Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από john4serres »

32 Βερνμπλουμ
31 Κανιας
30 Μαουρισιο
28 Σακχόφ
28 Μουλέν
23 Χαρίσης

Ο Γάλλος παραχωρείται ως δανεικός.
Αν αποχωρησει και ο Χαρισης, ναι θελουμε εναν νεαρο χαφ.

Πιστευω πως με τα εσοδα που εξασφαλισαμε μπορουμε να κινηθουμε μαλιστα για μια καλη προσθηκη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Ενδιαφέρον παίκτης πάντως μιας και ψωνίζουμε από Ρωσία και πρώην συμπαίκτης του Βερνμπλουμ είναι ο Μιλάνοφ ο οποιος εχει γραφτει πολλες φορες ως στοχος μας.
https://www.transfermarkt.com/georgi-mi ... ler/134158

Υ.Γ Λύση για το 8 υπάρχει ο Ελ Καντουρι,έλα όμως που ο Λουτσε δεν τον θέλει εκεί.
Όχι από άποψη τεχνικής, εννοείται, αλλά από πλευράς διάθεσης για τρέξιμο και πίεση, σας έχει πείσει ο Ομάρ ότι το 'χει; Εμένα όχι ιδιαίτερα. Ότι είναι από τους πιο τεχνίτες παίχτες του ρόστερ, ασυζητητί συμφωνώ.
prax

Δημοσίευση από prax »

joshua έγραψε:Τοσο χαλια ειναι ρε γμτ ο Μουλεν? Υποτιθεται οτι αποκτηθηκε για τις key πασες του και την επιθετικοτητα του ως χαφ,το περιβοητο aggressivennes χαρακτηριστικα που δεν υπαρχουν σε συνδιασμο στο ροστερ.Δεν αξιζει να παρει μια ευκαιρια? Ηταν η ελπιδα μου να παει πισω ιεραρχικα ο Σαχοφ καθως ουτε το διδυμο Βερνμπλουμ,Σαχοφ με ενθουσιαζει στα χαρτια, σε αντιθεση με αυτο του Βερνμπλουμ,Μουλεν σε περιπτωση απουσιας του Μαουριτσιο.
Καλημέρα, προφανώς αδερφέ προορίζουν τον Χαρίση για μια θέση στο ρόστερ και όχι τον μουλεν..
Κ εγώ είμαι μπερδεμένος να σε πω την αλήθεια καθώς θεωρώ ότι ο μουλεν έχει να δώσει..
Αλλά από την άλλη ρε πστη μ ο χαρισης δεν έχει ταβάνι πιστεύω και πολύ μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.. είναι κ Έλληνας,
Ας τους φωτίσει να πάρουν την σωστή απόφαση αν κ πιστεύω κ οι δυο στο τέλος θα φύγουν

Ελπίζω το λαθάκι να ήταν εκ παραδρομής...
Ζαντός
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Ενδιαφέρον παίκτης πάντως μιας και ψωνίζουμε από Ρωσία και πρώην συμπαίκτης του Βερνμπλουμ είναι ο Μιλάνοφ ο οποιος εχει γραφτει πολλες φορες ως στοχος μας.
https://www.transfermarkt.com/georgi-mi ... ler/134158

Υ.Γ Λύση για το 8 υπάρχει ο Ελ Καντουρι,έλα όμως που ο Λουτσε δεν τον θέλει εκεί.
Όχι από άποψη τεχνικής, εννοείται, αλλά από πλευράς διάθεσης για τρέξιμο και πίεση, σας έχει πείσει ο Ομάρ ότι το 'χει; Εμένα όχι ιδιαίτερα. Ότι είναι από τους πιο τεχνίτες παίχτες του ρόστερ, ασυζητητί συμφωνώ.
Και τα εχει αυτα ο Σαχοφ?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Οχι, γιαυτό και παίζει ελάχιστα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ABALAEA2 έγραψε:Εγώ που δεν θέλω άλλη μεταγραφή εκτός του LB, αλλά μόνο 2-3 αποχωρήσεις είμαι άρρωστος???
Same here.

Η ομάδα είναι για παπάδες στην Ελλάδα, αλλά και πάρα πολύ καλή σε περίπτωση που πάμε EL. Βάσει roster + προπονητή, μπορεί να πάει μέχρι τους 16 ή τους 8 του EL.

Για CL τώρα...είναι δύσκολο να πάρουμε τέτοιου επιπέδου παίκτες, με τα λεφτά που δίνουμε. Έως πολύ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δε θα αποχωρησει ο χαρισης. Δεν ξερω τι ρολο μπορει να βρει πίσω απο wernbloom, mauricio, canas και shakhov, αλλά αυτη τη στιγμη υπαρχει έλλειψη στον αριθμό των ελλήνων που απαιτούνται για την ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό σημαίνει οτι αν φύγει ο χαρίσης θα πρέπει να συμπληρωθεί η θέση του με κάποιον άλλο έλληνα.

Ακόμη κ αν ερθει ο σταφυλλίδης, πιο πιθανό βλέπω να βγεί από τη λίστα ένας από τους τερματοφύλακες (μάλλον ο γλύκος;), παρά να αποχωρεί ο χαρίσης.
Άβαταρ μέλους
Homo Sapiens

Δημοσίευση από Homo Sapiens »

Τωρα που φευγει δανεικος ο Μουλεν..κυκλοφορει ελευθερος ο Μαρκιζιο, μεγαλο πουλεν..ξερω, ξερω ζηταω πολλα... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Συμφωνώ ότι γενικά η ομάδα με την προσθήκη του αρ μπακ θα είναι πλήρης, έχοντας ποιότητα κ βάθος σε όλες τις θέσεις.
Οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή θα είχε νόημα στη λογική της περαιτέρω αναβάθμισης.

Αν δούμε τι ΔΕΝ έχει σε ικανοποιητικό βαθμό η ομάδα, βλέπω ότι δεν έχει πχ αρκετά καλά σουτ έξω από την περιοχή.
Βλέπω επίσης ότι δεν έχει τόσο τις κάθετες.
Ένας Ζομπνιν ας πούμε δε θα με χαλούσε :)

(γραφε γράφε δεν ξες τι γίνεται)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε μπορεισ να διΩξεισ σαχιφ που προσφερει κ να κρατσηεισ μουκεν

Χωρια που ειναι διαφορετικοι παικτεσ...

Κ γω θα θελα μουλεν για αντιμαου αλλα δε φαινεται ν υπολογιζεται...

Η ηταν πιο ευκιλο να φυγει...

Ο χαρισησ πλεον εχει ευακιρια θεωρητικα σαν αλλαγη
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Το ροστερ ειναι γεματο για τρεις διοργανωσεις τωρα αν θελουμε να παμε σε μεταγραφη σουπερ σταρ εξτρεμ κατι που γουσταρω αν γινει καλυτερα να πουλησουμε τον ελ καντουρι.....εχει στοιχεια ο συγκεκριμενος αλλα ακομα δεν μου εχει αποδειξει οτι μπορει να γινει σταθερα στην ομαδα ασε που στα εξτρεμ θελω κοντοπουτανο μπουκαδορο στυλ ροντριγκεζ,προμες κλπ.....
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Χαίρομαι για το ότι η ΠΑΕ με την προσέγγιση της στην μεταγραφή Βέρνμπλουμ διασκέδασε τις ανησυχίες μου για τα κίνητρα του παίκτη, δίνοντας μπόνους επίτευξης στόχων και έχοντας μια αντίστοιχη οικονομική συμφωνία που απέχει κατά πολύ από αυτά που γράφτηκαν, δίνοντας έτσι ισχυρά κίνητρα για να αποδώσει ο παίκτης αυτά που ξέρει.

Πάλι καλά που τον πήραμε τελικά με τιμές παραλίας και όχι με τιμές Ιουνίου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ζαντός έγραψε:
Η ομάδα είναι για παπάδες στην Ελλάδα, αλλά και πάρα πολύ καλή σε περίπτωση που πάμε EL. Βάσει roster + προπονητή, μπορεί να πάει μέχρι τους 16 ή τους 8 του EL.

Για CL τώρα...είναι δύσκολο να πάρουμε τέτοιου επιπέδου παίκτες, με τα λεφτά που δίνουμε. Έως πολύ.

Κι επειδή όπως λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «Ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι» και οι νεότεροι "οι καλοί ο καπετάνιοι στη φουρτούνα φαίνονται¨ θα το επεκτείνω πως αν και όταν παίξουμε τελικά ομίλους ΤσουΛου, θα φανούν καλύτερα οι όποιες ελλείψεις και τα περιθώρια βελτίωσης έτσι ώστε να παγιωθούμε στα Τοπ30 ευρωπαϊκά κλαμπ από το υπάρχον δυναμικό.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μην λεμε για europa

εχουμε απεναντι μας μια σπαρτακ με πιο βαρια φανελα,αν μπουμε με αυτοπεποιθηση αυξανουμε τις πιθανοτητες σημαντικα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Είμαστε κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ τάδε έφη ζαρατουστρ εεεε μιχελ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”