Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Το ότι ο Γιώργης ανέβασε τις καρατιες του με προβλημάτισε.
Ένα καλό εξαρι δεν χτυπάει μόνο.
Αν ο Σταφ το έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει και δεν δεχτεί να πάει σε άλλη ομάδα θα ζοριστούν οι Γερμανοί και θα τον δώσουν πολύ φτηνά. Δεν έχει νόημα να τον κρατήσουν μέχρι το άλλο καλοκαίρι μόνο από καπρίτσιο για να τους φύγει τζάμπα
- V-olakiotis
Ποιος θα ανοίξει το τοπικ του Βερνμπλουμ;!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σχετικα παντως με πιθανη προσθηκη δωρο της τελευταιας στιγμης αυτη λογικα θα πρεπει να προερχεται απο την λιστα των ελευθερων και αν ριξει μια ματια καποιος σε αυτη δεν υπαρχει κατι το ιδιαιτερο διαθεσιμο πλην ισως του Μπεν Αρφα το κασε του οποιου πρεπει να ειναι απαγορευτικο και του παλιου πουλεν του φορουμ του Τζουτζακ.
Εκτος του αριστερου μπακ δε νομιζω οτι χωραει αλλος παικτης στο ροστερ χωρις αποχώρηση.
Εμένα και ο νασρί δεν με χάλαγε.
Αλλα πιστεύω είναι υπερβολή ολα αυτα
Και ο ντιέγκο πολεντα καλη περίπτωση παίζει στόπερ
Αλλα πιστεύω είναι υπερβολή ολα αυτα
Και ο ντιέγκο πολεντα καλη περίπτωση παίζει στόπερ
John το αίμα και το σεξ πουλάνε... παιχταράς είναιjohn4serres έγραψε:Το ότι ο Γιώργης ανέβασε τις καρατιες του με προβλημάτισε.

Ο Νασρι ειναι τιμωρημνος για ντοπα.Ο Ουγγρος παντως θα ειχε ενα ενδιαφερον αν αναλογιστει κανεις οτι οι αριστεροποδαροι ειναι ειδος προς εξαφανιση στο ροστερ.
-
Αυτο το ....Πελκα παικταρα μου... .που εγραψε ο Ζεκα ,γιατι με βαζει σε πονηρες σκεψεις
Ζεκα ε; ...χμμ!!..πολυεργαλειο...και Ελληνας..
Κατι μου λει οτι αν περασουμε τους Πορτογαλους,θα μας ερθουν πακετο σε συσκευασια δωρου
Ζεκα - Σταφυλλιδης ...

Ζεκα ε; ...χμμ!!..πολυεργαλειο...και Ελληνας..
Κατι μου λει οτι αν περασουμε τους Πορτογαλους,θα μας ερθουν πακετο σε συσκευασια δωρου
Ζεκα - Σταφυλλιδης ...

Ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι πιστευω οτι ο Π.Α.Ο.Κ θα παρει τελικα βερνμπλουμ μπεν αρφα και σταφυλιδη αντε ο ενας ηρθε εμειναν οι αλλοι 2 δεν εχω πληροφοριες απλη διαισθηση.
- navigator11
Το καδρόνι πόσο θα πωληθεί του χρόνου; Αυτό μας καίει!MANIAKOS έγραψε:Πιστεύω 2 συν μεταπώληση