11. Zlatan Muslimović
Πόσο ακόμα θα αντέξει το παλικάρι μας δεν ξέρω...τρώει το ξύλο της αρκούδας σε κάθε αγώνα και σε αυτό ρίχνω και τα όλα νεύρα που έχει και βγάζει μέσα στο παιχνίδι..θέλει και γρήγορα κιόλας βοήθειες γιατί πόσο ακόμα μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα!! πάλι καλά που είναι παλίκαρος και παλεύει μόνος του εκεί μπροστά!!
- aspromauri
- PAOKSaLoNiCa
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
Καταρχήν είναι το πρώτου μου Post στο νέο sait και εύχομαι και εγώ καλη επυτηχία με την σειρά μου..τα μαντάτα που φέρνω όμως δεν είναι και τόσο καλά αν και δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ αυτό μιας και το γράφει η εφημερίδα που δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου!!
για δείτε και εσείς...
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=11
για δείτε και εσείς...
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=11
Αστους αυτους ακομα νομιζουν οτι εςχεουμε τον γουμενομπατατουδι προερδρο.
Απο γατα καλυτερα να το κανουν φωκια τεριαζει ποιο πολυ.
Απο γατα καλυτερα να το κανουν φωκια τεριαζει ποιο πολυ.
Μην τα πιστεύετε αυτά, ο κάθε εκδότης στο βωμό του κέρδους γράφει ότι θέλουν κάποιοι να διαβάζουν για να πουλάει 5 κωλοφύλλα παραπάνω. Προσωπικά έχω να αγοράσω αθλητική εφημερίδα πάνω από δύο χρόνια...
Αντε με γεια το καινουριο site πρωτο μ ποστ και μενα..ποτε θα σταματησει αυτη η λασπολογια επιτελους απο καποιες εφημεριδες?
οσο περισσοτερο τους μπλεκουν σε μεταγραφικα σεναρια, τοσο περισσοτερο οι παικτες μας θα φιλουν τις φανελες που φορανε...
- paok4kyriakos
Καλά πανε καλα??? Πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ θα δεχτει να παραδώσει τον Μουσλι, πως ο Μπύσλι θα δεχτει και το κυριότερο θα επιστρέψει ο Σαλπιγγίδης??? ΕΛΕΟΣ
- trobonaras
Γιατί να μην παίξει? εχθές είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες και έπρεπε να χάσει ένα παιχνίδι δεν είναι τραυματίας!!
Θα παίξει ρε παιδιά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ίσα ίσα που ξεκουράστηκε και λίγο το παλικάρι ας ελπίσουμε ότι θα σκοράρει στο ματσ με τον γαύρο.