Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
boogeyman77 έγραψε:Ο κατά φαντασίαν "mascherano" Σουηδός μόλις είδε πώς το ταβάνι των προτάσεων απο αλλού ήταν τα 700 χιλιάρικα της Galata τρέχει να τσιμπήσει την ευκαιρία της ζωής του με τα 2 αφορολόγητα εκατομμυριακια.Προσωπική μου άποψη καθαρά.Κατα τ'άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη.Άλλωστε δεν τον πληρώνω εγώ
Εγώ ο αρχιμαλ@κας και εσύ ο μαλ@κας θα τον πληρώσουμε ( με Ευρώ από το υστέρημα μας , με νεύρα με φασαρίες με περίοδο κτλ ότι περισσεύει τα βάζει ο Grandμαλ@κας Ιβαν ! )
Τώρα όσον αφορά την ευκαιρία της ζωής του για συμβόλαιο 1,8 + μπόνους ,
γελάν και τα σκουλήκια ( οι πλέον άμπαλοι οπαδοί )
Παντοφλάκιας , μουν@δουλος , τσιγκούνης , αδερφή ( ρίξτε και άλλα ) wanna be mascherano , κτλ. ,
περίμενε τΙς Αγγλικές ομμάδες ( άλλοι μαλ@κες και αυτοί , τί του βρήκαν ? ) δεν το καταλαβένουμε ?
Τα παιδιά μας όταν φεύγουν από την ψωροκωσταινα πάνε στην Ζιμπάμπουε και στην Βόρεια Κορέα Ο.Κ.
Προσωπική μου άποψη καθαρά !
Από Αργεντινή υπάρχουν δημοσιεύματα για Soldano ότι συμφωνήθηκε η αποχώρησή του από την ομάδα για Ευρώπη και σήμερα θα αποφασιστεί για ποια ομάδα, που μάλλον λένε θα είναι γαύρος ή ΠΑΟΚ. Παίζει να ενδιαφερόμαστε για άλλο φορ;
Ο Σουηδός είναι παιχταράς μακάρι να έρθει να βοηθήσει την ομάδα μας πέρα από τον χαβαλέ που κατάντησε αηδία από μερίδα οπαδών τα σχετικά με την οικογένεια του...
Κάθομαι και αναπολώ τα παλιά, σκεπτόμενος, πόσο δύσκολο είναι να βρούμε σήμερα ένα δίδυμο για να οργώνει, τύπου Σκαρτάδου με Δαμανάκη, ώστε να μπορεί να σπέρνει μπροστά τους, ακόμα πιο άνετα, ο Πέλκας, σαν Κούδας?
Δεν θα παραξε ευτω αμα ερθει στον παοκ 23 χρονος με 5 μυρια αξια στο transfermarkt αμα τον βρηκαν ευκαιρια καλα θα κανουν, φοβαμαι πως ο prijovic το πολυ του χρονου κουναει μαντηλι με κανα 10μυρια θα ειναι 29 κοντα πρεπει να τον πουλησουμε θα εχει πιασει ταβανι και θα ειναι πολυ καλη πωληση σε καλη ηλικία εται πρεπει να κινούμαστε
Ο Σουηδός θα υπογράψει την άλλη βδομάδα, θα ξεκινήσει ατομική προετοιμασία, σε φουλ ρυθμούς θα μπει κάπου αρχές Οκτώβρη, 90λεπτο θα μπορεί να βγάλει κάπου τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη και κάπου εκεί σίγουρα θα πάθει θλάση, αν δεν έχει πάθει ήδη μέχρι τότε απ την απότομη επιβάρυνση...άρα καλό Δεκέμβρη και φτου κι απ την αρχή...και να πεις ότι δεν το χουμε ξαναδεί το έργο, το χουμε δει και πρόσφατα κιόλας.
1.5 άντε 1 μήνα πριν άντε οκ, πλέον πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε τόσο για έναν 32χρονο μισθοφόρο.
Καλοκαίρι είναι, με τόσους σκαουτ που λέμε ότι έχουμε ένα χαφ της προκοπής 20-25 χρονών τόσο δύσκολο είναι να βρούμε?
Στη ΤΣΣΚΑ πήγε 25 χρονών, πλέον ψάχνει για μακάκες τύπου Κίνας κι αν τους βρει στην Ευρώπη ακόμη καλύτερα...τώρα που μιλάμε είναι ο ορισμός του μισθοφόρου