Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
Πάμε για τη πρόκριση!!!
Γαμηστε τους γαύρους της Ρωσίας!
[youtube]cleNiOZM5lI[/youtube]
Γαμηστε τους γαύρους της Ρωσίας!
[youtube]cleNiOZM5lI[/youtube]
- Sick Bastard
Re: Spartak Moscow - ΠΑΟΚ 20:30 14/8 EpsilonTV
Το μόνο που θέλω, είναι να πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας.
Τίποτε άλλο, μόνο αυτό.
Τίποτε άλλο, μόνο αυτό.
Το μόνο που θέλω είναι να περάσω. Τίποτε άλλο.Sick Bastard έγραψε:Το μόνο που θέλω, είναι να πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας.
Τίποτε άλλο, μόνο αυτό.
Νομίζω αυτό πλέον είναι αυτονόητο για αυτόν τον ΠΑΟΚSick Bastard έγραψε:Το μόνο που θέλω, είναι να πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας.
Τίποτε άλλο, μόνο αυτό.
-
Όπως λέει και ο κοουτς του σεβόμαστε αλλά πάμε για να τους κερδίσουμε ωραία και απλά
- Sick Bastard
Ε προφανώς, αν το πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας, θα περάσουμε κιόλας.Tolaros έγραψε:Νομίζω αυτό πλέον είναι αυτονόητο για αυτόν τον ΠΑΟΚSick Bastard έγραψε:Το μόνο που θέλω, είναι να πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας.
Τίποτε άλλο, μόνο αυτό.
-
- Επικοινωνία:
Δείξτε τις δηλώσεις του κερατοσαββα της Spartak στους παίκτες.Αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ικανός να τους τσαλαπατησει και εκει μέσα(αν έβαζε το τετ α τετ ο Πελκας έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι,πήγαινε για συντριβή των Ρώσων)Σε αυτό το παιχνίδι θα ταίριαζε περισσότερο ο Akpom στην αρχή για να τους τρέξουμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έτοιμος
Βιέρι παίζει λογικά
Δεν ξέρω αν θα βάζα κρεσπο η χατς εκεί δύσκολα
Δεν ξέρω αν θα βάζα κρεσπο η χατς εκεί δύσκολα
- Dimitris_L4
Με τη λογικη οτι μεσα εκει θα ειμαστε πιο σφιχτοι μεσοαμυντικα εγω θα προτιμουσα χατς..ο κρεσπουρας ψηλα εχει θεματα..ο αλλος ειναι βραχος ψηλα..το θεμα ειναι αν θα ειναι ετοιμος ο βιειρινια για να παιξει βασικος..
Και γω Χατσεριδη θα προτιμούσα...Τους κλείνεις καλα τον άξονα όπως μετά το 20' στην Τούμπα και το μόνο που θα κάνουν είναι βαθιές μπαλιές 40αρες στο φορ. Παίζουν πολύ με πλάτη και ψιλές μπαλιές αρα χρειάζεται το νταμάρι ο πόντιος εκεί...
Εγώ προτιμώ Κρεσπο γτ οι καλοί τους παίκτες είναι γρήγοροι κ εκρηκτικοι. Και μπροστά 3αδα Ζαμπα-Αγκπομ-Λημνιο και Πελκα από πίσω να τους δυαλισεις στις κόντρες. Δεν ξέρω αν ο Φαραώ ίσως είναι καλύτερη επιλογή στα άκρα. Με αυτήν την άμυνα που έχουν, μπορουμε 2 γκολ και πιστεύω περάσαμε .Με ενα γκολ είτε να πάμε για ισοπαλία είναι ρίσκο. Γτ και αυτοί θα βάλουν λογικά.
- john4serres
Απόλυτη συγκέντρωση 101% στα πρώτα 20-25 λεπτά.
Μην δούμε πάλι κοιμισμένη την μεσοαμυντική γραμμή.
Αν σκοράρουμε πρώτοι όπως κάναμε στην Βασιλεία, ακόμα καλύτερα.
Μην δούμε πάλι κοιμισμένη την μεσοαμυντική γραμμή.
Αν σκοράρουμε πρώτοι όπως κάναμε στην Βασιλεία, ακόμα καλύτερα.
- Παλαιολόγος
εδω με συνθεση αναγκης στην αμυνα και περασαμε απο πανω τους ,με βιιερινια κ κρεπο στο κεντρο?
Όσο παικταράς και να είναι ο Βιειρίνια, με 15 μέρες εκτός προπονήσεων είναι επικίνδυνο να ξεκινήσει αριστερά στην άμυνα. Επιπλέον, ο Κρέσπο φαίνεται να βρίσκει τον ρυθμό του και δεν ξέρω αν θα άλλαζα την τετράδα της άμυνας μετά από 2 εννενηντάλεπτα σε τοπ επίπεδο που δεν τα πήγαν και άσχημα.
Αν είναι γερός και έτοιμος, θα τον ήθελα αριστερά μπροστά με τον Κρέσπο πίσω του. Να γίνεται 5ο μπακ όταν αμυνόμαστε, με τον Κρέσπο να κλείνει προς τα μέσα και τον Βαρέλα να γίνεται κεντρικός στόπερ ανάμεσα σε αυτόν και τον Χάτσερ.
Επιθετικά πάλι, είναι χάρμα οφθαλμών, μπορεί να κρατήσει μπάλα, να σουτάρει, να τριπλάρει και να μας φέρει την πρόκριση μόνος του. Μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ο "Μάτος" του πρώτου αγώνα. Πολύ σημαντικό το ότι μπορεί να συγκλίνει, να παίξει κοντά στα χαφ και να κουβαλήσει μπάλα. Θα το γουστάρει και ο ίδιος. Όταν θα κουραστεί λόγω απραξίας γύρω στο 60' μπορεί να αντικατασταθεί από τον τρελο-ουάρντα ή τον καντουρί, ανάλογα πάντα και το παιχνίδι.
Αν είναι γερός και έτοιμος, θα τον ήθελα αριστερά μπροστά με τον Κρέσπο πίσω του. Να γίνεται 5ο μπακ όταν αμυνόμαστε, με τον Κρέσπο να κλείνει προς τα μέσα και τον Βαρέλα να γίνεται κεντρικός στόπερ ανάμεσα σε αυτόν και τον Χάτσερ.
Επιθετικά πάλι, είναι χάρμα οφθαλμών, μπορεί να κρατήσει μπάλα, να σουτάρει, να τριπλάρει και να μας φέρει την πρόκριση μόνος του. Μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ο "Μάτος" του πρώτου αγώνα. Πολύ σημαντικό το ότι μπορεί να συγκλίνει, να παίξει κοντά στα χαφ και να κουβαλήσει μπάλα. Θα το γουστάρει και ο ίδιος. Όταν θα κουραστεί λόγω απραξίας γύρω στο 60' μπορεί να αντικατασταθεί από τον τρελο-ουάρντα ή τον καντουρί, ανάλογα πάντα και το παιχνίδι.