Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
προπερσυ ηταν το 2ο καλυτερο μπακ στην μπουντεσλιγκα με ασσιστ και γκολαρες.. τι να λεμε τωρα.. μιλαμε για υπερμεταγραφη...
- pagotatzis
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον ο Ράζβαν τον εγκρίνει, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Του έχω εμπιστοσύνη του Ρουμάνου. Πάντως αν ήμουν διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν θα περίμενα τον - όποιο - Wernbloom, τόσο πολύ. Δεν βγήκαμε πρωταθλητές, οπότε και οι 3 προκριματικοί θα ήταν με ομάδες καλύτερες από τις μισές του ομίλου του Ch.L. Όταν βάζουμε στόχο τους ομίλους οφείλουμε κατ' εμέ να ενισχύσουμε την ομάδα με τις δύο βασικές της ελλείψεις, αυτή του αμυντικού χαφ (η πιο μεγάλη έλλειψη κατά τη γνώμη μου) και αυτή του στόπερ.
Ο Canas ομολογουμένως έπαιξε πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά το ταβάνι του είναι εμφανές. Με την Benfica ο νέος αμυντικός χαφ θα μας ήταν πολύτιμος. Δυστυχώς θα είναι απών...
Ο Canas ομολογουμένως έπαιξε πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά το ταβάνι του είναι εμφανές. Με την Benfica ο νέος αμυντικός χαφ θα μας ήταν πολύτιμος. Δυστυχώς θα είναι απών...
Στα σοβαρα παντως υπαρχει περιπτωση να παιξει καθολου με Μπενφικα?
Χτες και 10 λεπτα ως αλλαγη να τον ειχες τεραστια βοηθεια θα ηταν.
Χτες και 10 λεπτα ως αλλαγη να τον ειχες τεραστια βοηθεια θα ηταν.
Αυτό ακριβώςΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον ο Ράζβαν τον εγκρίνει, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Του έχω εμπιστοσύνη του Ρουμάνου. Πάντως αν ήμουν διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν θα περίμενα τον - όποιο - Wernbloom, τόσο πολύ. Δεν βγήκαμε πρωταθλητές, οπότε και οι 3 προκριματικοί θα ήταν με ομάδες καλύτερες από τις μισές του ομίλου του Ch.L. Όταν βάζουμε στόχο τους ομίλους οφείλουμε κατ' εμέ να ενισχύσουμε την ομάδα με τις δύο βασικές της ελλείψεις, αυτή του αμυντικού χαφ (η πιο μεγάλη έλλειψη κατά τη γνώμη μου) και αυτή του στόπερ.
"στεγνός" φαίνεται στις φωτογραφίες,ας ελπίσουμε να μην έκανε μόνο διακοπές αλλά να δούλεψε και λίγο
- paoki_sweden
- ΑποστόληςΑ
Και μόνος του να προπονούνταν αποκλείεται να παίξει πριν από τους - όποιους - ομίλους.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κατά λέξη σημαίνει "παρακαλετό μπιπ, ξινό μπιπ"MANIAKOS έγραψε:Vatten och salt
- navigator11
Έχοντας φύγει από την ομάδα, δεν έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη του Σταφυλίδη. Προσωπικά, δε θα ήθελα να πειραχτεί απολύτως τίποτα όσον αφορά στους ρόλους που έχουν διανεμηθεί ήδη στους παίκτες μας. Να έρθει ένας αξιοπρεπής αριστερός μπακ να μοιραστεί κάποια παιχνίδια με τον αρχηγό, ασφαλώς! Αλλά "μεγάλο" όνομα δε θα με ενδιέφερε. Εικάζω πως η διάθεση είναι να επαναπατριστεί ο Κώστας. Διαφορετικά ήδη θα είχε διευθετηθεί το θέμα.
Τελικά, ήρθε και η σουηδική βιζόν.
Παρά το διαδικτυακό βρισίδι. Ρε λέτε τελικά αυτό να τον ... "έπεισε";

Τελικά, ήρθε και η σουηδική βιζόν.