16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
O Λίνο ήταν απογοητευτικός εχθές.....πραγματικά πρέπει να το κοιτάξουν εκεί στην ΠΑΕ...σε τελική ανάλυση το να κάνουμε μια λάθος επιλογή είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα....δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες ότι έπαιζε - δεν έπαιζε στην φυσική του θέση....έλεος.....η μεριά που έπαιζε ήταν ανύπαρκτη....εύχομαι σε καλύτερη συνέχεια, διότι τον χρειαζόμαστε καλώς ή κακώς....
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προ λαλήσαντες για ακόμα ένα παιχνίδι μέτριος αλλά με πολλά χιλιόμετρα στο παιχνίδι γιατί βοηθούσε πολύ στα μαρκαρίσματα πίσω...ο ivits δεν έβγαινε να τον βοηθείσει καθόλου εχθές και ήταν εντελώς μόνος του στην αριστερή πλευρά και λογικό είναι να μην ξεχώρισε..με τον sorlen στα αριστερά είχε καλύτερη συνεργασία στον αγώνα με τον π άνθραξ..είναι νωρίς ακόμα δεν έχει καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι στην προετοιμασία και όχι τώρα μέσα στην χρονιά!! πιστεύω είναι πολύ καλός παίχτης και θα μας βοηθείσει πολύ και ειδικά στην αριστερή πλευρά που πονάμε πολύ!
- ehemithos199
αυτο ακριβως!! η ανυπαρξια του ιβιτς χθες σε ολους τους τομεις δεν τον βοηθησε.plato6 έγραψε:ο ivits δεν έβγαινε να τον βοηθείσει καθόλου εχθές και ήταν εντελώς μόνος του στην αριστερή πλευρά
αν δεν ερθει το 10αρι να ζητησει μπαλα στο κεντρο, πως θα κανεις 1-2, τριγωνακια και μαλακιες?
και κατι αλλο... επειδη πολυ βιαστηκατε να τον βαφτισετε χαφ, απο τα βιντεακια που ειδατε κιολας, δες τε και το χθεσινο ματς...
αλλο ο επιθετικογενης μπακ που οργωνει το γηπεδο εχοντας κατοχη της μπαλας απο την αρχη (φευγοντας στη πλατη του χαφ),
κι αλλο το κλασικο εξτρεμ που λεγαμε παλιοτερα που θα δεχτει ψηλα τη μπαλα και θα παιξει στο ενας εναντιον ενος!!
μη βιαζεστε να τον κρινετε τον scary movie...

Πω πω εχω πεσει απο τα συννεφα μιλαμε ...Η αλλο ματς εβλεπα εγω εχθες η υπαρχει πολυ
μεγαλη αμπαλιαση απο μερικους ...Μαλλον το δευτερο
Καλα ρε πλακα με κανετε ?Ο Λινο αυτη η παιχταρα δεν επαιξε καλα εχθες ?Που ολο και ολο καναμε 2 επιθεσεις
και οι 2 προηρθαν απο αυτον ? Δηλαδη επαιξε καλα ο ΠΑΟΚ εχθες
η μηπως παιζαμε κατανατσιο ? Ειλικρινα ο Λινο
ειναι μεγαλη παιχταρα και μην ξεχναμε οτι εχει παιξει 1-2 ματς ...
Αυτος σε κανα μηνα θα κανει οργια το εχει το θεμα φενεται ο παιχταρας ... !!
μεγαλη αμπαλιαση απο μερικους ...Μαλλον το δευτερο

Καλα ρε πλακα με κανετε ?Ο Λινο αυτη η παιχταρα δεν επαιξε καλα εχθες ?Που ολο και ολο καναμε 2 επιθεσεις
- ehemithos199
+1000000000000Steenage έγραψε:Πω πω εχω πεσει απο τα συννεφα μιλαμε ...Η αλλο ματς εβλεπα εγω εχθες η υπαρχει πολυ
μεγαλη αμπαλιαση απο μερικους ...Μαλλον το δευτερο![]()
![]()
![]()
![]()
steenage το "φενεται" γραφεται με "αι"... οχι για μενα , για τη φουκαριαρα την αισθητικη του forum!!!

O Sorlin με εχει κερδισει παραπανω..Ο Λινο απο την αλλη σιγουρα ειναι χρησιμος..Δεν ξερω πως θα εξελιχθει αμα παρει ρυθμο..το λεω αυτο γιατι με τον αρη ηταν μετριοτατος αλλα μετα το 65 ξαφνικα ανεβηκε αρκετα και επαιξε καλα..Το αλλο θετικο του ειναι πως ο Νετο τον φοβοταν και δεν ανεβαινε..Σιγουρα χρησιμος..Αν εξελιχθει και σε παιχτη κλειδι ο χρονος θα το δειξει
Re:
To ξερω μπρε αλλα καμια φορα απο την βιασυνηehemithos199 έγραψε:+1000000000000
steenage το "φενεται" γραφεται με "αι"... οχι για μενα , για τη φουκαριαρα την αισθητικη του forum!!!![]()
![]()
κανουμε και κανα λαθακι ... !!

- paok4kyriakos
Re: Ντορβαλίνο Άλβες Μασιέλ LINO
Εξαιρετικός πιστεύω πως ήταν σήμερα ο Λινο. 2 πανέμορφες σέντρες εκεί ακριβώς που έπρεπε αλλά όχι μόνο αυτο αφου οι μισές επιθέσεις κυρίως στο 2ο προέρχονταν από αυτόν. Μπράβω Ζήση 

Re: Ντορβαλίνο Άλβες Μασιέλ LINO
Για άλλη μια φορά δικαιώνεται ο Βρύζας αλλά κυρίως ο Σάντος ο οποίος επέμενε για τον παίχτη.Άλλωστε παίχτης που έπαιζε στην Πόρτο μόνο τυχαίος δεν είναι.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι κ ακόμα καλύτερα αφού ο ίδιος δήλωσε όταν ήρθε πως μετά από 2-3 παιχνίδια θα μπορεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.