Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- nikos_algio
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
δεν απαντησε η κυρια βερμπλουμ.για παμε παρακατω.ποια 3 ονοματα να εννοουσε ο γιωργης;
Πάντως σαν ΠΑΟΚ ποτε δεν μας βγαίναν τα μπαμ οι οι παίκτες που γινοντουσαν σήριαλ (εκτος βαρελά δεν θυμάμαι αλλον)
Πάντα μας βγαίνουν αυτοι που έρχονται χωρίς πολλα πολλά οποτε καλύτερα που δεν ήρθε ο βερνμπλουμ.Εγώ κατάλαβα οτι θέλουμε εναν αγκέσιβ χαφ σκύλο σαν τον κανιας άπλα να είναι λίγο πιο μπαλαδόρος και σταθερός.
Πάντα μας βγαίνουν αυτοι που έρχονται χωρίς πολλα πολλά οποτε καλύτερα που δεν ήρθε ο βερνμπλουμ.Εγώ κατάλαβα οτι θέλουμε εναν αγκέσιβ χαφ σκύλο σαν τον κανιας άπλα να είναι λίγο πιο μπαλαδόρος και σταθερός.
Mao_Mao έγραψε:Πάντως σαν ΠΑΟΚ ποτε δεν μας βγαίναν τα μπαμ οι οι παίκτες που γινοντουσαν σήριαλ (εκτος βαρελά δεν θυμάμαι αλλον)
https://www.transfermarkt.com/franco-mu ... eler/74821
[youtube]Xprvnn2u2VA[/youtube]
σκας 3 μύρια και τον παίρνεις
Σημερα τελειωνουν οι μεταγραφες στην αγγλια, ξερει κανεις αν μετα υπογραφουν ελευθερους;
-
- Επικοινωνία:
Στα του χαφ εξαρτάται τι ακριβώς παίκτη θέλει ο Ραζβαν και τι είναι διατεθειμένη η διοίκηση να φέρει.Απο τους ελεύθερους ξεχωρίζουν 3 παίκτες οι οποίοι όμως έχουν και τα μειονεκτήματα τους.Αναφέρομαι στους Veloso,Yacob και Rodwell.Ο πρώτος σε κάθετη πτώση τα τελευταία 2 χρόνια,ο δεύτερος πολύ αμυντικογενης με περιορισμένες επιθετικές αρετές και ο τρίτος πιο εύθραυστος και απο swarofski.Αν ρίξουμε πάλι μια μάτια σε αυτούς που τα συμβόλαια τους λήγουν το 2019 θα βρούμε εξαιρετικές περιπτώσεις.Απο την γηραιά αλβιονα ο παίκτης της Swansea και αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας Gunnarsson,ο παίκτης της Fulham και αρχηγός της Εθνικής Νορβηγίας Stefan Johansen και αυτός που κατ'εμέ μοιάζει να έχει το πακέτο και είναι και εφικτός,ο Διεθνής Νορβηγός παίκτης της Hull ο Markus Henriksen.Επίσης στην Γερμανική αγορά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι ο Nuri Sahin της Dortmund(εδώ ίσως μπορεί να βοηθήσει ο μπαμπάς Mircea),ο Johannes Geis της Shalke και ο Albin Ekdal του Hamburger.Φυσικά εξέχουσα θέση έχει ο Charles Kambore απο μια αγορά που συνηθίζουμε να ψωνίζουμε καθώς και το μηχανάκι της Torino joel Obi και ο αξιόλογος Reinhold Yabo της Saltzburg.Όλοι αυτοί θεωρώ πώς είναι μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες και πώς θα μας ανεβάσουν επίπεδο.Επίσης διαθέτουν διαβατήριο.Συγγνώμη αν κούρασα η μου διαφεύγει κάτι
- pagotatzis
- PaokPatraG4
Στα βιντεακια φαινεται σκυλος...Βλεπω εχει περασει και απο Τζενοα και Κοπεγχαγη χωρις να ακουμπησει....Κατι κουσουρι εχει αυτος σιγουρα....!!!!laskas86 έγραψε:Mao_Mao έγραψε:Πάντως σαν ΠΑΟΚ ποτε δεν μας βγαίναν τα μπαμ οι οι παίκτες που γινοντουσαν σήριαλ (εκτος βαρελά δεν θυμάμαι αλλον)
https://www.transfermarkt.com/franco-mu ... eler/74821
[youtube]Xprvnn2u2VA[/youtube]
σκας 3 μύρια και τον παίρνεις

-
Μου άρεσε πολύ και ο Εντσαμ της Σελτικ που είδα χτεςpagotatzis έγραψε:Η πας στην Βασηλεια και της περνεις τον Ντιε
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Φερε τον Καμπορε να τελειωνουμε.
Με τετοιο σκυλι αν δεν μπω Ομιλους ΤΣ.Λ. θα σηκώσω τουλάχιστον Γιουροπα.
Με τετοιο σκυλι αν δεν μπω Ομιλους ΤΣ.Λ. θα σηκώσω τουλάχιστον Γιουροπα.
Πολύ καλός αλλά 34 ετών πλέον....pagotatzis έγραψε:Η πας στην Βασηλεια και της περνεις τον Ντιε
- kataramenos5
ΠΞΣ η κυρα ΝιναPhoenixgrg έγραψε:Πάντως αν ήμουν βερμπλουμ πρέπει να έριχνα ένα καυγά με την σύζυγό σήμερα και να έλεγα δεν τι χάσαμε και λεφτά και σε τι κόσμο θα έπαιζα και θα με λάτρευε θα έπαιρνα μάνατζερ και θα έλεγα κλείσε με και με τα μισά και αν θέλει μην έρθει να παει Σουηδία είδα Χαλκιδική έχει καλά κομμάτια

Από το πρωί που ειδα τη λίστα μου έχει κολλήσει ο Νουρι. Εντάξει τέτοιοι παίκτες δύσκολα έρχονται αλλά είναι αυτό που λέμε παίκτης μια για ομιλους Τσλ και νταμπλ. Φετος δεν θ παίζει καθόλου μιας κ πήραν Βιτσελ,29 χρόνων, τώρα έχει μισθό 2.8 τ χρόνο αλλά δεν ξέρω αν εννοουν μεικτά η καθαρά, και επίσης όπως ανέφερες βασικός παράγοντας ο Μιρτσεα που τον έχει εθνική. Παίκτης 2 επίπεδα πάνω απο Νατχο και πιο καλός ανασταλτικα.boogeyman77 έγραψε:Στα του χαφ εξαρτάται τι ακριβώς παίκτη θέλει ο Ραζβαν και τι είναι διατεθειμένη η διοίκηση να φέρει.Απο τους ελεύθερους ξεχωρίζουν 3 παίκτες οι οποίοι όμως έχουν και τα μειονεκτήματα τους.Αναφέρομαι στους Veloso,Yacob και Rodwell.Ο πρώτος σε κάθετη πτώση τα τελευταία 2 χρόνια,ο δεύτερος πολύ αμυντικογενης με περιορισμένες επιθετικές αρετές και ο τρίτος πιο εύθραυστος και απο swarofski.Αν ρίξουμε πάλι μια μάτια σε αυτούς που τα συμβόλαια τους λήγουν το 2019 θα βρούμε εξαιρετικές περιπτώσεις.Απο την γηραιά αλβιονα ο παίκτης της Swansea και αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας Gunnarsson,ο παίκτης της Fulham και αρχηγός της Εθνικής Νορβηγίας Stefan Johansen και αυτός που κατ'εμέ μοιάζει να έχει το πακέτο και είναι και εφικτός,ο Διεθνής Νορβηγός παίκτης της Hull ο Markus Henriksen.Επίσης στην Γερμανική αγορά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι ο Nuri Sahin της Dortmund(εδώ ίσως μπορεί να βοηθήσει ο μπαμπάς Mircea),ο Johannes Geis της Shalke και ο Albin Ekdal του Hamburger.Φυσικά εξέχουσα θέση έχει ο Charles Kambore απο μια αγορά που συνηθίζουμε να ψωνίζουμε καθώς και το μηχανάκι της Torino joel Obi και ο αξιόλογος Reinhold Yabo της Saltzburg.Όλοι αυτοί θεωρώ πώς είναι μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες και πώς θα μας ανεβάσουν επίπεδο.Επίσης διαθέτουν διαβατήριο.Συγγνώμη αν κούρασα η μου διαφεύγει κάτι
Η άλλη κατηγορία είναι οι πολεμιστές στυλ Καμπορε.
Ο Σαχιν νομίζω ειναι αυτό που περιέγραφε ο Ραζ απλά δεν είπε το όνομα του.