλα και εκεινος βγάζει 50 λεπτά πχ.
Ποια η διαφορά τους πραγματικά.
Έχει 1 μύριο συμβόλαιο πέρσυ το μισό χρόνο ήταν τραυματίας και για να εγκληματιστεί του πήρε χρόνος.Τώρα πάλι σε κομβικό σημείο τραυματίστηκε.Όλοι φαγανε κλωτσιές.
Τελος πάντων μου αρέσει και μενα σαν παίκτης αλλα κάπου πιστεύω κουράζει ολο αυτο.
Δεν είναι δα και βιειρίνια (στο πρώτο περασμα του απο τον ΠΑΟΚ)
Κατα τη γνώμη μου ο Καντουρί είναι πολύ καλός παίκτης, πιστεύω οτι είναι το δεκάρι με τα χαρακτηριστικά που συμπληρώνει τέλεια τον Πέλκα. Προφανώς και ο Λουτσέσκου τον έχει σε εκτίμηση για να επιλέγει να τον βάζει σε θέση ακραίου ενώ έχει πολλές επιλογές. Η γκρίνια που υπάρχει για αυτόν στα σχόλια είναι κλασική γκρίνια ΠΑΟΚ γιατί έχουμε την ανάγκη να κράξουμε ακόμα και όταν όλα πάνε τέλεια στην ομάδα, τώρα βρήκαν κάποιοι οτι κάνει τον τραυματία δηλαδή έλεος. . .
Φίλε Dim4 η δήλωση του Μιχελ μάλλον τον Μπίσεσβαρ και τον Λάμπρου πρέπει να προβληματήσει περισσότερο παρά τον Καντουρί.
Φίλε Dim4 η δήλωση του Μιχελ μάλλον τον Μπίσεσβαρ και τον Λάμπρου πρέπει να προβληματήσει περισσότερο παρά τον Καντουρί.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator