Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Darkm4n »

Προφανώς το ηφαίστειο πάει στον Wernbloom αφού συμφώνησε.
Μακάρι να εννοεί και τον Σταφ θα ειναί 2 παιχταράδες σε τρύπες που θέλαμε ενίσχυση!
Αλλά ο Γιώργης πάντα αινιγματικός άρα περιμένουμε μετά την Τρίτη το ματς με τους Ρώσους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ερχεται ο Βερνμπλουμ? ΖΗΤΩ και μη μιλατε εσεις οι κακοι που δεν τον θελετε.

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ(λιγες μερες πριν)?
rainmaker έγραψε:Έχοντας διαβάσει πλέον τη "συνέντευξη" του Βερνμπλουμ μπορώ να πω ότι κακώς είχα ενθουσιαστεί τόσο.

Δε ξέρω τι σκατα κουβαλάει μέσα του αλλά προσωπικά βλέπω έναν μάλλον εγωιστή και λίγο κακό άνθρωπο. Ίσως να είχε προβληματικά παιδικά χρόνια δε ξέρω.

Όλη η ψυχρότητα των βορειοευρωπαιων μαζί με κακομαθημένο χαρακτήρα σε ένα κείμενο.

Βαρέθηκα στο ένα, πήγα για τα λεφτά στο άλλο. Μια τάση να κάνει ότι είναι καλύτερο για την τσέπη του, ούτε καν ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο δε βγάζει.

Νταξ συνέντευξη είναι προφανώς δεν λέει τα πάντα μέσα ούτε είναι τόσο λεπτομερής. Αλλά σε συνδυασμό με την ΥΠΕΡ πρόωρη απόσυρση από την εθνική και τις 3 μήνες διακοπές του φέτος, μας δίνει μια συνολική εικόνα.

Πραγματικά συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι αυτός ίσως και να σταματήσει τη μπάλα έτσι όπως πάει.

Κρίμα αλλιώς το περιμενα
Κατα τ αλλα καποιοι ειναι κακοι που δεν θελουν καποιον" εγωιστη και κακο ανθρωπο" που "σκεφτεται μονο τα φραγκα και δε δειχνει κανενα ενδιαφερον για το ποδοσφαιρο", που μαλλον "σκεφτεται να σταματησει τη μπαλα".
Δε σου φαινονται καπως αντιφατικα αυτα ρε παλικαρε?
Χωρις παρεξηγηση(οπως λες κι εσυ πολλες φορες) σα να μην ειναι δικα σου λογια
Μας μπεδευεις ρειν.

ΥΓ προσωπικα δεν ειπα οτι δε θελω βερνμπλουμ σα παικτη, αγωνιστικα. Σ αυτο εχει λογο ο Λου. Αλλα σα χαρακτηρα...

Υγ2 Αμα ειναι μη το κουραζουμε παιδιά. Γραψτε σε καθε τοπικ ζητω ο βανιας, ζητω η ΠΑΕ και κλειδωστε το. Διαλογο δε κανετε σ αυτα που γραφτηκαν τοσο καιρο σοβαρη απαντηση μ επιχειρηματα δεν ειδα. Μονο οτι ο χ, ο ψ γκρινιαζουν μιρλιαζουν μεχρι κι οτι καποιοι ειμαστε υποπτοι ακουσαμε .
Αν δε γουσταρετε αντιθετες φωνες μονιμο μπαν κι εληξε. Κλακαδοροι δε γιναμε ποτε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

DaRkFeaR έγραψε:Προφανώς το ηφαίστειο πάει στον Wernbloom αφού συμφώνησε.
και γω ετσι νομιζω,μαλλον το στειλε υπογεγραμμενο το συμβολαιο ο λεγαμενος :D
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εύγε Κατ
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

kataramenos5 έγραψε:Ερχεται ο Βερνμπλουμ? ΖΗΤΩ και μη μιλατε εσεις οι κακοι που δεν τον θελετε.

ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ(λιγες μερες πριν)?
rainmaker έγραψε:Έχοντας διαβάσει πλέον τη "συνέντευξη" του Βερνμπλουμ μπορώ να πω ότι κακώς είχα ενθουσιαστεί τόσο.

Δε ξέρω τι σκατα κουβαλάει μέσα του αλλά προσωπικά βλέπω έναν μάλλον εγωιστή και λίγο κακό άνθρωπο. Ίσως να είχε προβληματικά παιδικά χρόνια δε ξέρω.

Όλη η ψυχρότητα των βορειοευρωπαιων μαζί με κακομαθημένο χαρακτήρα σε ένα κείμενο.

Βαρέθηκα στο ένα, πήγα για τα λεφτά στο άλλο. Μια τάση να κάνει ότι είναι καλύτερο για την τσέπη του, ούτε καν ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο δε βγάζει.

Νταξ συνέντευξη είναι προφανώς δεν λέει τα πάντα μέσα ούτε είναι τόσο λεπτομερής. Αλλά σε συνδυασμό με την ΥΠΕΡ πρόωρη απόσυρση από την εθνική και τις 3 μήνες διακοπές του φέτος, μας δίνει μια συνολική εικόνα.

Πραγματικά συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι αυτός ίσως και να σταματήσει τη μπάλα έτσι όπως πάει.

Κρίμα αλλιώς το περιμενα
Κατα τ αλλα καποιοι ειναι κακοι που δεν θελουν καποιον" εγωιστη και κακο ανθρωπο" που "σκεφτεται μονο τα φραγκα και δε δειχνει κανενα ενδιαφερον για το ποδοσφαιρο", που μαλλον "σκεφτεται να σταματησει τη μπαλα".
Δε σου φαινονται καπως αντιφατικα αυτα ρε παλικαρε?
Χωρις παρεξηγηση(οπως λες κι εσυ πολλες φορες) σα να μην ειναι δικα σου λογια
Μας μπεδευεις ρειν.

ΥΓ προσωπικα δεν ειπα οτι δε θελω βερνμπλουμ σα παικτη, αγωνιστικα. Σ αυτο εχει λογο ο Λου. Αλλα σα χαρακτηρα...

Υγ2 Αμα ειναι μη το κουραζουμε παιδιά. Γραψτε σε καθε τοπικ ζητω ο βανιας, ζητω η ΠΑΕ και κλειδωστε το. Διαλογο δε κανετε σ αυτα που γραφτηκαν τοσο καιρο σοβαρη απαντηση μ επιχειρηματα δεν ειδα. Μονο οτι ο χ, ο ψ γκρινιαζουν μιρλιαζουν μεχρι κι οτι καποιοι ειμαστε υποπτοι ακουσαμε .
Αν δε γουσταρετε αντιθετες φωνες μονιμο μπαν κι εληξε. Κλακαδοροι δε γιναμε ποτε.
+1926
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σκέψου να φέρναμε κάνα Χ με βασιλεία, ή να γινόταν κάνα 0-4 με τη Σπαρτακ στην Τούμπα

SM-G965F
george188

Δημοσίευση από george188 »

pilotos έγραψε:Σκέψου να φέρναμε κάνα Χ με βασιλεία, ή να γινόταν κάνα 0-4 με τη Σπαρτακ στην Τούμπα

SM-G965F
Δράμα η κατάσταση Pilotos...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

χωρίς πολλά πολλά επειδή εγώ αγαπάω το φόρουμ μαζέψτε τον ρειν γιατί θα γίνει ρδελομπου εδώ μέσα άσχετα με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ

από κει και πέρα καλά είναι να μάθουν μερικοί ότι η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο μόνο δηλαδή η θα πεις ζήτω η παε και ο ιβαν με το γιωργη η είσαι εχθρός

μπορούμε κάποιον να τον εκτιμούμε και να επισημαίνουμε τις μλκιες του δεν είναι κακό

πραγματικά σας παρακαλώ οκους μην κάνετε αυτό που κάνουν αυτοί που όλοι μας μισούμε

όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Δευ 13 Αύγ 2018, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Εγώ πάντως δεν βλέπω κανέναν να λιβανίζει τη διοίκηση μέρα-νύχτα, μόνο τα ίδια άτομα να γράφουν τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα εναντίον της. Αυτό είναι το πρόβλημα και αυτό βλέπω να λέει και ο ρεινμεϊκερ. Οκ δεν συμφωνείτε-ούμε κάποιοι με τη διοίκηση πρέπει αυτό να γράφεται κάθε μέρα? Και μάλιστα λες και είναι η μία και μοναδική αλήθεια? Ακόμα και η ερμηνεία των λεγόμενων του Λουτσέσκου είναι εικασία και όχι γεγονός.
Τώρα όσον αφορά τον χαρακτήρα του Βέρνμπλουμ.. Άραγε αν ερχόταν ο Νάτχο θα λέγατε τα ίδια για τον χαρακτήρα του? Ή αυτός έκανε προετοιμασία?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Καλά τι ηφαίστεια και μλκς είναι αυτές, δεν έχει πιάσει κάποιος το Γιώργη να τον πει εμείς γουστάρουμε μανιτάρια από μπόμπες? Δε νιώθει καθόλου?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το παραγαμησατε μερικοί,σε βαθμό κακουργήματος,συμφωνώ απόλυτα με τον βροχοποιο.
Έχετε μαμηθεί στην επανάληψή,τα ίδια και τα ίδια και τα ιδια.
Νισάφι,ήμαρτον,έλεος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Το παραγαμησατε μερικοί,σε βαθμό κακουργήματος,συμφωνώ απόλυτα με τον βροχοποιο.
Νισάφι,ήμαρτον,έλεος.

να πας να κανείς δικό σου σάιτ για να τα γράφεις αυτά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ τσε,εσύ δε μας έλεγες ο Ιβάν εκείνο και ο Ιβάν το άλλο και ότι θα μαμησει και θα δείρει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αν χρειαστεί,τώρα την είδατε εσείς οι 5-6 ψαγμένοι και έχετε κάνει καραμέλα τα γούστα του Μικρού;
Εγώ σου λέω ότι είναι γεγονός,ότι δηλαδή ο μικρός έχει κάνει τον ΠΑΟΚ FM,το να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια σε τι βοηθάει;
Μήπως σας κάνει λιγοτερο προβατα απο τους υπόλοιπους;
Τι προσφέρουμε στην ομάδα μας όταν λέμε ότι ο Λουτσεσκου είναι γλάστρα και δε παραιτείται γιατί έχει βολευτεί και δεν ξέρω εγώ τι αλλο;
Η ομάδα πάει τρένο 1 χρόνο τώρα,την έχουν χιλιογαμησει όλοι οι εγκληματίες αυτού του γαμωκρατους και σεις μου γράφετε για τα γούστα του Γιώργη και τον άβουλο Λουτσεσκου που έχει 84% νίκες στον πάγκο μας.
Δε θέλω να μαλώσω με κανέναν,και εγώ τα έχω χώσει στον Σαββίδη για τους χειρισμούς του,άλλα ρε παλικάρια υπάρχει ακόμα αμφιβολία για τις προθέσεις του;
Αυτοί είναι βαμένοι ΠΑΟΚ οικογενειακώς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

che4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Το παραγαμησατε μερικοί,σε βαθμό κακουργήματος,συμφωνώ απόλυτα με τον βροχοποιο.
Νισάφι,ήμαρτον,έλεος.

να πας να κανείς δικό σου σάιτ για να τα γράφεις αυτά

Να μου απαντάς με δικά σου λόγια,εγώ ούτε ο βροχοποιος είμαι ούτε εκπροσωπώ κανένα,καταλαβες;
Ξέρεις πολύ καλά ότι τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω σεβαστεί όσους μπήκαμε μαζί στο φόρουμ και έχουμε παραμείνει,γι'αυτό τα σάλια σου αλλού.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

σε ότι αφορά εμένα δεν είμαι θέμα ιβαν αυτά που γράφω

επειδή οι δυο μας είμαστε χρόνια εδώ ξερεις τι συμβαίνει όταν κάποιος με κόκκινο χρωμα αρχίσει και γράφει απότομα σε άλλους και μιλάει υποτιμητικά για αλλά μέλη

τώρα αν σου άρεσε ο τρόπος που απευθύνθηκε στον τάγμα τι να πω

εγώ κοντή μνήμη δεν έχω και ξέρω που θα οδηγήσουν αυτά

γιαυτο λέω μαζέψτε τον επειδή αγαπάω το φόρουμ και δεν θέλω να φινει φόρουμ της μιας άποψης ανάλογα με την ειδησεογραφία

τα έγραψε ο κατ παραπάνω ρίξε μια ματια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”