Spartak Moscow - P.A.O.K. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- back in black
Re: Spartak Moscow - P.A.O.K. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Το όνειρο συνεχίζεται. Δεν θέλω αλλά και δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα άλλα
.

Λοιπόν έκανα καταμέτρηση στο τόπικ σαραντάρηδων, πενηντάρηδων και άνω και οι πιο πολλοί την σκαπουλαραμε κι απόψε από καρδιές και εγκεφαλικά, λείπουν βέβαια και κάποιοι, ελπίζω να είναι όλοι καλά, μέχρι την άλλη εβδομάδα...
Δυσυχώς πέρασε η Μενφίκα που έχει διπλάσια αξία στο τράνσφερ από τη Σπάρτακ, αλλά ακόμη μεγαλύτερη ουσιαστική διαφορά, γιατί οι Πορτογάλλοι δεν πληρώνουν "Ρωσικα" υπεραξίες. Είναι ομάδες value/money. Εγώ δεν τρώω παπά για την καλή διαιτησία. Να δούμε με την Μπενφίκα πως θα μας παίξουν, γιατί είναι ξεκάθαρο ποια ομάδα προτιμάει η Ουέφ/μαφία στους ομίλους.
Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται 6άρι ή 6αρο8άρι, αλλά με ταλέντο στην ανάκτηση της μπάλας. Βλέπω το ρόστερ της Μπενφίκα, και η διαφορά τους είναι ότι έχουν σε όλες τις γραμμές παικταράδες, και 4 παίκτες σαν τον Πρόμες. Πιθανότητες δίνω 75-25 υπέρ της Μπενφίκα. Δεν είναι μικρή πιθανότητα και με μάχη σε όλα τα επίπεδα, μπορούμε να το καταφέρουμε. Θα ήθελα πρώτο ματς στην Τούμπα. Μακάρι όμως να ζήσουμε στιγμές σαν το 3-0 επί της Ουντινέζε, που για μένα ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή στο γήπεδο, μιας που δεν είχα την τύχη να είμαι μέσα στους τελικούς κυπέλλου.
Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται 6άρι ή 6αρο8άρι, αλλά με ταλέντο στην ανάκτηση της μπάλας. Βλέπω το ρόστερ της Μπενφίκα, και η διαφορά τους είναι ότι έχουν σε όλες τις γραμμές παικταράδες, και 4 παίκτες σαν τον Πρόμες. Πιθανότητες δίνω 75-25 υπέρ της Μπενφίκα. Δεν είναι μικρή πιθανότητα και με μάχη σε όλα τα επίπεδα, μπορούμε να το καταφέρουμε. Θα ήθελα πρώτο ματς στην Τούμπα. Μακάρι όμως να ζήσουμε στιγμές σαν το 3-0 επί της Ουντινέζε, που για μένα ήταν ίσως η πιο ευτυχισμένη μου στιγμή στο γήπεδο, μιας που δεν είχα την τύχη να είμαι μέσα στους τελικούς κυπέλλου.
- sourmenetes
- Moderator
Θα περασουμε τη μπενφικα!!!
Το γραφω σημερα!!
Το γραφω σημερα!!
Δηλώσεις απο την πλευρά των Ρώσων έχουμε ?

Εγώ παρών, επιβιώνω!!!Kourdos έγραψε:Λοιπόν έκανα καταμέτρηση στο τόπικ σαραντάρηδων, πενηντάρηδων και άνω και οι πιο πολλοί την σκαπουλαραμε κι απόψε από καρδιές και εγκεφαλικά, λείπουν βέβαια και κάποιοι, ελπίζω να είναι όλοι καλά, μέχρι την άλλη εβδομάδα...
έχουμε δηλώσεις των ρώσων..Aye4 έγραψε:Δηλώσεις απο την πλευρά των Ρώσων έχουμε ?
κυριάρχησε η φράση "cyka blyat"
Kourdos έγραψε:Λοιπόν έκανα καταμέτρηση στο τόπικ σαραντάρηδων, πενηντάρηδων και άνω και οι πιο πολλοί την σκαπουλαραμε κι απόψε από καρδιές και εγκεφαλικά, λείπουν βέβαια και κάποιοι, ελπίζω να είναι όλοι καλά, μέχρι την άλλη εβδομάδα...

Κάποιος 50αρης στην Τούμπα την προηγούμενη εβδομάδα , έλεγε δηκτικά μετά το τέλος του αγώνα, ότι αν βλέπεις ΠΑΟΚ και βγαίνεις όρθιος από την Τούμπα, δεν χρειάζεσαι καρδιολόγο...

-
Τα είπες όλα αδερφέ.Προσυπογραφω από το 1ο μέχρι το τελευταίο γράμμαDimitris_L4 έγραψε:Για οσους δεν εχουν καταλαβει τι εχει γινει να πω κατι:
ο μεγαλος ΠΑΟΚ απεκλεισε μια ομαδα που 6 σερι χρονιες παει στους 16 του τσου λου ΑΝΕΤΑ και καπακι πεταξε εξω μια πανακριβη ομαδα που στο πρωτο ματς εχανε με 0 - 2 στην εδρα της στο 20....επισης και οι 2 ομαδεα ειχαν αρχισει το πρωταθλημα τους και σαν φυσικη κατασταση ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ηταν πιο ετοιμοι..
Στα του ματς 3 πραγματα με εκνευρισαν..:
1) Οι ασυνηθιστα κακες επιλογες του πελκα και
2) Ένας απαραδεκτος κανιας μετα το 60...αδιανοητο αυτο που γινοταν με τις λαθος πασες..
3) την ηλιθια κινηση του ματος στην καρτα που πηρε..
Αντιθετα ΕΧΥΣΑ με :
1)ΜΒΠ μαουρισιο...απιθανο ΕΠΙΚΟ ματς του μαεστρου..
2) τον ΒΡΑΧΟ φεεεεεερναντο βαρεεεεελα
4) τον "αμπαλο και αργο" χατσεριδη ο οποιος μολις μπηκε κανει ενα κομβικο κλεψιμο σε μια κατα μετωπο επιθεση και γενικα καθαρισε τα ΠΑΝΤΑ..
5)με τον αλητη ντιμπινται ο οποιος σερνει τις μπαλες του κ δεν καταλαβαινει τιποτα και τελος
6) με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ραζβαν και τον πανηγυρισμο μικρο παιδιου του ανθρωπου που αλλαξε την ιστορια του ΠΑΟΚ, του ΙΒΑΝΑΡΟΥ..
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..
Στο πρωτο ματς στην Τουμπα ημουν στο αεροπλανο.
Στο δευτερο ματς σημερα ημουν στο αεροπλανο.
Τι εγινε;
Περασαμε;
Τι εγινε;
Περασαμε;
παρών κι εγώ στο προσκλητήριοKourdos έγραψε:Λοιπόν έκανα καταμέτρηση στο τόπικ σαραντάρηδων, πενηντάρηδων και άνω και οι πιο πολλοί την σκαπουλαραμε κι απόψε από καρδιές και εγκεφαλικά, λείπουν βέβαια και κάποιοι, ελπίζω να είναι όλοι καλά, μέχρι την άλλη εβδομάδα...
- john4serres
Σιρόπι για καρδιακούς βγάλαμε σήμερα
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι

Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι
- john4serres
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΑΝΙ !DimitrisS έγραψε:Στο πρωτο ματς στην Τουμπα ημουν στο αεροπλανο.
Τι εγινε;
Περασαμε;

ΑΙΝΤΑ ΤΖΟΝΙ, ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΞΙΑΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ!

κι εγω περασα το τεστ.....................κοπωσεωςKourdos έγραψε:Λοιπόν έκανα καταμέτρηση στο τόπικ σαραντάρηδων, πενηντάρηδων και άνω και οι πιο πολλοί την σκαπουλαραμε κι απόψε από καρδιές και εγκεφαλικά, λείπουν βέβαια και κάποιοι, ελπίζω να είναι όλοι καλά, μέχρι την άλλη εβδομάδα...