Αν είναι έτοιμος θεωρώ ότι είναι λουκούμι το παιχνίδι για αυτόν. Αν στο ημίχρονο δεν χάνουμε βάζεις μέσα Ακπομ και Ζαμπα/Ουαρντα και τους κηδευεις κανονικά στον ανοιχτό χώρο.seaman έγραψε:Εκτιμώ ότι ο ΑΚ47 θα είναι στη 18άδα. Υπάρχουν πιθανά σενάρια εξέλιξης του παιχνιδιού που θα χρειαστεί η παρουσία του. Μάλλον ένα από τα υπόλοιπα "φτερά" θα μείνει εκτός.tzoker έγραψε:Η άμυνα των Ρώσων είναι πολύ μέτρια για να αντιμετωπίσει τη φονική επίθεση του Δικεφάλου με 8 γκολ σε 3 αγώνες.
Σκορ κ θέαμα προβλέπω με τουλάχιστον 2 γκολ ενεργητικό.
Ο ένας αμυντικος θα κάνει ντεμπούτο μετά από χιαστό, θα το μετανιώσει μάλλον .
Πιστά στο πλάνο του στρατηγού και όλα θα πάνε καλά.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τριάδα που θα μείνει εκτός 18αδας. Γλυκός - Μαλε και ένας εκ τ ν Μπισεσβαρ, Ζάμπα και Ακπομ θεωρώ.
Τα 200 κομάντα θα φέρουν τη πρόκριση
Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
Re: Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
- anekfrastos
Εκεί θέλει Μπίσεσβαρtzoker έγραψε:Αν είναι έτοιμος θεωρώ ότι είναι λουκούμι το παιχνίδι για αυτόν. Αν στο ημίχρονο δεν χάνουμε βάζεις μέσα Ακπομ και Ζαμπα/Ουαρντα και τους κηδευεις κανονικά στον ανοιχτό χώρο.seaman έγραψε:Εκτιμώ ότι ο ΑΚ47 θα είναι στη 18άδα. Υπάρχουν πιθανά σενάρια εξέλιξης του παιχνιδιού που θα χρειαστεί η παρουσία του. Μάλλον ένα από τα υπόλοιπα "φτερά" θα μείνει εκτός.tzoker έγραψε:Η άμυνα των Ρώσων είναι πολύ μέτρια για να αντιμετωπίσει τη φονική επίθεση του Δικεφάλου με 8 γκολ σε 3 αγώνες.
Σκορ κ θέαμα προβλέπω με τουλάχιστον 2 γκολ ενεργητικό.
Ο ένας αμυντικος θα κάνει ντεμπούτο μετά από χιαστό, θα το μετανιώσει μάλλον .
Πιστά στο πλάνο του στρατηγού και όλα θα πάνε καλά.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τριάδα που θα μείνει εκτός 18αδας. Γλυκός - Μαλε και ένας εκ τ ν Μπισεσβαρ, Ζάμπα και Ακπομ θεωρώ.
Τα 200 κομάντα θα φέρουν τη πρόκριση
Όλοι γύρω από τη Ρωσική ομάδα μιλάνε για την ανωτερότητα της Σπαρτακ,η φουτσα θα είναι απρόσμενη.
- Παλαιολόγος
ειναι τα δεδομενα σκληρα βλεπειςobanebane έγραψε:Όλοι γύρω από τη Ρωσική ομάδα μιλάνε για την ανωτερότητα της Σπαρτακ,η φουτσα θα είναι απρόσμενη.
5 κλασικες φασεις δεχτηκαν 3 γκολ
και μας βαλαν 2 γκολ σε αμυνα που η μονη σταθερα που επαιζε στην θεση της ηταν ο ματος!κανεις αλλος
τωρα στην μοσχα με την αμυνα οπως ξερουμε,ισως δεν εχουν αντιληφθει οτι οι πιθανοτητες τους ειναι στο 50 % ουτε ενα % παραπανω
και πολλα λεμε
και ενας παοκτσης θα μπορουσε να πει πως η ανωτεροτητα του ΠΑΟΚ ειναι δεδομενη απεναντι στην Σπαρτακ δεδομενου πως η ομαδα του γυρισε απο το 0-2 στο 3-2 σε ενα ημιχρονο,λες και επαιζε με τον λεβαδειακο.
Τη διαφορά σήμερα θα κάνουν τα όπλα που δεν είχαμε στο πρώτο. Ο Αντρέ και ο Μπις...ο πρώτος από την αρχή κ δεύτερος από το 60.
Έχω τρελή αγωνία σήμερα. Με τη Βασιλεία ήμουν άνετος...
Έχω τρελή αγωνία σήμερα. Με τη Βασιλεία ήμουν άνετος...
Αυτή τη φορά το Ε θα έχει και pregame. Μισή ωρα μόνο αλλά είναι μια αρχη.
Αντε δε περνάει η ωραααα
Αντε δε περνάει η ωραααα
Δεν εχω αγχος για το αποτελεσμα γιατι η προσμονη μου να δω την ΟΜΑΔΑΡΑ ειναι μεγαλυτερη απο την επιθυμια του αποτελεσματος. Η αγωνια μου σταματαει στις 20.30.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

- navigator11
Δεν αποκλείεται καθόλου. Πού ακριβώς βασίζουν τέτοια αίσθηση ανωτερότητας, βέβαια, είναι ένα μυστήριο. Αλλά, οκ, στα αρχίδι@ μας κιόλας. Εμείς ξέρουμε ποιοί είμαστε και με τι σκοπό κατεβαινουμε στο γήπεδο.obanebane έγραψε:Όλοι γύρω από τη Ρωσική ομάδα μιλάνε για την ανωτερότητα της Σπαρτακ,η φουτσα θα είναι απρόσμενη.
- Παλαιολόγος
50-50 ειναι παιδια,το ξερουν και αυτοι ασχετως το τι αναπαραγουν,που ειναι και δειγμα νευρικοτητας,δεν μας περιμεναν τοσο δυνατους και παθαν ενα μινι σοκ που το 0-2 πηγε να γινει 4-2
με εναν καλο κανιας απο την αρχη ειμαστε στο 50-50
με εναν καλο κανιας απο την αρχη ειμαστε στο 50-50
Αν καταφέρουμε και κάνουμε αυτό που μας έκαναν αυτοί έως το 0-2 η και 0-1
τελείωσαν μετά.
τελείωσαν μετά.
παρακαλώ κάποιον τσάκαλο αδερφό ιντερνετάκια να μου δώσει οδηγίες για να εγκαταστήσω το hola και να δω το ματς από το epsilon web. Είμαι Κύπρο. Οι οδηγίες να απευθύνονται σε εξάχρονο

- Dimitris_L4
αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ απο τον νοεμβρη και μετα μας κανει να ανυπομονουμε να περασουν οι ωρες για τη δουμε..το ματς σημερα ειναι απιστευτα δυσκολο..φαβορι ειναι αυτοι..αλλα για αυτο εισαι ΠΑΟΚ...για να πας κοντρα στη λογικη...
Παμε αδερφια...
Παμε αδερφια...
Ειχα την εντύπωση οτι για Κύπρο δεν χρειάζεται vpn για να δεις Ελληνικά καναλια
δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι θα είναι μπλοκαρισμένο , αφού το παιχνίδι στην Κύπρο το δείχνει συνδρομητικό κανάλι , η cyta vision