Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnDag έγραψε:Εξτρέμ δεν θα ήθελα, κυρίως γιατί αυτοί που έχουμε έχουν όλοι να δώσουν.
Επίσης, θεωρώ ότι Λημνιος, Jaba είναι project με μεγάλη προοπτική και πρέπει να στηριχθούν όσο περισσότερο γίνεται. Μπορείς να βγάλεις σοβαρά λεφτά και από τους 2 στο μέλλον ειδικά αν τους τοποθετήσεις στην βιτρίνα του Champions League.
Ακριβώς.
Αν περάσουμε ομίλους, επιβάλλεται να παίξουν. Για παίχτες της ηλικίας τους παίζουν τρελά ποσά.
Ο Λημνιός έχει να περάσει και το χάντικαπ πως δε θα παίξει ποτέ στην εθνική Αθηνών..
JohnDag έγραψε:
Εκεί που εγώ θα έβλεπα περιθώρια έξτρα κίνησης είναι στη θέση του Μαουρισιο. Και εξηγούμαι.
....
Πίσω απο τον Μαουρισιο ποιον εχεις; Γιατί είναι δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να παίξει 50 ματς, αφήνοντας στην άκρη τραυματισμούς και τιμωρίες.
Χαρισης για μένα (και για τον προπονητή απ' ότι φαίνεται) δεν υπάρχει, ο Μουλεν δεν ξέρουμε αν και πότε θα μπει και ο Σακχοφ είναι χρήσιμος παίχτης αλλά είναι πιο πολύ 8αρο10αρι και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει κάλυψη του Μαουρισιο.
...
Συμφωνώ, αλλά δε το βλέπω για τώρα. Καλώς ή κακώς αριθμητική τρύπα στη θέση δεν έχουμε και οι συγκεκριμένοι παίχτες θα πάρουν παιχνίδια αποφόρτισης τους Μαουρίσιο.
Είμαι περίεργος αν υπήρχε στην Κ20 κάποιος εκεί. Στα χρόνια του Μπόλονι πήγε να ξεπεταχτεί ο Παναγιωτίδης που είχε και κοφτερό μυαλό, πριν έρθει ο αχώνευτος και τον στείκουν από δω κι εκει και εξαφανιστεί, αλλά μετά δε θυμάμαι άλλον από ακαδημίες στη θέση.
Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Μπίσε που τελειώνει και το συμβόλαιό του. Εκτιμώ και σε σχέση με τη "βελτίωση" του Ουάρντα ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να είναι σε σκέψεις...και με την Τουρκική αγορά "ψόφια"
Εγω ρε παιδιά να πω την αμαρτία μου δεν την έχω πάρει με καλό μάτι την μεταγραφή αυτή, δεν αμφισβητώ την άξια του , έκατσα είδα στο γιουτιουμπ το αεκ ΤΣΣΚΑ , είδα ένα παίχτη καλό στο αμυντικό κομμάτι , χωρίς τρεξίματα κάνοντας δύσκολη την ζωή όπιου είχε την μπάλα, από την στιγμή που Ο Λου έλεγε πως θέλει 8αρι και ο παίχτης είναι ο ορισμός της θέσης 6 τότε θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε σύστημα? Η θα τον μάθουμε στα 32 να δημιουργεί παιχνίδι!
Μπορεί να κάνω λάθος και να έχουμε να κάνουμε με κανονικό 8αρι που το έχει στην δημιουργία όπως είπα είδα μόνο το ματς με τον χανουμ δεν έχω καλή εικόνα του παίχτη , φωτίστε με αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω!
ο λου δεν ειπε ποτε οτι θελει 8αρι ..ειπε δεν θελει χαφ κατσαπια που να καθεται μπροστα απο την αμυνα κ μονο να διωχνει.. θελει παικτη να μπορει να ανεβει να πρεσαρει και κανει και κανα γκολ απο πισω ζωνη.. αυτα τα κανει.. στα περισσοτερα ματς επαιζε ο σουηδος σε θεση 8 και ο νατχο 6.. σαν deep lying playmaker και ο σουδος μας πρεσαρε μπροστα απο το 6αρι...αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ θελει ο λουτσ... μαθετε μπαλιιτσα..
matrixxakos4 έγραψε:Εγω ρε παιδιά να πω την αμαρτία μου δεν την έχω πάρει με καλό μάτι την μεταγραφή αυτή, δεν αμφισβητώ την άξια του , έκατσα είδα στο γιουτιουμπ το αεκ ΤΣΣΚΑ , είδα ένα παίχτη καλό στο αμυντικό κομμάτι , χωρίς τρεξίματα κάνοντας δύσκολη την ζωή όπιου είχε την μπάλα, από την στιγμή που Ο Λου έλεγε πως θέλει 8αρι και ο παίχτης είναι ο ορισμός της θέσης 6 τότε θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε σύστημα? Η θα τον μάθουμε στα 32 να δημιουργεί παιχνίδι!
Μπορεί να κάνω λάθος και να έχουμε να κάνουμε με κανονικό 8αρι που το έχει στην δημιουργία όπως είπα είδα μόνο το ματς με τον χανουμ δεν έχω καλή εικόνα του παίχτη , φωτίστε με αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω!
Παίχτης που παίζει 6αρι με 62 goal και 42 assists σε 391 παιχνίδια και συνολικά περίπου 32.200 λεπτά συμμετοχής και εξακολουθείτε να νομίζετε ότι πήραμε παίχτη που δεν συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. O Κάνιας για παράδειγμα έχει βάλει 3 γκολ στην καριέρα του, και τα 3 γκολάρες βέβαια και τα 3 με τον ΠΑΟΚ κι έχει μοιράσει μία ασίστ συνολικά. Υπάρχει μία μικρή διαφορά στα νούμερά τους.
Nαι ρε γαμωτο ελεος με αυτη τη δηλωση του Λουτσεσκου. Εννωει δε θελει Τζιολη/Βιτολο δηλαδη το εξαρι τυπου "τι ενοεις προς τα μπροστα κοουτς?" . Με παικτες απο ενα επιπεδο και πανω δεν υπαρχει τετοιος φοβος. Η ομαδα πανω απο ολα θελει δυναμισμο στο κεντρο ασχετα απο την θεση του παικτη.
Ο τιτανοτεράστιος anti-Wernbllom των περσινών μεταγραφών Cheikh N'Doye επιστρέφει σήμερα στην αγαπημένη του Angers καταφέρνοντας να παίξει δύο μισά παιχνίδια στην Championship.
Η Coruna ξεφορτώνει τρελά, μετά τον Guiiherme στο γαύρο πούλησε και τον Celso Borges στην Τουρκία
Άντε και ένα αριστερό μπακ και κλείσαμε. Η ομάδα δε χρειάζεται καμία άλλη μεταγραφή. Θεωρώ πρόβλημα να πάρουμε επιπλέον παίκτη. Έχει βρει η ομάδα χημεία και μεταγραφές τουχρόνου πάλι. Αν χρειάζεται κάτι η ομάδα είναι αποχωρήσεις. Σήμερα στο ρόστερ μας έχουμε πάρα πολλά εξτρέμ και εξηγούμαι ιεραρχώντας:
1. Ελ Καντουρί. Το πουλέν του κόουτς ότι και να γίνει, και τραυματίας, από την 11άδα δύσκολα βγαίνει. Αυτό είναι το βασικό εξτρέμ της ομάδας, και ουσιαστικά μόνο μία θέση παίζεται, και όση λίγη ξεκούραση θα πάρει αναγκαστικά ο Μαροκινός.
2. Λημνιός
3. Ουάρντα
4. Ζαμπά
5. Μπίσεσβαρ που θα πάρει φέτος περισσότερα παιχνίδια στο 10 από ότι στα εξτρέμ.
6. Λάμπρου
7. Μυστακίδης
Βλέποντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ για τα εξτρέμ και το 10, οι παίκτες που πρέπει να παίζουν βασικοί για να βελτιωθούν ή να μη μαραζώσουν είναι οι:
Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός. Φυσικά χρονιά με ελάχιστες συμμετοχές θα βλάψουν τους Μυστα και Λάμπρου. Άλλο είναι να έχεις πολλές επιλογές με παίκτες που δεν έχουν κλειδώσει θέση στην 11άδα, και άλλο να έχεις ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές που πρέπει να παίζουν βασικοί. Ο Ουάρντα πχ βγήκε πέρυσι MVP του πρωταθλήματος και επαιξε μουντιάλ. Ο Ελ Καντουρί να δεν παίζει, δεν ξέρω τι θα γίνει στα αποδυτήρια από τα νεύρα του. Ο Μπίσεσβαρ προβλέπω να γίνεται πάλι το πρόβατο στη σφαγή, γιατί δε μιλάει. Είναι όμως δίκαιο, για έναν παίκτη που όλοι ξέρουμε την ποιότητά του και έδωσε κύπελλα στην ομάδα να παραγκωνίζεται?
Αν προσθέσω και τη θέση του 10αριου, που υπάρχει και ο Πέλκας, για τις 3 θέσεις πίσω από το φόρ έχουμε 8 παίκτες εκ των οποίων οι 6 είναι βασικούρες. Δε γίνεται να μείνουν ούτε σπόρια λοιπόν για τους Λάμπρου και Μυστακίδη. Ούτε κυπελάκια. Για μένα και οι δύο πρέπει να φύγουν με δανεισμό. Τα 55-60 ματς δε μου λένε κάτι, γιατί ο ρόλος του βασικού παίκτη είναι να κάνει 35-45 ματς ανά σεζόν.
Αν τραυματιστεί ο Πέλκας πχ, από πίσω του υπάρχει ο Μπίσεσβαρ και κάλυψη του Καντουρί.
Αν τραυματιστουν οι Ελ Καντουρί και Λημνιός ταυτόχρονα, θα παίξει βασικός ο Ουάρντα με Ζαμπά και ο Μπίσεσβαρ στον πάγκο να τους ξεκουράσει - ροτέισον. Πραγματικά όταν έχει 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες για 3 θέσεις είσαι υπέρ-καλυμμένος. Το πρόβλημα των μεγάλων ρόστερ είναι όταν δεν πιστεύουν τους ποδοσφαιριστές που είναι αλλαγές. Για μένα αν δεν τον πιστεύεις τον δίνεις τον παίκτη και μην το κουράζεις παραπάνω.
Στα χαφ έχουμε Βερνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ. Όλα τα ματς θα τα μοιραστούν αυτοί, και δε θα αφήσουν τίποτα σε άλλον. Λογικόν. Δηλαδή δε θα δώσεις ματς σε αυτόν τον εξαιρετικό Κάνιας, για να πάρει παιχνίδι ο Χαρίσης που δεν πιστεύεις? Στα χαφ πιστεύω ότι σίγουρα θα πρέπει να φύγει είτε ο Μουλέν είτε ο Χαρίσης. Για τα πολύ εύκολα του κυπέλλου, που δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν επαγγελματία παίκρτη σε φόρμα, προτιμάω να πάρουν ευκαιρίες παιδιά από τις ακαδημίες όπως ο Μπαλογγιάνης, και να μην πληρώνει η ομάδα τζάμπα συμβόλαια και εφορίες. Ειδικά αν μείνει και ο Μιχόγιεβιτς, που δίνει λύση και στα αμυντικά χαφ, ενώ στο 8 μπορεί και ο Καντουρί, για μένα πρέπει να φύγουν και οι 2 χαφ ή ο ένας + Μιχόγιεβιτς που δε θα πάρει παιχνίδια.
Άρα συνολικά πρέπει να φύγουν 4 παίκτες:
Μύστα, Λάμπρου, Μουλέν, και Χαρίσης ή Μιχόγιβιτς.
Έτσι θα είναι όλοι χαρούμενοι και θα παίζουν όσο πρέπει για να βελτιώνονται και να μη μαραζώνουν. Τα αποδυτήρια θα δουλεύουν σχεδόν στο μέγιστο σε όλη τη διάρκεια χωρίς δράματα, ενώ η ομάδα θα εξοικονομίσει περίπου 2,5εκ από μισθούς + εφορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 16 Αύγ 2018, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λαμπρου πηγε καλα περσι και ειχε καλα στατιστικα,τι παραπανω θα κανει ως δανεικος που θα του δωσει του χρονου θεση; ας τον δοκιμασει,ειναι προθυμος .κριμα να φυγει
μυστα ναι δανεικος δεν θα βρει χρονο,και περσι ηταν τραυματιας στα μισα μετα παναθηναικο κ.λπ θελει εναν χρονο γεματο
αλλα σε μια καλη ευρωπαικη ομαδα
μουλεν ακομα δεν τον ειδαμε θα τον στειλουμε; κριμα
χαρισης μου αρεσει,δεν μου αρεσουν τα τακλιν του βεβαια που τα υπερ χρησιμοποιει...θελει δουλεια,αλλα ισως βρει θεση
βεβαια εχουν ολοι αυτοι απεναντι λουτσε που ειναι της συνοχης(και καλα κανει) οποτε οι περισσοτεροι θα φυγουν λογικα
Παλαιολόγος, επειδή είναι καλοί παίκτες πρέπει να παίζουν. Τα λεπτά συμμετοχής είναι μετρημένα. Διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. Οι βασικοί θα κάνουν 40 ματς. Οι αναπληρωματικοί έχουν 20 το πολύ. Ποιος θα πρωτοπάρει παιχνίδια? Δηλαδή είναι καλύτερο να πάρει 5 ματς ο Λάμπρου αδιάφορα, να γκρινιάζει και να μαραζώσει? Επειδή είναι καλός, πρέπει να παίζει βασικός. Ο δε Μιχόγιεβιτς πήρε από τον ΠΑΟΚ μόλις 90 λεπτά συμμετοχής. Πόσα θα πάρει φέτος, που το ρόστερ έχει προσθέσει τον κολοσσό Χάτσερ?
john4serres, 31 ετών είναι ηλικία που άνετα σε αυτή τη θέση κάνουν 40+ ματς οι παίκτες. Δε θα χρειαστεί ο 5ος. Οι 3 μας βασικοι, δηλ Βαρέλα, Χατσερ και Κρέσπο, θα αφήσουν 15 παιχνίδια το πολύ για τον 4ο αμυντικό (Μαλεζά). Ούτε κοκκαλάκι μένει για τον 5ο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 16 Αύγ 2018, 16:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
κοντός ψαλμός αλληλούια, φτάσαμε να γράφουμε πως αν φύγει ένας των Μπις/Καντουρί (ή και οι 2 ακόμα) δε θα έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Να τα βλέπουμε αυτά.
Μπακαπ του Πέλκα θεωρώ πως μπορεί και ο ντιμπιντάις.
ΚΑι συμφωνώ κι εγώ πως στα ¨εύκολα¨ του Κυπέλλου, 1000 φορές να δώσεις 2-3 θέσεις σε παιδιά της Κ20.