Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
32 Βερνμπλουμ
31 Κανιας
30 Μαουρισιο
28 Σακχόφ
28 Μουλέν
23 Χαρίσης
Ο Γάλλος παραχωρείται ως δανεικός.
Αν αποχωρησει και ο Χαρισης, ναι θελουμε εναν νεαρο χαφ.
Πιστευω πως με τα εσοδα που εξασφαλισαμε μπορουμε να κινηθουμε μαλιστα για μια καλη προσθηκη.
31 Κανιας
30 Μαουρισιο
28 Σακχόφ
28 Μουλέν
23 Χαρίσης
Ο Γάλλος παραχωρείται ως δανεικός.
Αν αποχωρησει και ο Χαρισης, ναι θελουμε εναν νεαρο χαφ.
Πιστευω πως με τα εσοδα που εξασφαλισαμε μπορουμε να κινηθουμε μαλιστα για μια καλη προσθηκη.
- navigator11
Όχι από άποψη τεχνικής, εννοείται, αλλά από πλευράς διάθεσης για τρέξιμο και πίεση, σας έχει πείσει ο Ομάρ ότι το 'χει; Εμένα όχι ιδιαίτερα. Ότι είναι από τους πιο τεχνίτες παίχτες του ρόστερ, ασυζητητί συμφωνώ.joshua έγραψε:Ενδιαφέρον παίκτης πάντως μιας και ψωνίζουμε από Ρωσία και πρώην συμπαίκτης του Βερνμπλουμ είναι ο Μιλάνοφ ο οποιος εχει γραφτει πολλες φορες ως στοχος μας.
https://www.transfermarkt.com/georgi-mi ... ler/134158
Υ.Γ Λύση για το 8 υπάρχει ο Ελ Καντουρι,έλα όμως που ο Λουτσε δεν τον θέλει εκεί.
Καλημέρα, προφανώς αδερφέ προορίζουν τον Χαρίση για μια θέση στο ρόστερ και όχι τον μουλεν..joshua έγραψε:Τοσο χαλια ειναι ρε γμτ ο Μουλεν? Υποτιθεται οτι αποκτηθηκε για τις key πασες του και την επιθετικοτητα του ως χαφ,το περιβοητο aggressivennes χαρακτηριστικα που δεν υπαρχουν σε συνδιασμο στο ροστερ.Δεν αξιζει να παρει μια ευκαιρια? Ηταν η ελπιδα μου να παει πισω ιεραρχικα ο Σαχοφ καθως ουτε το διδυμο Βερνμπλουμ,Σαχοφ με ενθουσιαζει στα χαρτια, σε αντιθεση με αυτο του Βερνμπλουμ,Μουλεν σε περιπτωση απουσιας του Μαουριτσιο.
Κ εγώ είμαι μπερδεμένος να σε πω την αλήθεια καθώς θεωρώ ότι ο μουλεν έχει να δώσει..
Αλλά από την άλλη ρε πστη μ ο χαρισης δεν έχει ταβάνι πιστεύω και πολύ μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.. είναι κ Έλληνας,
Ας τους φωτίσει να πάρουν την σωστή απόφαση αν κ πιστεύω κ οι δυο στο τέλος θα φύγουν
Ελπίζω το λαθάκι να ήταν εκ παραδρομής...
Ζαντός
Και τα εχει αυτα ο Σαχοφ?navigator11 έγραψε:Όχι από άποψη τεχνικής, εννοείται, αλλά από πλευράς διάθεσης για τρέξιμο και πίεση, σας έχει πείσει ο Ομάρ ότι το 'χει; Εμένα όχι ιδιαίτερα. Ότι είναι από τους πιο τεχνίτες παίχτες του ρόστερ, ασυζητητί συμφωνώ.joshua έγραψε:Ενδιαφέρον παίκτης πάντως μιας και ψωνίζουμε από Ρωσία και πρώην συμπαίκτης του Βερνμπλουμ είναι ο Μιλάνοφ ο οποιος εχει γραφτει πολλες φορες ως στοχος μας.
https://www.transfermarkt.com/georgi-mi ... ler/134158
Υ.Γ Λύση για το 8 υπάρχει ο Ελ Καντουρι,έλα όμως που ο Λουτσε δεν τον θέλει εκεί.
- Μπαρκαρούτσος
Same here.ABALAEA2 έγραψε:Εγώ που δεν θέλω άλλη μεταγραφή εκτός του LB, αλλά μόνο 2-3 αποχωρήσεις είμαι άρρωστος???
Η ομάδα είναι για παπάδες στην Ελλάδα, αλλά και πάρα πολύ καλή σε περίπτωση που πάμε EL. Βάσει roster + προπονητή, μπορεί να πάει μέχρι τους 16 ή τους 8 του EL.
Για CL τώρα...είναι δύσκολο να πάρουμε τέτοιου επιπέδου παίκτες, με τα λεφτά που δίνουμε. Έως πολύ.
- zarathustra79
Δε θα αποχωρησει ο χαρισης. Δεν ξερω τι ρολο μπορει να βρει πίσω απο wernbloom, mauricio, canas και shakhov, αλλά αυτη τη στιγμη υπαρχει έλλειψη στον αριθμό των ελλήνων που απαιτούνται για την ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό σημαίνει οτι αν φύγει ο χαρίσης θα πρέπει να συμπληρωθεί η θέση του με κάποιον άλλο έλληνα.
Ακόμη κ αν ερθει ο σταφυλλίδης, πιο πιθανό βλέπω να βγεί από τη λίστα ένας από τους τερματοφύλακες (μάλλον ο γλύκος;), παρά να αποχωρεί ο χαρίσης.
Ακόμη κ αν ερθει ο σταφυλλίδης, πιο πιθανό βλέπω να βγεί από τη λίστα ένας από τους τερματοφύλακες (μάλλον ο γλύκος;), παρά να αποχωρεί ο χαρίσης.
- Homo Sapiens
Τωρα που φευγει δανεικος ο Μουλεν..κυκλοφορει ελευθερος ο Μαρκιζιο, μεγαλο πουλεν..ξερω, ξερω ζηταω πολλα... 

- anekfrastos
Συμφωνώ ότι γενικά η ομάδα με την προσθήκη του αρ μπακ θα είναι πλήρης, έχοντας ποιότητα κ βάθος σε όλες τις θέσεις.
Οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή θα είχε νόημα στη λογική της περαιτέρω αναβάθμισης.
Αν δούμε τι ΔΕΝ έχει σε ικανοποιητικό βαθμό η ομάδα, βλέπω ότι δεν έχει πχ αρκετά καλά σουτ έξω από την περιοχή.
Βλέπω επίσης ότι δεν έχει τόσο τις κάθετες.
Ένας Ζομπνιν ας πούμε δε θα με χαλούσε
(γραφε γράφε δεν ξες τι γίνεται)
Οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή θα είχε νόημα στη λογική της περαιτέρω αναβάθμισης.
Αν δούμε τι ΔΕΝ έχει σε ικανοποιητικό βαθμό η ομάδα, βλέπω ότι δεν έχει πχ αρκετά καλά σουτ έξω από την περιοχή.
Βλέπω επίσης ότι δεν έχει τόσο τις κάθετες.
Ένας Ζομπνιν ας πούμε δε θα με χαλούσε

(γραφε γράφε δεν ξες τι γίνεται)
Δε μπορεισ να διΩξεισ σαχιφ που προσφερει κ να κρατσηεισ μουκεν
Χωρια που ειναι διαφορετικοι παικτεσ...
Κ γω θα θελα μουλεν για αντιμαου αλλα δε φαινεται ν υπολογιζεται...
Η ηταν πιο ευκιλο να φυγει...
Ο χαρισησ πλεον εχει ευακιρια θεωρητικα σαν αλλαγη
Χωρια που ειναι διαφορετικοι παικτεσ...
Κ γω θα θελα μουλεν για αντιμαου αλλα δε φαινεται ν υπολογιζεται...
Η ηταν πιο ευκιλο να φυγει...
Ο χαρισησ πλεον εχει ευακιρια θεωρητικα σαν αλλαγη
- Metagrafakias
Το ροστερ ειναι γεματο για τρεις διοργανωσεις τωρα αν θελουμε να παμε σε μεταγραφη σουπερ σταρ εξτρεμ κατι που γουσταρω αν γινει καλυτερα να πουλησουμε τον ελ καντουρι.....εχει στοιχεια ο συγκεκριμενος αλλα ακομα δεν μου εχει αποδειξει οτι μπορει να γινει σταθερα στην ομαδα ασε που στα εξτρεμ θελω κοντοπουτανο μπουκαδορο στυλ ροντριγκεζ,προμες κλπ.....
Χαίρομαι για το ότι η ΠΑΕ με την προσέγγιση της στην μεταγραφή Βέρνμπλουμ διασκέδασε τις ανησυχίες μου για τα κίνητρα του παίκτη, δίνοντας μπόνους επίτευξης στόχων και έχοντας μια αντίστοιχη οικονομική συμφωνία που απέχει κατά πολύ από αυτά που γράφτηκαν, δίνοντας έτσι ισχυρά κίνητρα για να αποδώσει ο παίκτης αυτά που ξέρει.
Πάλι καλά που τον πήραμε τελικά με τιμές παραλίας και όχι με τιμές Ιουνίου
Πάλι καλά που τον πήραμε τελικά με τιμές παραλίας και όχι με τιμές Ιουνίου

Ζαντός έγραψε:
Η ομάδα είναι για παπάδες στην Ελλάδα, αλλά και πάρα πολύ καλή σε περίπτωση που πάμε EL. Βάσει roster + προπονητή, μπορεί να πάει μέχρι τους 16 ή τους 8 του EL.
Για CL τώρα...είναι δύσκολο να πάρουμε τέτοιου επιπέδου παίκτες, με τα λεφτά που δίνουμε. Έως πολύ.
Κι επειδή όπως λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «Ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι» και οι νεότεροι "οι καλοί ο καπετάνιοι στη φουρτούνα φαίνονται¨ θα το επεκτείνω πως αν και όταν παίξουμε τελικά ομίλους ΤσουΛου, θα φανούν καλύτερα οι όποιες ελλείψεις και τα περιθώρια βελτίωσης έτσι ώστε να παγιωθούμε στα Τοπ30 ευρωπαϊκά κλαμπ από το υπάρχον δυναμικό.
- Παλαιολόγος
μην λεμε για europa
εχουμε απεναντι μας μια σπαρτακ με πιο βαρια φανελα,αν μπουμε με αυτοπεποιθηση αυξανουμε τις πιθανοτητες σημαντικα
εχουμε απεναντι μας μια σπαρτακ με πιο βαρια φανελα,αν μπουμε με αυτοπεποιθηση αυξανουμε τις πιθανοτητες σημαντικα
Είμαστε κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ τάδε έφη ζαρατουστρ εεεε μιχελ.