Benfica-ΠΑΟΚ 22:00 21/8 CosmoteSports
Re: Benfica-ΠΑΟΚ 22:00 21/8 CosmoteSports
Σκιζουμε την ΕΟ της Πορτογαλίας και μπαινουμε ομιλους τσου λου
Oπως και μετα απο τα ματς με την Βασιλεια, περιμενω την ομαδα να μαθει απο τα λαθη της και να παιξει ακομα καλυτερα. Πρεπει να προσεξουμε να μην παρασηρθουμε ξανα σε ανοιχτο και αναρχο παιχνιδι οπως στο δευτερο ημιχρονο μεσα στη Ρωσια γιατι δεν εχουμε τα τρεξιματα της Μπενφικα και θα τα φτησουμε παλι και φυσικα να μειωσουμε τα λαθη.
Ξερω οτι θα ειναι χειρωτερα για πολλους οτι τα ματς θα ειναι τωρα Cosmote αλλα για εμας στο εξωτερικο επιτελους θα δουμε το ματς κανονικα στην ΤV τωρα που αυτο τοn γυρo τα ματς ειναι στο τηλεοπτικο πακετο του CL...αν εχεις τα καναλια που δειχνουν CL φυσικα!
Στοχος για το πρωτο ματς το να παιζεται ακομα η προκριση στον επαναληπτικο...επισης δεν θελω 1-1 στο πρωτο ματς και μετα στην τουμπα αγχος, προσευχες, παμε για 0-0 και απογοητευση παλι. Καλυτερα να εχουμε χασει 2-0 και να μπει ΠΑΟΚ στην Τουμπα λυσσασμενος να κυνηγησει αποτελεσμα. Αυτος ο ΠΑΟΚ μπορει.
Θέλω γκολ εκεί μέσα και ας χάσουμε με 3-1...
Αν και δεν το νομίζω αυτη η ομάδα δεν έχει δείξει να καταρρέει...
Αν και δεν το νομίζω αυτη η ομάδα δεν έχει δείξει να καταρρέει...
- Vet_eranos
Τα πραγματα ειναι απλα..
Τους πνιγεις στο τρεξιμο στην αρχη να εκνευρισθουν-απογοητευθουν, και κλεινεις το ημιιχ με 0-0..
Και καπου εκει στο 67'-74' παρε το 0-1 και τελος..
Εδω μετα θα χει πανηγυρι, ενα τεμαχιο θα το βαλει μονη της η Τουμπα..κι ας τους να τρεχουν τους μαιμου αετους..
**(Σιωπηλη τιμωρια για τα εγκληματα τυπου χονδρου απτη ΟΥΕΦΑ μου πε ενα πουλακι)
Τους πνιγεις στο τρεξιμο στην αρχη να εκνευρισθουν-απογοητευθουν, και κλεινεις το ημιιχ με 0-0..
Και καπου εκει στο 67'-74' παρε το 0-1 και τελος..
Εδω μετα θα χει πανηγυρι, ενα τεμαχιο θα το βαλει μονη της η Τουμπα..κι ας τους να τρεχουν τους μαιμου αετους..
**(Σιωπηλη τιμωρια για τα εγκληματα τυπου χονδρου απτη ΟΥΕΦΑ μου πε ενα πουλακι)
Το τρένο δεν σταματάει σε καμιά λισαβόνα.
Θα παρουμε τον ιμιτασιόν αετό παραμάζωμα.
Θα παρουμε τον ιμιτασιόν αετό παραμάζωμα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Gamiste τον ντεμεκ αετό από το ημίχρονο! Διπλό από δω μέχρι τη Λισαβόνα, πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ! Κανένα έλεος στα πλυντήρια, φουτσα στους συνεργάτες του ντρουχο!
-
εννοεις μονο στο Cosmote;CCCP έγραψε:Ξερω οτι θα ειναι χειρωτερα για πολλους οτι τα ματς θα ειναι τωρα Cosmote αλλα για εμας στο εξωτερικο επιτελους θα δουμε το ματς κανονικα στην ΤV τωρα που αυτο τοn γυρo τα ματς ειναι στο τηλεοπτικο πακετο του CL...αν εχεις τα καναλια που δειχνουν CL φυσικα!
καναλι στη γερμανοφωνη ευρωπη;
Eννωω οτι αυτο τον γυρο τα ματς πανε στα καναλια που εχουν τα δικαιωματα του ΤΣ.Λ...εδω στη Σουηδια τα ματς των πλαυ οφφ τα εχει ολα στην ΤV κανονικα. ΠΑΟΚ με σεντονι και TV
Στην Ελβετια τα δικαιωματα τα εχει το Teleclub https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... oadcasters

Στην Ελβετια τα δικαιωματα τα εχει το Teleclub https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... oadcasters
Το καλυτερο σεναριο θα ειναι 1-1 στην Πορτογαλια και 0-0 στην Τουμπα. Και εμας θα μας πιαστει γιατι θα ειναι ψυχοφθορα η προκριση και αυτους τα τους τσουξει πολυ....