Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από kaltirim »

Προσωπικά ο παίκτης Νάτχο μου άρεσε πολύ στην ομάδα και μου αρέσει ακόμα. Γενικά μου είναι ένας παίκτης πολύ συμπαθής και νομίζω πως πράγματι, εάν κι εφόσον τα βρει με το γαύρο θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη. Παρόλα αυτά, σας έχει πειράξει πολλούς εδώ μέσα αυτή η μεταγραφή και πραγματικά δεν βρίσκω το λόγω γι αυτό. Ο Νάτχο είναι ένας παίκτης που ελεύθερα θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είμαι σίγουρος πως αν μας έκανε θα τον παίρναμε εμείς. Η αγορά έχει προσφορά και ζήτηση κι αυτή τη στιγμή, αντικειμενικά είμαστε πολύ πιο δυνατοί σε αυτό τον τομέα από τον γαύρο. Λοιπόν, έτσι είναι ο προγραμματισμός μας, ξέρετε, από αυτούς που μας έκαναν πέρυσι νταμπλούχους. Προσωπικά περιμένω να δω με αγωνία ποιος θα έρθει και θα παίξει δίπλα στον Μαουρίτσιο και λίγο με νοιάζει ο προγραμματισμός και οι μεταγραφές του γαύρου που θέλει πολύ δρόμο ακόμα, όχι για να μας φτάσει, αλλά να μας πλησιάσει. Δεν τους βλέπω, πώς το λένε!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παλαιολογε το συνεχιζω εδω.

Δεν λεω οτι εχεις λαθος που σου αρεσει ο παικτης και που πιστευεις οτι θα ταιριαζε. Κι γω τα πιστευω αυτα.

Απο εκει και περα πρεπει να βλεπουμε τις τωρινες συνθηκες και τι μπορει να συμβει στην πραγματικοτητα αλλα και τι θελει ο προπονητης.

Αν λεω εγω, προταθηκε στον κοουτς μια μεταγραφη Νατχο αλλα με παραλληλη πωληση Μαουρισιο, που ακουγεται και περα για περα λογικο απο καθε αποψη, δεν και λογικο μια απλη αρνηση του προπονητη;

Ανεβαινει επιπεδο ο γαυρος σιγουρα στον αξονα αν κλεισει ο Μπιρμπας. Αλλα θα τους γ@μησουμε κι ετσι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Βαζω στοίχημα ότι αν κλείσει τελικά σε κάνα 6 μηνο θα τα σπάσουν. Ναι καλός παίκτης αλλά δε μπορούμε να τους έχουμε όλους. Ξεκολλάτε. Και ναι αν παίχτηκε πώληση Μαουριτσιο και έλευση Νατχο και ο Ραζβαν είπε όχι τότε ΤΕΛΟΣ. Μιλάτε για παίκτες που πέρσι έχασαν στο γήπεδο 4 φορές σε 40 ματς. Ξεκολλάτε γαμωτηπτνμου. Σε όλους μας αρέσει ο Νατχο πήγε άλλου τέλος.

ΜΑΘΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΜΑΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

σιγουρα αρνηθηκε ο λουτσε;αλλα εστω
κοιτα θα ειμαι ειλικρινης,ο λουτσε δεν ηθελε να φυγει ο τσιμιροτ,τον πουλησαν,νευριασε
δεν ηθελε να φυγει ο καμπος,τον πουλησαν(ισως καλως)
προσωπικα αν ημουν υπευθυνος μεταγραφων θα εισακουα(αν μου ητανε φικτο) σιγουρα την αποψη του για τσιμιροτ την θεωρω λογικοτατη,για τον καμπος δυσκολα σε αυτην την ηλικια θα τον ανανεωνα στα λεφτα που βρηκε απεναντι,συνεπως εδω μαλλον θα διαφωνουσαμε αν και καταλαβαινω πως ποδοσφαιρικα ειχε δικιο
και για την περιπτωση νατχο θα αδιαφορουσα για την αποψη του(δεν εχει το αλαθητο) γιατι θα του εφερνα παιχταρα που θα βαλει χαρακτηριστικα στον αξονα που θα μας ανεβαζαν επιπεδο ΣΥΝ οτι θα εντασσοταν γρηγορα.
πολυ συντομα ο νατχο θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος στον ΠΑΟΚ.ετσι το βλεπω.
για μενα στον αξονα εχουμε μια παγκοσμια σταθερα που προφερει πολλα τον πελκα,οι αλλοι μενει να αποδειξουν πως ειναι σε τοσο υψηλο επιπεδο(στην εκαστοτε θεση τους).φυσικα δεν λεω πως ειναι μετριοι παιχτες...αλλα σιγουρα το πελκας νατχο στον αξονα ειναι στοιχειο παρα πολυ ενδιαφερον.εληξε ομως για μας αυτο το κεφαλαιο,δεν το ανοιξαμε καλως ή κακως ποτε.δεν εχει νοημα η παραφιλολογια,πικραινομαστε ή οχι που θα τον δουμε απεναντι αυτο ειναι...προχωρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 06 Αύγ 2018, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Βασικος και αναντικαταστος στην θεση ποιου Παλ, απο την τωρινη ομαδα;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

του μαουριτσιο; ή με "αλχημεια "μαζι με αυτον
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Βλεπεις ομως, τον βαζεις στην θεση του Μαουρισιο ως πρωτη επιλογη γιατι ξες οτι τα χαρακτηριστικα του ταιριαζουν πιο πολυ με ενα 6αρι διπλα του σαν τον Κανιας. Ομως 6αρι καθαρο εχουμε ενα. 8αρια δυο συν τον Μουλεν.

Eπισης γελαω με αυτα που βγαινουν για 600.000 τον χρονο. Κοντα μυριο ειναι το συμβολαιο του Νατχο.

Δεν βγαινει Παλ ετσι.
Καλως ή κακως για να βλεπαμε τον Νατχο στα ασπρομαυρα τωρα θα επρεπε να γινει μια θυσια στο ροστερ.

Σε αυτο που εχει χτισει ο κοουτς απο περσι θυσιες...δυσκολα και το ειπε και ο ιδιος πολλακις.

Ας το κλεισουμε εδω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 06 Αύγ 2018, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Παλαιολόγος έγραψε:του μαουριτσιο; ή με "αλχημεια "μαζι με αυτον
Δεν παίζει αυτό Παλαιολόγε. Αυτή τη στιγμή ο Μαουρίτσιο θα ήταν σίγουρα βασικός σε σχέση με το Νάτχο. Ξέρει το σύστημα, ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού που ζητάει ο προπονητής και κάθε παίκτη πολύ καλύτερα. Ο Νάτχο μόνο ως αλλαγή, αλλά μήπως έχουμε ξεφύγει; Θέλετε αλλαγή παίκτη που τον παίρνει ο γαύρος για να αισθανθούν για την ώρα τα γαυράκια ότι έχουν ελπίδες;;;;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

θα μπορουσε ακομα και διπλα στον μαουριτσιο να παιξει

ο νατχο φερνει σε χαρακτηριστικα στο παιχνιδι περισσοτερο τυπου μουλεν π.χ ή εν μερει εναν χαριση με πολλα γκολ,καθετες και ασιστ στο παιχνιδι του.
μπορουσε και μαζι με μαουριτσιο
μην ξεχναμε εχει παιξει συχνα αμυντικο χαφ.

δεν το χωνευω με τπτ πως καταληγει στον ολυμπιακο και μαλιστα με κατι νουμερα που μου φαινονται αδιανοητα,ακου 900 χιλ(ισχυει;)
τελος παντων θα μου περασει...ας βρουνε τωρα εναν παιχταρα χαφ δυναμικο τουλαχιστον γιατι μας ανοιξαν την ορεξη και μας αφησαν με αυτην :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 06 Αύγ 2018, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μεθαύριο έχουμε ιστορικότατο αγώνα Τσου Λου.... :nairepaok:

Όποιος δεν μπορεί να χωνέψει τον ντελικάτο, ισραηλινό μουσουλμάνο, ντυμένο στα μπορντελοχρώματα του gayρου, ας πα να πιει κάνα δυο κιβώτια ΣΟΥΡΩΤΗ, για να κάνει και κάνα τζιράκο στον Πρόεδρα, ξέρω γω ξέρω γω... :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Παλαιολόγος έγραψε:σιγουρα αρνηθηκε ο λουτσε;αλλα εστω
κοιτα θα ειμαι ειλικρινης,ο λουτσε δεν ηθελε να φυγει ο τσιμιροτ,τον πουλησαν,νευριασε
δεν ηθελε να φυγει ο καμπος,τον πουλησαν(ισως καλως)
προσωπικα αν ημουν υπευθυνος μεταγραφων θα εισακουα(αν μου ητανε φικτο) σιγουρα την αποψη του για τσιμιροτ την θεωρω λογικοτατη,για τον καμπος δυσκολα σε αυτην την ηλικια θα τον ανανεωνα στα λεφτα που βρηκε απεναντι,συνεπως εδω μαλλον θα διαφωνουσαμε αν και καταλαβαινω πως ποδοσφαιρικα ειχε δικιο
και για την περιπτωση νατχο θα αδιαφορουσα για την αποψη του(δεν εχει το αλαθητο) γιατι θα του εφερνα παιχταρα που θα βαλει χαρακτηριστικα στον αξονα που θα μας ανεβαζαν επιπεδο ΣΥΝ οτι θα εντασσοταν γρηγορα.
πολυ συντομα ο νατχο θα ηταν βασικος και αναντικαταστατος στον ΠΑΟΚ.ετσι το βλεπω.
για μενα στον αξονα εχουμε μια παγκοσμια σταθερα που προφερει πολλα τον πελκα,οι αλλοι μενει να αποδειξουν πως ειναι σε τοσο υψηλο επιπεδο(στην εκαστοτε θεση τους).φυσικα δεν λεω πως ειναι μετριοι παιχτες...αλλα σιγουρα το πελκας νατχο στον αξονα ειναι στοιχειο παρα πολυ ενδιαφερον.εληξε ομως για μας αυτο το κεφαλαιο,δεν το ανοιξαμε καλως ή κακως ποτε.δεν εχει νοημα η παραφιλολογια,πικραινομαστε ή οχι που θα τον δουμε απεναντι αυτο ειναι...προχωρουμε
Αν εισουν υπεύθυνος μεταγραφών θα έφερνες μαζουτ και θα στηρίζες όλη την ομάδα πάνω του παλαιολογε, αλήθεια που είναι ο μαζουτ τώρα;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

οπου ειναι και ο ζεβεδαιος με τον μουλεν
μονο που θα μας στοιχιζε απλα οσο ενα μηνιατικο
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Επίσημο του Νατχο στο γαβρο. Οι απαντήσεις για το αν πρέπει η δεν πρέπει να ανησυχούμε.... έπρεπε η δεν έπρεπε να τον πάρουμε...στο γήπεδο!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Παλαιολόγος έγραψε:οπου ειναι και ο ζεβεδαιος με τον μουλεν
μονο που θα μας στοιχιζε απλα οσο ενα μηνιατικο
Δεν θες να παραδεχθείς ότι τότε όλα τα σχόλια σου ήταν για τον γίγαντα μαζουτ που τον χάσαμε
..... Και είδαμε τα χάλια του.... Ας μην κάνουμε λοιπόν τους γνωστες γιατί δεν είμαστε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο πρώτος πραγματικά καλός παίχτης που πήραν φέτος.
Στα @@ μας,σίγουρα θα φέρουμε καλύτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”