Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
- ΑποστόληςΑ
Re: Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης για Σπαρτακ: «Είμαι εκνευρισμένος!»
pronews.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ρωσικά Μέσα για τις καταγγελίες της Σπαρτάκ εναντίον της ομάδας του, εξαιτίας των γεγονότων με τους δημοσιογράφους στην Τούμπα και τόνισε ότι είναι εκνευρισμένος από τις προσπάθειες έντασης ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία.
Η κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζεται όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός, εξαιτίας όσων καταγγέλλουν οι Ρώσοι δημοσιογράφοι, που βρέθηκαν στην Τούμπα.
Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, έκανε μάλιστα λόγο για σκάνδαλο, σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα.
Οι δηλώσεις του Σαββίδη
«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σήμερα, οι πιθανότητες είναι καλές για εμάς. Η θέση που μου έδωσαν στο γήπεδο σήμερα οι άνθρωποι της Σπαρτάκ δεν ήταν καθόλου βολική και αναγκάστηκα να αγοράσω εισιτήριο. Θα δω το παιχνίδι με φίλους.
Είμαι εκνευρισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω δημοσιευμάτων από τον Τύπο της Ρωσίας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες, υπάρχει διαθέσιμο υλικό. Μετά τον επαναληπτικό, σίγουρα θα απευθυνθώ στο προξενείο. Είναι ντροπή να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί… σκάνδαλο και να καλλιεργήσουμε ένταση ανάμεσα στην Ρωσία και την Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια φιλίας των δύο χωρών».
pronews.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ρωσικά Μέσα για τις καταγγελίες της Σπαρτάκ εναντίον της ομάδας του, εξαιτίας των γεγονότων με τους δημοσιογράφους στην Τούμπα και τόνισε ότι είναι εκνευρισμένος από τις προσπάθειες έντασης ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία.
Η κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζεται όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός, εξαιτίας όσων καταγγέλλουν οι Ρώσοι δημοσιογράφοι, που βρέθηκαν στην Τούμπα.
Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, έκανε μάλιστα λόγο για σκάνδαλο, σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα.
Οι δηλώσεις του Σαββίδη
«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σήμερα, οι πιθανότητες είναι καλές για εμάς. Η θέση που μου έδωσαν στο γήπεδο σήμερα οι άνθρωποι της Σπαρτάκ δεν ήταν καθόλου βολική και αναγκάστηκα να αγοράσω εισιτήριο. Θα δω το παιχνίδι με φίλους.
Είμαι εκνευρισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω δημοσιευμάτων από τον Τύπο της Ρωσίας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες, υπάρχει διαθέσιμο υλικό. Μετά τον επαναληπτικό, σίγουρα θα απευθυνθώ στο προξενείο. Είναι ντροπή να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί… σκάνδαλο και να καλλιεργήσουμε ένταση ανάμεσα στην Ρωσία και την Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια φιλίας των δύο χωρών».
- Lacedaemonian
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΜΕΕΕΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ
[youtube]Kk7nJv3jN8g[/youtube]
ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ

ΠΑΜΕΕΕΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ
[youtube]Kk7nJv3jN8g[/youtube]
ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ
Πάμε ΠΑΟΚαρα αααααααα

Έχω και λιγδωμενα δάχτυλα θα με συγχωρέστε που θα γράφω λίγο αργά.

Έχω και λιγδωμενα δάχτυλα θα με συγχωρέστε που θα γράφω λίγο αργά.
Τα φτερά τους θα είναι θεωρητικά καλύτερα σήμερα από ότι στην Τούμπα με τασάεφ - πρόμες. Ο Καντουρί (που φοβάμαι πιο πολύ) επιβάλλεται να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος τακτικά με βοήθεια στο αμυντικό τομέα και γρήγορες επιστροφές.
Σε ευχαριστώ για το cyberghost που πρότεινες. Το αγόρασα, μόλις τώρα,για 3 χρόνια να είμαι καλυμμένος. Δεν είναι φθηνό, αλλά καθαρίζεις από πολλούς εφιάλτες.GoMaRoS έγραψε:Αδελφε κατεβασε το opera browser που εχει built in VPN, πρεπει να ειναι αρκετο για να δεις το Ε. Αλλιως καλη λυση ειναι και το cyber ghostPater έγραψε:παρακαλώ κάποιον τσάκαλο αδερφό ιντερνετάκια να μου δώσει οδηγίες για να εγκαταστήσω το hola και να δω το ματς από το epsilon web. Είμαι Κύπρο. Οι οδηγίες να απευθύνονται σε εξάχρονο![]()
![]()
35.000 κόσμος στο γηπεδο (45.000 χωρητικότητα).Σχεδόν γεμάτο.
Καμιά 100 έλληνες μέσα...
Ήρεμη ατμόσφαιρα, εκτός απο αστυνομία έχει και στρατό για μετρα ασφάλειας, σύμφωνα με το Ε

Καμιά 100 έλληνες μέσα...
Ήρεμη ατμόσφαιρα, εκτός απο αστυνομία έχει και στρατό για μετρα ασφάλειας, σύμφωνα με το Ε

- ΑποστόληςΑ
-
Ενα καλωσοριμα στον αρχωντα του αγωνα επιβαλλετε....
Γιατι ετσι ειναι το πρεπων..και .σαν ποδοσφαιρικα πολιτισμενοι που ειμαστε πρεπει να το δειχνουμε συνεχεια..??
Αλλα το κυριοτερο...
Γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια.....
Παιξε καλα τον ΠΑΟΚ ρε παλιοπουστ@ γ@μω το σπιτι σου γ@μω και την πουτανα την γυναικα σου.. παλιομπινε....
ΠΑΟΚ....
Γιατι ετσι ειναι το πρεπων..και .σαν ποδοσφαιρικα πολιτισμενοι που ειμαστε πρεπει να το δειχνουμε συνεχεια..??
Αλλα το κυριοτερο...
Γιατι ετσι μαθαμε απο παιδια.....
Παιξε καλα τον ΠΑΟΚ ρε παλιοπουστ@ γ@μω το σπιτι σου γ@μω και την πουτανα την γυναικα σου.. παλιομπινε....
ΠΑΟΚ....
21.45 η έναρξη δίνουν τα στοιχηματικά σάιτ
προφανώς λογω της καθυστερησης άφιξης του ΠΑΟΚ που λεγαμε

προφανώς λογω της καθυστερησης άφιξης του ΠΑΟΚ που λεγαμε