34. Evgen Χατσερίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
Που καθόσουν; στα δημοσιογραφικά.Ζαντός έγραψε:Μόνο εμένα δεν μ'άρεσε σήμερα...;
Καταλάβαμε
SM-G965F
- thanos-xanthi
Πολύ καλός ο Ευγένιος
Και τα τάκλιν του σωστά,.έχει τέτοιο κορμί που αν φύγει λίγο το κοντρόλ του απέναντι με ενάμιση μέτρο πόδι την φτάνει τη μπάλα
Φαίνεται να δένεται και με την ομάδα,να μπαίνει στο κλίμα, και να μην είναι μόνος και αγέλαστος
Και τα τάκλιν του σωστά,.έχει τέτοιο κορμί που αν φύγει λίγο το κοντρόλ του απέναντι με ενάμιση μέτρο πόδι την φτάνει τη μπάλα
Φαίνεται να δένεται και με την ομάδα,να μπαίνει στο κλίμα, και να μην είναι μόνος και αγέλαστος
- sourmenetes
- Moderator
Αν αυτο ειναι πεναλτυ σε καθε κορνερ τοτε γινονται 2-3 πεναλτυ.boogeyman77 έγραψε:Το πέναλτι που κάνεις μου έφερε στην μνήμη Leovac με Ajax.Πρέπει να κοπούν αυτά ψηλε τα τραβήγματα φανέλας γιατί πλέον με την αναπροσαρμογή των κανονισμών σφυρίζονται κατευθείαν.Και κάτι να κάνεις με τα νεύρα σου.Κατα τ'άλλα θετικός και σήμερα
Το κορακι ηταν πολυ μετριο,χαριστηκε σε καρτες.
- sourmenetes
- Moderator
Σε 1 μηνακι που θα ναι τουμπανο θα γινουν καποιοι μελισανιδηδες...
Ο παικτης ναι θελει χρονο ακομα,αλλα η ποιοτητα φαινεται απο μακρια.
Μονο να βλεπεις το νταμαρι να ερχεται πανω σου τα χανεις.σε μια φαση εσκασε τριπλα στην αμυνα και επρεπε ο αντιπαλος να δεχθει καρτα.το κορακι παλι γαργαρα την εκανε.
Ο παικτης ναι θελει χρονο ακομα,αλλα η ποιοτητα φαινεται απο μακρια.
Μονο να βλεπεις το νταμαρι να ερχεται πανω σου τα χανεις.σε μια φαση εσκασε τριπλα στην αμυνα και επρεπε ο αντιπαλος να δεχθει καρτα.το κορακι παλι γαργαρα την εκανε.
- sourmenetes
- Moderator
πραγματικα γελοιο το πεναλτυ που δινεται, απορω με την ψυχραιμια του σε εκεινη τη φαση...απο εκει και περα παντως, θεωρω πως εβγαλε αρκετα κουσουρια στο γηπεδο...
κυριως παρατηρω θεμα, στο να βγει μπροστα απο τον παιχτη του για να κανει τον κλεψιμο...
πολυ νωρις ομως για συμπερασματα, περιμενουμε να τον δουμε στο 100%...το σημαντικο ειναι να θελει να παιξει μπαλα...
κυριως παρατηρω θεμα, στο να βγει μπροστα απο τον παιχτη του για να κανει τον κλεψιμο...
πολυ νωρις ομως για συμπερασματα, περιμενουμε να τον δουμε στο 100%...το σημαντικο ειναι να θελει να παιξει μπαλα...
- Mutasevic
Θα μπορουμε να σε κρινουμε με καθαρο μυαλο μετα απο 4 5 μηνες και δεν ειναι κ δικαιο για εναν νεο παιχτη να πρεπει με τη μια να μπει σε προκριματικα τσαμπιονς λιγκ.εγω χτες σε κραξα αλλα στα ισα ημουν βιαστικος λογω σαλτας στο 0-2 ,εκει εφυγε κ πελατης αποτ ο μαγαζι γιατι τρομαξε που γρυλιζα .Με τα χωρια στην ελλαδα θα κανετε ολοι πλακα παντως
Στα μαρκαρίσματα μπαίνει πολύ πιο δυναμικά από τον Βαρέλα!!
Λογικά τα όποια λάθη, πρέπει να βρεθεί τρόπος να επικοινωνεί με τους συμπαίχτες του.
Ταιριάζει γάντι σε ματς που θα περιμένουμε τον αντίπαλο, σε εκτός έδρας ντερμπι κλπ.
Θέλω να τον δώ να προωθείται σε στημένα, με το ύψος του και τον όγκο του πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να σκοράρει. Να γίνεται σιγά-σιγά πιο πολύ μέλος της ομάδας.
Λογικά τα όποια λάθη, πρέπει να βρεθεί τρόπος να επικοινωνεί με τους συμπαίχτες του.
Ταιριάζει γάντι σε ματς που θα περιμένουμε τον αντίπαλο, σε εκτός έδρας ντερμπι κλπ.
Θέλω να τον δώ να προωθείται σε στημένα, με το ύψος του και τον όγκο του πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να σκοράρει. Να γίνεται σιγά-σιγά πιο πολύ μέλος της ομάδας.
- Μπαρκαρούτσος
Τι κατάλαβες;pilotos έγραψε:Που καθόσουν; στα δημοσιογραφικά.Ζαντός έγραψε:Μόνο εμένα δεν μ'άρεσε σήμερα...;
Καταλάβαμε
SM-G965F
- Μπαρκαρούτσος