Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Βλέποντας φέτος τις ομάδες νομίζω ότι ο γαύρος έκανε αθόρυβη και καλή δουλειά φέτος και τον εχω πιο ψηλά από την αεκ, που αν και αλλαξε παίκτες παρέμεινε δεμένο σύνολο με παρόμοια αγωνιστική ταυτότητα στο παιχνίδι με τη Σέλτικ. Αυτό που δεν είχε πέρυσι ο γαύρος ήταν ποιοτικά μπακ, με τον αστείο Ελαμπντελαουί και Κούτρη. Ο Τσιμίκας είναι ένα φοβερό ταλέντο που τον ξεχώρησα 2 χρόνια πριν από την εθνική και είχα πει αυτόν θέλω στον ΠΑΟΚ, αυτόν ξεχωρίζω από αυτή την εθνική. Μπορεί τώρα να μας πονάει, αλλά ο Τσιμίκας θα τολμησω να πω ότι είναι ένα μπακ με τεράστια προοπτική και φοβερά επιθετικά προσόντα. Από την άλλη εχουν τον έμπειρο Τοροσίδη. Στα φορ είναι ξεκάθαρο οτι ειναι καλύτερος ο Γκερέρο από τον (ανύπαρκτο) Τζουρτζεβιτς. Στην άμυνα εντοπίζω το πρόβλημα του γαύρου, που για κάποιον περίεργο λόγο δεν κάνει κάτι, αλλά φέρανε τον δανεικό Μιράντα, που θα είναι βαρομετρο στην πορεία τους πίσω. Στα εξτρέμ έχουν πλέον τεράστια ποιότητα και επιλογές. Πήραν τον περυσινό MVP της αεκ Λαζαρο, και ήδη εβαλε 2 γκολ στο παιχνίδι με τη Λουκέρνη. Ο Ποντένσε ήταν πολύ καλή κίνηση δανεισμού, και έχουν για ανταγωνισμό Φεφτατζίδη και οι γνωστοί μετά από την περυσινη σεζόν. Στα χαφ δεν κατάλαβα γιατί αφήσαν τον Ρομάο, αλλά ο Νάτχο ήταν εξαιρετική κίνηση. Όμως έχοντας χάσει τον Οφόε, εκεί θα χχρειαστούν μια ακόμη καλή κίνηση.
Άρα ουσιαστικά με έναν τοπ κεντρικό αμυντικό και ένα τοπ 6άρι, ο γαύρος είναι πιστεύω πολύ δυνατός αντίπαλος, δίχως καν τα γνωστά παρασκηνιακά. Ξέχασα να αναφέρω ότι και ο τερματοφύλακας Γιανιώτης ήταν πολυ έξυπνη κίνηση.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του γαύρου θα είναι θεωριτικά η ομοιογένεια, όπως και πέρυσι, όμως αυτό θα φανεί στο χορτάρι.
Τι μου αρέσει: Εξτρέμ, πληθώρα φορ, καλά πλάγια μπακ (μετά από πολλά χρόνια).
Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί φέτος, εχουμε δεμένη ομάδα, όμως πρέπει να μην έχουμε έπαρση. Θετική ενέργιεα χρειάζεται και να δώσουμε μάχες. Αν παρουμε μια χαφάρα, αυξάνουμε κατά πολύ τις πιθανότητές μας για αυτό το πρωτάθλημα. Στόχος του ΠΑΟΚ φέτος πρέπει να είναι να μαζέψουμε 70+ πόντους παρά το -2.
Mεχρι να αποδειξει ο Γαυρος οτι εγινε ομαδα, βασικο αντιπαλο θεωρω τους ακατανωμαστους οι οποιοι οπως λες δειχνουν να εχουν διατηρησει την ομοιογένεια και οργανωση. Ενα φιλικο με ερασιτεχνική ομαδα οπως ηταν το ματς με τη Λουκερνη δε μου λεει τιποτα.
Ομαδες με μια ενδεκαδα, αν παιξουν και ευρωπη κλαυτα. Επειδη επαιξε με το χωριο ο γαυρο και ενα ταμπουρι η κουλα εγιναν ομαδες; οταν ξεκινησουν παιχνιδια καθε 3 ημερες τοτε θα φανει η γυμνια τους. Ηδη η κουλα ψαχνει εξτρεμ γιατι ποναει ο δανεικος
anekfrastos έγραψε:Η αεχ περισυ 1 εντεκάδα είχε (με το ζόρι) κ πηγε μια χαρά και στην Ευρώπη
να ειναι καλα οι πορτοκαλαδες του χιμενου και τα κορακια που τους κρατησαν ορθιους, γιατι προς το τελος της σεζον ειχαν ξεφουσκωσει τοοοοοοοσο μα τοσο πολυ
anekfrastos έγραψε:Η αεχ περισυ 1 εντεκάδα είχε (με το ζόρι) κ πηγε μια χαρά και στην Ευρώπη
να ειναι καλα οι πορτοκαλαδες του χιμενου και τα κορακια που τους κρατησαν ορθιους, γιατι προς το τελος της σεζον ειχαν ξεφουσκωσει τοοοοοοοσο μα τοσο πολυ
Για πορτοκαλαδες και τέτοια δεν ξέρω. Αλλά και τα κοράκια να βάλεις μέσα, μια χαρά τα πήγανε. Δε σου είπα ότι κέρδισαν άξια το πρωτάθλημα. Και προσωπικά δεν είδα "ξεφούσκωμα". Έκαναν για τα δεδομένα τους μια ιδανική σεζόν. Το ότι τους πατήσαμε στον τελικό είχε να κάνει με τη διαφορά των 2 ομάδων.
Τα κοράκια μια χαρά τα πήγ......αχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχχ..........
Με δεδομένο ότι τους έπαιζαν-έσπρωχναν παλιότερα 100-0, το 80-20 πέρσι, ε, το λες και όαση...
Αφήστε με μας, που μας κλέψανε μόλις 6 βαθμούς νίκης, χαρίζοντας σε gayρο και χάρτινη από +3 για bonus...
μαλλον κοντη μνημη εχεις αδελφε, να βαλεις να δεις απο την αρχη της χρονιας ποσους ποντους εδωσαν τα κορακια στην κουλα, ειδικα εκεινο το πεναλτι στην λαμια, τα ποσα γκολ οφσαιντ που εδωσαν νικες, ποσες χαρισμενες καρτες, δεν μιλαω για τα ντερμπι, πηγαν καλα γιατι τους πηγαν καλα, ας ειναι καλα οι καφεδες του νιαου στην κεδ
Η αεχ τα πήγε μια χαρά, όχι τα κοράκια. Και το 80-20 το βρίσκω υπερβολικό. Η πορεία τους ως γενική εικόνα δεν είχε να κάνει με τη διαιτησία. Έπρεπε να τερματίσουν 2οι με 8-10 βαθμούς από εμάς. Δεν είναι και άσχημα για τα δεδομένα τους. Και στην Ευρώπη ήταν καλοί.
Ο ΠΑΟΚ ουτε φέτος δεν είναι φαβορί για πρωτάθλημα, βασικά δεν θα είναι ποτέ φαβορί
καθώς δεν κινείται παρασκηνιακά.
Απορώ πως οι μπουκ μας δίνουν πρώτο φαβορί για τον τιτλο
Ο χαρταετος Αθηνων φίλε ανεκφραστε αν του "τυχαιναν" αυτά που "ετυχαν" σε εμάς
θα ήταν κάτω απο τον Ατρόμητο...
Όσο για τον κοτόγαυρο πάντα θα έχει μια θέση στην πρώτη τριάδα, εξ ορισμου.
Gomaros μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εγώ έτσι το είδα. Κάρτες και οφσάιντ πήραν όλοι, κι εμείς πήραμε. Και σπρώξιμο είχαν και τύχη είχαν. Αλλά δεν είδα σπρώξιμο στυλ γαυρου τα τελευταία 20 χρόνια. Γενικά μιλώντας πάντα, είδα μια διαιτησία ένα κλικ καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές.
Για να το κλείσω εδώ και να μη γίνομαι κουραστικός, γενικά είδα μια κουλα με 20εκ μπάτζετ να πιάνει τα όρια των δυνατοτήτων της και κάτι παραπάνω, κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό.