Θα ήθελε ο Ακπόμ να είναι ισάξιος του Κουλούρηrainmaker έγραψε:Τον Ακπομ που τον κοίταξαν στην Αγγλία οι μισοί τον βγάλανε άχρηστο και ισάξιο του Κουλούρη όταν ηρθε.panta έγραψε:το θέμα δεν είναι που κοιτούσε αυτός το θέμα είναι αν τον κοίταζαν αυτοί
Παρανοια
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- navigator11
Αν κάπου παίζει να δώσει ίσως πιο σκληρές κάπως εξετάσεις σε σχέση με πριν, θεωρώ ότι αυτός θα είναι αποκλειστικά ο προπονητής. Που είναι από μόνος του αυστηρός κριτής και πάρα πολύ πετυχημένα διαχειρίζεται μέχρι τώρα το υλικό του. Όλα τα υπόλοιπα είναι του θυμικού της στιγμής. Το αντιλαμβάνομαι μέχρις ενός σημείου.alp920 έγραψε:Όχι.Απλως τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει διπλά και για να πάρει την θέση του στην ομάδα, αλλά και για να κερδίσει τον κόσμο.Αν είχε δεχτεί την πρόταση πχ αρχές Ιουλίου τώρα θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος και δεν θα σχολίαζε κανείς τίποτε στην πρώτη στραβή του,που λογικά θα κάνει όπως όλοι οι παίχτες.Και στην τελική όλο αυτό δεν θα βοηθούσε το εγώ του καθενός,την ομάδα θα βοηθούσε.navigator11 έγραψε:Δηλαδή σε περίπτωση που έρθει, θα υποστεί αντίποινα ψυχολογικού πολέμου; Όντας πλέον μέλος του ΠΑΟΚ; Είναι και αναμενόμενο κιόλας; Εμάς μαράζι μας στην τελική είναι να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ ή το εγώ καθενός μας ατομικά;
Είναι δεδομένο και άνθρωπινο ότι έτσι και έρθει ο κόσμος θα είναι πιο αυστηρός μαζί του, ειδικά στην αρχή.Στο χέρι του είναι να παίξει μπαλαρα για να ξεχαστεί όλο το στορυ.
Τεχνική έχει, την καλή πάσα και το passing game δεν έχει, αλλά σκοράρει με κάθε τρόπο όταν προωθείται... με κεφάλι, με σουτ έξω από την περιοχή, με προβολές μέσα στην περιοχή. Και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε γκολ από τα χαφ μας... Αμυντικά είναι σκύλος και σκληρός καμιά φορά.. άρα κόκκινες και κίτρινες θα τρώει συχνά.Mao_Mao έγραψε:μάνι με τα κριτήρια μας και τον κάνιας "άμπαλο" τον θεωρώ γιατί και εκείνος πριν ερθει σε εμάς ούτε γκόλ δεν είχεκαι απο ασσιστ λίγα πράματα.
Ακόμα και τώρα σιγά τις πάσες και την τεχνική.
Αλλα τον γουστάρω φουλ τέτοιο σκυλι του πολέμου αμα έκανε και κανα τάκλιν.
Ο βερνμπλουμ είναι μια βελτιωμένη εκδοση του κάνιας και μαζί στην θέση τους και τα χαρακτηριστικά τους μια χαρά είμαστε.
Φυσικά αμπαλος εννοώ οτι δεν έχει και τόσο τεχνική ή αλλιώς δεν το μιλάει και τόσο το τοπι.
Νομίζω πως αυτό έλειπε από τα χαφ μας.. είμσστε πολύ soft... εγώ νομίζω πως θα κλείσει ακόμη και μέσα στο ΣΚ.
Και μετά αναμένουμε τον Κωστάκη τον Σταφυλίδη στις 31/8 για να πάει ο Αντρέ στα άκρα μπροστά
- Παλαιολόγος
ο σουηδος περιμενε προταση απο ενα αλλο πρωταθλημα εικαζω,
εμας μας χαλασε αυτο το σας εχω στο περιμενε
αλλα αν το δεις ψυχρα επαγγελματικα απο μεριας του καλα εκανε περιμενοντας το κατι καλυτερο,δεν γεννηθηκε ΠΑΟΚτσης οπως εμεις
απο εκει και περα τωρα αυτα για τα σπιτια και την κ.βερνμπλουμ,πραγματικα δεν ξερω αν ισχυουν ή ειναι σπασμενο τηλεφωνο και κουτσομπολιο.Μπορει καποια βαση να εχουν.
Παντως γενικα νομιζω οταν ηρθαν μαλλον βολιδοσκοπουσαν καταστασεις την πολη(που λογικα δεν ειχαν ξαναδει),την ομαδα κ.λπ εχουν και δυο παιδια
ο ΠΑΟΚ απο την μερια του θα μπορουσε να πει τερμα,στο περιμενε,αλλα οκ ποτε ειπαμε τερμα για κατι καλο; περσι τελευταια μερα κλεισαμε τους περισσοτερους.Νομιζω το λαθος ηταν πως δημιουργηθηκαν προσδοκιες απο παντου απο δημοσιογραφους,απο την ΠΑΕ πως εκλεισε επειδη απλα και μονο ερχονται.Πραγμα που δεν συνεβη
Παντως το πιο χοντρο περιστατικο απο το ολο σκηνικο ειναι τα μπινελικια στα social media και δη σε αναρτηση για απωλεια δικου τους ανθρωπου!Θα με πεις ελαχιστοι στο συνολο,αλλα συνεβη.Και παρολαυτα αν ισχυουνοσα λενε το ξανασκεφτονται.Αυτο μου κανει αισθηση,δεδομενου πως και ο γιωργης σε κατι αναλογα θυμωμενα μηνυματα το ινστα του εκανε like οπως ειπατε εδω μεσα?
το ουσιαστικο στην υποθεση ειναι αν θεωρει ο προπονητης πως ειναι ο παιχτης που ψαχνει,αν ναι τοτε τα λογια περιττευουν,δεν εανε εγκλημα ο ανθρωπος για να μην τον δεχτει η ομαδα
εμας μας χαλασε αυτο το σας εχω στο περιμενε
αλλα αν το δεις ψυχρα επαγγελματικα απο μεριας του καλα εκανε περιμενοντας το κατι καλυτερο,δεν γεννηθηκε ΠΑΟΚτσης οπως εμεις
απο εκει και περα τωρα αυτα για τα σπιτια και την κ.βερνμπλουμ,πραγματικα δεν ξερω αν ισχυουν ή ειναι σπασμενο τηλεφωνο και κουτσομπολιο.Μπορει καποια βαση να εχουν.
Παντως γενικα νομιζω οταν ηρθαν μαλλον βολιδοσκοπουσαν καταστασεις την πολη(που λογικα δεν ειχαν ξαναδει),την ομαδα κ.λπ εχουν και δυο παιδια
ο ΠΑΟΚ απο την μερια του θα μπορουσε να πει τερμα,στο περιμενε,αλλα οκ ποτε ειπαμε τερμα για κατι καλο; περσι τελευταια μερα κλεισαμε τους περισσοτερους.Νομιζω το λαθος ηταν πως δημιουργηθηκαν προσδοκιες απο παντου απο δημοσιογραφους,απο την ΠΑΕ πως εκλεισε επειδη απλα και μονο ερχονται.Πραγμα που δεν συνεβη
Παντως το πιο χοντρο περιστατικο απο το ολο σκηνικο ειναι τα μπινελικια στα social media και δη σε αναρτηση για απωλεια δικου τους ανθρωπου!Θα με πεις ελαχιστοι στο συνολο,αλλα συνεβη.Και παρολαυτα αν ισχυουνοσα λενε το ξανασκεφτονται.Αυτο μου κανει αισθηση,δεδομενου πως και ο γιωργης σε κατι αναλογα θυμωμενα μηνυματα το ινστα του εκανε like οπως ειπατε εδω μεσα?
το ουσιαστικο στην υποθεση ειναι αν θεωρει ο προπονητης πως ειναι ο παιχτης που ψαχνει,αν ναι τοτε τα λογια περιττευουν,δεν εανε εγκλημα ο ανθρωπος για να μην τον δεχτει η ομαδα
- Παλαιολόγος
και τα ευρωπαικα ενα ρολο παιζουν,οταν βλεπεις τριαρες να πεφτουν σε σπαρτακ και βασιλεια τοτε ειτε βερνμπλουμ εισαι ειτε οποιος αλλος ερθει σκεφτεσαι διαφορετικα
απο την μια εχουμε το βαριδιο της σουπερλιγδας,αλλα απο την αλλη οι ομιλοι τουλαχιστον γιουροπα ειναι δεδομενοι και μια εξαιρετικα ποιοτικη ομαδα..δεν μπορει να μην το σκεφτεται ο οποιος παιχτης.
απο την μια εχουμε το βαριδιο της σουπερλιγδας,αλλα απο την αλλη οι ομιλοι τουλαχιστον γιουροπα ειναι δεδομενοι και μια εξαιρετικα ποιοτικη ομαδα..δεν μπορει να μην το σκεφτεται ο οποιος παιχτης.
Συμφωνώ, μέχρι τελείας, με το παραπάνω, ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο σκεπτικό και τις ανησυχίες του... :ugeek:tzelas έγραψε:Με την διάθεση που έδειξε για μη ποδόσφαιρο και προετοιμασία, το ερώτημα για μένα είναι, ποιές εγγυήσεις έχουμε ότι ο πάικτης στα 32 του δεν κάνει το τελευταίο του συμβόλαιο περιμένοντας την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο και όπως λέει και ό ίδιος μετά να αράξει και να γκρινιάζει; Γιατί να μη το κάνει από τώρα με την νοοτροπία που έδειξε; Γιατί να σκιστεί με σίγουρο κάθε μήνα να τρέχει το ακριβό μηνιάτικο; Τι φιλοδοξίες έχει; Για να παίξει στην εθνική που αποσύρθηκε (δείγμα και αυτό της νοοτροπίας του για μη καταπόνηση); Για την υστεροφημία του; Τι με λέει ότι δεν θα αράξει και θα κάνει ρδελούπο και την ομάδα όταν βλέπουν οι άλλοι ότι σκίζονται και ο αραγμένος παίρνει περισσότερα από αυτούς; Δεν αρκεί να φέρεις έναν πολύ ποιοτικό παίκτη αλλά να μπορείς να πάρεις και αυτή την ποιότητα από αυτόν. Εμείς θα μπορέσουμε να την πάρουμε με όσα είδαμε μέχρι τώρα; Αν βρούν τις απαραίτητες εγγυήσεις μέσα από το συμβόλαιο καλώς, διαφορετικά θα υπάρξει πραγματικά όφελος από παίκτη που δε δείχνει να έχει φιλοδοξίες;
Υ.Γ. Δεν ξεχνώ ούτε τον Μάρτιν Μάρτενς, ούτε τον, πολύ πιο "πολύ" από εκείνον, Περπάτοφ...

Υ.Γ. 2...Ουφφφφφφ...Το βγαλα επιτέλους από μέσα μου για τον Βούλγαρο...

Πάντως στα τελευταία 5 χρόνια 2 κόκκινες έχει.
Αν και 73 κίτρινες
Σε 179 συμμετοχές όλα αυτα
Επίσης 17 γκολ και 16 ασσιστ
Δεν ξέρω εμένα ολοκληρωμένος μου φαινεται κάνει λιγο απο όλα αλλα καλυτερα αλλα χειρότερα
Αν και 73 κίτρινες

Σε 179 συμμετοχές όλα αυτα
Επίσης 17 γκολ και 16 ασσιστ
Δεν ξέρω εμένα ολοκληρωμένος μου φαινεται κάνει λιγο απο όλα αλλα καλυτερα αλλα χειρότερα
-
- Επικοινωνία:
Ο κατά φαντασίαν "mascherano" Σουηδός μόλις είδε πώς το ταβάνι των προτάσεων απο αλλού ήταν τα 700 χιλιάρικα της Galata τρέχει να τσιμπήσει την ευκαιρία της ζωής του με τα 2 αφορολόγητα εκατομμυριακια.Προσωπική μου άποψη καθαρά.Κατα τ'άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη.Άλλωστε δεν τον πληρώνω εγώ
Έτσι, από περιέργεια, μόλις βγήκα απ το topic του, έχοντας διαβάσει καμιά 80-90 posts, μέσα σε 6 σελίδες...rainmaker έγραψε:Τον Ακπομ που τον κοίταξαν στην Αγγλία οι μισοί τον βγάλανε άχρηστο και ισάξιο του Κουλούρη όταν ηρθε.panta έγραψε:το θέμα δεν είναι που κοιτούσε αυτός το θέμα είναι αν τον κοίταζαν αυτοί
Παρανοια
Δεν είδα να υπάρχει ούτε ένα αρνητικό για τον παιχταρά, το καλάσνικοφ, το AK47, το μαύρο άτι, κ.τ.λ. ...
Σε ποιους "μισούς" αναφέρεσαι λοιπόν, καταλήγοντας ότι η αφοριστική άποψη τους οδηγεί σε "παράνοια"?
Μήπως σε αλλόθρησκους και δεν κατάλαβα καλά?
- Παλαιολόγος
2 τον χρονο θα παρει; απιθανο ποσο!boogeyman77 έγραψε:Ο κατά φαντασίαν "mascherano" Σουηδός μόλις είδε πώς το ταβάνι των προτάσεων απο αλλού ήταν τα 700 χιλιάρικα της Galata τρέχει να τσιμπήσει την ευκαιρία της ζωής του με τα 2 αφορολόγητα εκατομμυριακια.Προσωπική μου άποψη καθαρά.Κατα τ'άλλα ούτε κρύο ούτε ζέστη.Άλλωστε δεν τον πληρώνω εγώ

Aν τον θέλει ο λουτσέσκου καλώς να ορίσει ο παίκτης!Παίζει να περίμενε πρόταση απο Αγγλία μεριά ο τύπος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Παρ 10 Αύγ 2018, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.