Tolaros έγραψε:Πιο πολύ με ξενερώνει ότι και να προκριθούμε δεν πάμε πουθενά, πάλι με θηρίο θα παίξουμε. Να κάνουμε καμιά επική πρόκριση και να μη μετράει πουθενά.
Με τη Βασιλεία τουλάχιστον εξασφαλίσαμε ομίλους.
Ας έχει γεμάτη Τούμπα το βράδυ τουλάχιστον, την ομάδα έχω πάψει να τη φοβάμαι από καιρό, αυτό που είναι να βγάλει θα το βγάλει στο γήπεδο.
Ε πιστευω αν προκριθουμε τωρα μετα θα περασουμε. Σαν το Euro,αποκλεισαμε Ισπανια,κερδισαμε Γαλλια-Τσεχια,ε ο τελικος ηταν σιγουρα δικος μας
Mīngus έγραψε:Η Σπαρτάκ είναι μια ομάδα με χρηματιστηριακή αξία 125 μύρια, τη στιγμή που η Βασιλεία έχει 57 και η Σέλτικ που αντιμετωπίζει η χάρτινη, 55.
Πιστεύουμε στην ομάδα μας και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα αφήσουμε τα λαρύγγια μας. Αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι πάμε για υπέρβαση και μάλιστα μεγάλη.
Και σε όλο αυτό, προστίθεται ακόμη μεγαλύτερο μίσος γι' αυτούς που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, γιατί θεωρώ ότι 99% ο ΠΑΟΚ θα έμπαινε στο Τσ. Λιγκ σβηστά.
αναλογα με το πρωταθλημα που παιζεις,οι αξιες φουσκωνουνε. Η Μπενφικα που εχει θεωριτικα 5πλασιο μπατζετ απο Φενερ,σιγουρα δεν ηταν 5 φορες καλυτερη. Απλα παιζει σε ανωτερο πρωταθλημα και οι αξιες των παικτων ειναι πιο φουσκωμενες.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αυτη τη στιγμη,η Σπαρτακ που εχει μισο μπατζετ απο Μπενφικα μπορει να ναι ισαξιες και η Σελτικ να ναι παρομοιας δυναμικης επισης.