Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
2 εκατομμύρια το χρόνο του δίναμε ε και δεν του άρεσε,
Οκ αφού τώρα θέλει να έρθει ας του πει ο Ιβαν 500 το χρόνο θέλεις...
Οκ αφού τώρα θέλει να έρθει ας του πει ο Ιβαν 500 το χρόνο θέλεις...
Σιγουρευτηκε πως δεν βρισκει αλλου 2 μυρια τον χρονο και τωρα θελει να επιστρεψει. Εντωμεταξυ το ιδιο καναμε και εμεις,οποτε ειπαμε να ριξουμε την προσφορα μας στο 1. Αν θελει,καλως να ορισει
- Παλαιολόγος
ας του βαλει ενα πεναλντι 10% για την αργοπορια και τα σουρτα φερτα και διορια μιας μερας(εξ αρχης επρεπε να μπει καποια εδω που τα λεμε)
επισης να του πουν σπιτι να βρουν οι ιδιοι ενα απο αυτα που ειδαν,να μην ανακατευτει η ΠΑΕ
επισης να του πουν σπιτι να βρουν οι ιδιοι ενα απο αυτα που ειδαν,να μην ανακατευτει η ΠΑΕ
Αν ισχυει για μπλουμ και δεν ειναι αρδια, να του πουν αυριο να εισαι εδω για ιατρικα και υπογραφες. Αν πει μα μου, οπως ειπε ο αγιος, φωτοτυπια τα κακαλα του Ιβαν
- Παλαιολόγος
υπογεγραμμενα;GoMaRoS έγραψε:Αν ισχυει για μπλουμ και δεν ειναι αρδια, να του πουν αυριο να εισαι εδω για ιατρικα και υπογραφες. Αν πει μα μου, οπως ειπε ο αγιος, φωτοτυπια τα κακαλα του Ιβαν
- Παλαιολόγος
και γω θετικος ειμαι,αλλα να μπει διορια
οχι του στυλ μεχρι τοτε απαντα
αλλα οπως ειπε παραπανω,αυριο ερχεσαι για υπογραφες
ουτε θα δω σπιτια,τον λευκο τον πυργο αν μου κοβει την θεα στην θαλασσα ουτε χαζα
οχι του στυλ μεχρι τοτε απαντα
αλλα οπως ειπε παραπανω,αυριο ερχεσαι για υπογραφες
ουτε θα δω σπιτια,τον λευκο τον πυργο αν μου κοβει την θεα στην θαλασσα ουτε χαζα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 09 Αύγ 2018, 21:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- pisakaipoupoula
Δε θέλω με τίποτα Βέρνμπλουμ, λόγω ηλικίας, χαρακτήρα και συζύγου...
αλλά για τρολάρισμα αν ήμουν Γιώργης θα του λεγα έλα αύριο να υπογράψεις με 600 + μπονους, κι αν θες, αν δε θες έχει και Κίνα, Αραβία, Κουάλα Λουμπούρ κτλ
Δεν έκανες και προετοιμασία απίστευτε μισθοφόρε
αλλά για τρολάρισμα αν ήμουν Γιώργης θα του λεγα έλα αύριο να υπογράψεις με 600 + μπονους, κι αν θες, αν δε θες έχει και Κίνα, Αραβία, Κουάλα Λουμπούρ κτλ
Δεν έκανες και προετοιμασία απίστευτε μισθοφόρε
χρειαζόμαστε παίχτες να πεθάνουν για τη φανέλα, όπως κάνουν οι ήδη υπάρχοντες
όχι να βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν τα τελευταία ένσημα, όπως προφανώς κάνει η σουηδέζα
όχι να βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν τα τελευταία ένσημα, όπως προφανώς κάνει η σουηδέζα
Ο Βέρνμπλουμ σήμερα έφαγε και την πόρτα απο Αγγλία μεριά.... λογικό να αναζητά γέφυρες...
Αναρωτιέμαι αν έχει όρεξη για να τα δώσει όλα ως παίκτης, διοτι η όλη στάση του, ότι δηλαδή αναζητεί ένα τελευταίο καλό εφάπαξ συνταξιοδότησης, για άλλα μου προδιαθέτει
Αναρωτιέμαι αν έχει όρεξη για να τα δώσει όλα ως παίκτης, διοτι η όλη στάση του, ότι δηλαδή αναζητεί ένα τελευταίο καλό εφάπαξ συνταξιοδότησης, για άλλα μου προδιαθέτει