Ιβάν Σαββίδης ΙV
- painkiller4
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Λόγω του ματς πέρασε στα ψηλά η δήλωση του για το γήπεδο. Το χει πάρει απόφαση πλέον δεν το σκέφτεται απλά. Το αποφάσισε.Η Νέα Τούμπα θα απογειώσει τον σύλλογο, Ιβάν καντο Είμαστε όλοι δίπλα σου.
Μακάρι να ξεκινήσει το συντομότερο, πάντα όμως με 1.000.000% σιγουριά, για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της...
Μέχρι και το να αγιάσει το στόμα σου, πολύ ακυριά δεν θα φανεί ρε φιλαράκι, προς έναν agios?

Θα αρκεστώ λοιπόν μόνο στην στεναχώρια που βγάζω, όταν πολλοί, αναμεταξύ μας, βλέπουν τον Πρόεδρο σαν Θεό, ενώ μάλιστα γνωρίζουν καλά ότι, μόνο ο Θεός δεν κάνει λάθη και όποιος δεν κάνει τίποτα και ποτέ στην ζωή του...

Τώρα πια που τα παν όλα οι άλλοι, εγώ τι να σε γράψω, για να φαίνεται η αλήθεια σου και σ αυτήν την σελίδα?agios έγραψε:ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ
Μπαίνω στ αποδυτήρια και συγχαιρω εναν εναν τους παίκτες και τον προπονητή.
Ανεβαίνω στα γραφεία και μπαίνω μέσα λέγοντας τις κοπέλες στην γραμματεία ''περάστε έξω για 2 λεπτά παρακαλώ''.
Βγάζω το παντελόνι μου και βαζω πάνω στο φωτοτυπικό τ @ρχίδι@ μου.Βγάζω φωτοτυπία ντυνομαι και βαζω την φωτοτυπια σ εναν φακελο και τον κλεινω.Φωναζω τα κοριτσια να μπουν μεσα και δινω εντολή ''ο φακελος να φυγει αμεσως με κουριερ στο σπιτι του Βερνμπλουμ''.
Πηγαινω στην αιθουσα συσκεψεων και φωναζω ολους οσους ασχολουνται με τις μεταγραφες γιους,θειους,ανιψιους,μπαμπαδες,τεχνικους διευθυντες,σκαουτερ και δεν συμμαζευεται..
Ανοιγω μια τσαντα γεματη ρουβλια (με κανα 10ρικο σε μυρια ε) και λεω ''ακουστε με καλα ολοι μαλ@κες,αυριο παω να κανω μια βουτια Χαλκιδικη,την Παρασκευη που θα γυρισω θελω ο 6αραρος ναι ειναι εδω.Πληρωστε την ομαδα του και δωστε κι ενα ταληρο συμβολαιο ας ειναι και για εναν χρονο δεν με νοιαζει..Την Τρίτη πρέπει να παίζει μεσα στην Ρωσια πειτε του και να γ@μει και να δερνει να κοβει τα παντα.Καταλαβατε?
Αντε να μην σας παρει ο διαλος που 7 μηνες δεν τον βρισκετε και ρισκαρετε τα 30 μου εκ που η ομαδα ειναι ετοιμη να μπει ομιλους και σεις τον παιζετε.10 θα δωσετε 30 θα παρουμε,τα ρεστα τα θελω σε ε να μην ψαχνω να χαλαω παλι ρουβλια σε συναλλαγμα.Τα λέμε την Παρασκευή,καλό βράδυ σε όλους και καλή ξεκούραση..''

Μέχρι και το να αγιάσει το στόμα σου, πολύ ακυριά δεν θα φανεί ρε φιλαράκι, προς έναν agios?

Θα αρκεστώ λοιπόν μόνο στην στεναχώρια που βγάζω, όταν πολλοί, αναμεταξύ μας, βλέπουν τον Πρόεδρο σαν Θεό, ενώ μάλιστα γνωρίζουν καλά ότι, μόνο ο Θεός δεν κάνει λάθη και όποιος δεν κάνει τίποτα και ποτέ στην ζωή του...

- sourmenetes
- Moderator
Σαντετες κρατει το λογο του...pilotos έγραψε:Ούτε χτες ήταν εκεί στα ψηλά..
Μόνο αυτός ο τύπος, αυτός ο κοντός Σανταιος, τηρεί αυτά που λέει......
SM-G965F
Οι Σανταιοι ήταν πάντα μια ξεχωριστή ποντιακή ράτσα....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικα οσοι ειναι απο την Τσαλκα ( Τσαλκατιδες) εναι αλλιωτικοι ρατσα...
......οι Απατσι της Ποντιακης φυλης...

......οι Απατσι της Ποντιακης φυλης...

- kataramenos5
Ακομα και οι πολτικοι?sourmenetes έγραψε:Σαντετες κρατει το λογο του...pilotos έγραψε:Ούτε χτες ήταν εκεί στα ψηλά..
Μόνο αυτός ο τύπος, αυτός ο κοντός Σανταιος, τηρεί αυτά που λέει......
SM-G965F

Σωραίοοοος πρόεδρα!
Σωραίοοοος πρόεδρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Τρί 14 Αύγ 2018, 22:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Προσέξτε τι γράφετε λαίμαι!
Λόγος: Προσέξτε τι γράφετε λαίμαι!
Τόλη εγώ λέω οχι απλά να συνεχίσετε να φωνάζετε για κάτι που θα μπορούσε να είναι παράτυπο, αλλά να στείλετε και επιστολή στις εταιρίες δικαιωμάτων.
Ρε έχετε σαλτάρει;
Ρε έχετε σαλτάρει;
Χαίρεται με τη χαρά μου, χαίρομαι με τη χαρά του, χαιρόμαστε συνέχεια. Εγώ ΠΑΟΚ και να περισσεύει η χαρά δεν θυμάμαι. Ήταν πολύτιμη πάντοτε. Άφθονη δεν ήταν. Βρε λες;
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
- fireblade4
Ρε κοντε με ολο το σεβασμο τη γκαυλα βγαζεις σε κεινη την ευκαιρια που χασαμε παραλιγο να επεφτες,την υγεια σου να χεις και θα δουμε τον Π.Α.Ο.K. των ονειρων μας,αρρωστακι!
- paok re niamou
και μόνο που βλέπω έναν άνθρωπο και επιχειρηματια του δικού του βεληνεκους, να πηγαίνει στο γήπεδο ακόμα και στα εκτός με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μου δείχνει ότι όχι μόνο έχει αγάπη για την ομάδα, αλλά και πορρωση. και αυτό με κάνει να πιστεύω στα όνειρα του, ακόμα και αν κάνει λάθη.
- navigator11
Έχει ένα θεματάκι με ερυθρόλευκες πουτ@νες, ντόπιες και αλλοδαπές! Κρίνοντας από τις δηλώσεις του ότι το γούσταρε πολύ που ταπεινώθηκαν οι Ρωσίδες στην έδρα τους!

page4paok έγραψε:Χαίρεται με τη χαρά μου, χαίρομαι με τη χαρά του, χαιρόμαστε συνέχεια. Εγώ ΠΑΟΚ και να περισσεύει η χαρά δεν θυμάμαι. Ήταν πολύτιμη πάντοτε. Άφθονη δεν ήταν. Βρε λες;
!!
Φοβερό ποστ