Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- Παλαιολόγος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
πικρα που αυτος ο παιχταρας οχι μονο δεν θα φορεσει την ασπρομαυρη,αλλα θα παιξει και για ολυμπιακο
κριμα
ο νατχο ηταν για μενα ο καλυτερος ξενος που εχω δει χρονια τωρα εκει στα χαφ στην ομαδα μας,με καθετη,με απλο ωραιο παιξιμο
και για μενα ειναι ακατανοητο που δεν ενδιαφερθηκαμε,αφηνω που λογο εμπειριας θα ενσωματωνοταν και αμεσα στην ομαδα...δεν ειχαμε τετοιο παιχτη,οχι ουτε ο μαουριτσιο ηταν τετοιος
αυτη ειναι η αποψη μου.αν και ειναι δεδομενο πως θα υπαρξουν ειρωνειες κ.λπ δεν πειραζει καλη καρδια
κριμα
ο νατχο ηταν για μενα ο καλυτερος ξενος που εχω δει χρονια τωρα εκει στα χαφ στην ομαδα μας,με καθετη,με απλο ωραιο παιξιμο
και για μενα ειναι ακατανοητο που δεν ενδιαφερθηκαμε,αφηνω που λογο εμπειριας θα ενσωματωνοταν και αμεσα στην ομαδα...δεν ειχαμε τετοιο παιχτη,οχι ουτε ο μαουριτσιο ηταν τετοιος
αυτη ειναι η αποψη μου.αν και ειναι δεδομενο πως θα υπαρξουν ειρωνειες κ.λπ δεν πειραζει καλη καρδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 06 Αύγ 2018, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε μαγκες μεταγραφη του γαυρου, γιατι τοση συζητηση σε αυτο το τοπικ;
Αν θελαμε τον Νατχο θα ηταν τωρα στην Τουμπα να κανει προπονηση. Δεν τον θελουμε τον παιρνει ο γαυρος.
Δεν λεω, ας συζητηθει αλλα υπαρχει τοπικ αναλογο.
Δεν λεω, ας συζητηθει αλλα υπαρχει τοπικ αναλογο.
- Παλαιολόγος
Προφανως ειναι σωστη αμα δεν χρειαζεται τα χαρακτηριστικα του Νατχο ο προπονητης.
Παιδια δεν μπορουμε να εχουμε οποιον θελουμε. Εχουμε Μαουρισιο και Σακχοφ στο 8 που αγωνιζεται ο Νατχο.
Δεν μπορω να ακουω για πωλησεις παικτων απλα και μονο για να ερθει ο χ Νατχο.
Αυτοι οι παικτες ειναι ηδη εναν χρονο+ μαζι οι περισσοτεροι, μαζι με τον προπονητη και προφανως θελει να τους εχει μαζι του και φετος ο κοουτς.
Παιδια δεν μπορουμε να εχουμε οποιον θελουμε. Εχουμε Μαουρισιο και Σακχοφ στο 8 που αγωνιζεται ο Νατχο.
Αυτοι οι παικτες ειναι ηδη εναν χρονο+ μαζι οι περισσοτεροι, μαζι με τον προπονητη και προφανως θελει να τους εχει μαζι του και φετος ο κοουτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 06 Αύγ 2018, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει το τόπικ που γράφουμε σχόλια αντιπάλων. Εδώ μπαίνουμε να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε για τα νέα της ομάδας μας. Της ομαδάρας μας που την Τετάρτη παίζει προκριματικά Chl ενώ έχει ήδη κλείσει θέση για να τη χαζεύει όλη η Ελλάδα δυο φορές την εβδομάδα. Καλός, χρυσός ο παίκτης, αλλά μιλάτε τόση ώρα και για τόσες σελίδες για ένα παίκτη μιας άλλης ομάδας. Εκτός θέματος τουλάχιστον.
Αυτο.
Παμε γλεντησουμε τους Ρωσους στην Τουμπα ρε σεις!
Να παρουμε και μια μπακαρα στα αριστερα μετα, να μπορει να σκεφτεται ο Λουτσε και τον Αντρε στα εξτρεμ για κανα παιχνιδι, να κανουμε το double στην Ελλαδα, να φτασουμε μακρια στην Ευρωπη!
Αντε λιγο.
Παμε γλεντησουμε τους Ρωσους στην Τουμπα ρε σεις!
Να παρουμε και μια μπακαρα στα αριστερα μετα, να μπορει να σκεφτεται ο Λουτσε και τον Αντρε στα εξτρεμ για κανα παιχνιδι, να κανουμε το double στην Ελλαδα, να φτασουμε μακρια στην Ευρωπη!
Αντε λιγο.
- Παλαιολόγος
επειδη το συνεχισες εδωDimitrisS έγραψε:Προφανως ειναι σωστη αμα δεν χρειαζεται τα χαρακτηριστικα του Νατχο ο προπονητης.
απαντησα ηδη παραπανω ας μην επαναληφθω,επισης θεωρω πως θα εντασσοταν πανευκολα στην ομαδα,αφου εχει προτερη εμπειρια στον συλλογο
τελος παντων παει αυτο,αφου δεν ενδιαφερθηκαμε τελειωσε,δεν υφισταται λογος συζητησης,η διοικηση αποφασισε πως δεν υπαρχει λογος ειμαστε καλυμμενοι(διαφωνω μεν,αλλα προσωπικη αποψη,που δεν εχει και λογο πλεον,αφου κλεινει αλλου),εχει δικιο εξαλλου ο snoufel υπαρχει ματς
Ο προπονητης δεν τον θελει.λες να τον ηθελε κ να κολλουσαν στα 600k; ΝταουλιαΠαλαιολόγος έγραψε:επειδη το συνεχισες εδωDimitrisS έγραψε:Προφανως ειναι σωστη αμα δεν χρειαζεται τα χαρακτηριστικα του Νατχο ο προπονητης.
απαντησα ηδη παραπανω ας μην επαναληφθω,επισης θεωρω πως θα εντασσοταν πανευκολα στην ομαδα,αφου εχει προτερη εμπειρια στον συλλογο
τελος παντων παει αυτο,αφου δεν ενδιαφερθηκαμε τελειωσε,δεν υφισταται λογος συζητησης,η διοικηση αποφασισε πως δεν υπαρχει λογος ειμαστε καλυμμενοι(διαφωνω μεν,αλλα προσωπικη αποψη,που δεν εχει και λογο πλεον,αφου κλεινει αλλου),εχει δικιο εξαλλου ο snoufel υπαρχει ματς
- Παλαιολόγος
καταρχην απο που προκυπτει πως δεν τον ηθελε; εικασια ειναι αυτο
κατα δευτερον πολλα δεν ηθελε(ηθελε μηπως την πωληση τσιμιροτ;)
τα 600 χιλγια τον ελευθερο νατχο;!ειναι δυνατον;
τελος παντων μην συνεχιζεται η κουβεντα για αυτον εδω,εχει ληξει εξαλλου το θεμα
και αν θελετε να συνεχιστει ας γινει σε αλλο νημα εχουν δικιο τα παιδια
ΥΣ αγαπητε τασο δεν χρειαζονται ειρωνειες που ανευ λογου θα προκαλεσουν εντασεις και διενεξεις(οχι σε μενα,εγω δεν παρεξηγω και δεν εχω προβλημα)
κατα δευτερον πολλα δεν ηθελε(ηθελε μηπως την πωληση τσιμιροτ;)
τα 600 χιλγια τον ελευθερο νατχο;!ειναι δυνατον;
τελος παντων μην συνεχιζεται η κουβεντα για αυτον εδω,εχει ληξει εξαλλου το θεμα
και αν θελετε να συνεχιστει ας γινει σε αλλο νημα εχουν δικιο τα παιδια
ΥΣ αγαπητε τασο δεν χρειαζονται ειρωνειες που ανευ λογου θα προκαλεσουν εντασεις και διενεξεις(οχι σε μενα,εγω δεν παρεξηγω και δεν εχω προβλημα)
Το... σίριαλ με την μεταγραφή του Έρικ Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζεται, καθώς ο σύλλογος από το Ισραήλ ακόμη δεν έχει καταθέσει τα χρήματα για την μεταγραφή του Σλοβάκου μέσου.
Η συμφωνία των δύο ομάδων προέβλεπε να κατατεθεί το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ από την Μπεϊτάρ ως την 1η του Ιούλη, με την ομάδα από τα Ιεροσόλυμα να δείχνει ασυνέπεια και τον ΠΑΟΚ να δίνει διορία δύο εβδομάδων.
Η διορία που έθεσαν οι «ασπρόμαυροι» πέρασε με την Μπεϊτάρ να μην καταθέτει το συμφωνηθέν ποσό, κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να κινηθούν νομικά για να εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρωστούν οι Ισραηλινοί στον ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» υπάρχει εκνευρισμός, αφού απέρριψαν υψηλότερες προσφορές για τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής πώλησης στην Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ η Μπεϊτάρ άσκησε το δικαίωμά της για αγορά του Σάμπο παρόλο που ήξερε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει το συμφωνηθέν ποσό.
Να σημειώσουμε ότι παρά την ασυνέπεια που έχει δείξει η Μπεϊτάρ ως προς την καταβολή των 300 χιλιάδων ευρώ που χρωστάει στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Σάμπο, ο Σλοβάκος μέσος συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις του συλλόγου από τα Ιεροσόλυμα, μετρώντας και δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League.
Κοίταζα τον Veloso στο transfermarkt και αν εξαιρέσεις ότι τα τελευταία 1-2 χρόνια έχει βγάλει μερικούς τραυματισμούς, έχει κάποια στοιχεία τα οποία πιστεύω βοηθάνε για να «κολλήσει» στην ομάδα ..
Πορτογογαλος της φούρνιας Βιεϊρίνια άρα ευκολη συνεννόηση με όλη την άμυνα (+ Χάτσεριδη μιας και παίζανε μαζί χρόνια), έμπειρος από Ευρώπη και παίζει και αριστερό μπακ.
Το μόνο που δεν ξέρω μιας και δεν έχω εικόνα από παιχνίδια του είναι πως είναι αμυντικά , δλδ μπορεί να συμπληρώνει τον μαουριτσιο και να προσφέρει aggressiveness η είναι ακριβώς το ίδιο στυλ ;
Πορτογογαλος της φούρνιας Βιεϊρίνια άρα ευκολη συνεννόηση με όλη την άμυνα (+ Χάτσεριδη μιας και παίζανε μαζί χρόνια), έμπειρος από Ευρώπη και παίζει και αριστερό μπακ.
Το μόνο που δεν ξέρω μιας και δεν έχω εικόνα από παιχνίδια του είναι πως είναι αμυντικά , δλδ μπορεί να συμπληρώνει τον μαουριτσιο και να προσφέρει aggressiveness η είναι ακριβώς το ίδιο στυλ ;
Με το Νάτχο στο γαύρο βλέπω να έχουμε ανατροπή στην υπόθεση του κυρίου της κυρίας
Τελικά αυτόν τον περιμένουμε ναι ή ου;seaman έγραψε:Με το Νάτχο στο γαύρο βλέπω να έχουμε ανατροπή στην υπόθεση του κυρίου της κυρίας