Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2018 - 2019

Δημοσίευση από john4serres »

Χάτσερ 2ετίας λεει τωρα το Metropolis.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:o :o
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Έκτακτο: Στον ΠΑΟΚ ο Χάτσερ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Ουίλιαμ Χάτσερ!

Τη συμφωνία ανακοίνωσε μέσω ο twitter, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που απλά περιμένει τα συμβόλαια για να το επισημοποιήσει.

Σε λίγο περισσότερα…

Απο ΙΝΠΑΟΚ
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ποιος Βερνμπλουμ?!?! :opaokara:

ΜΠΑΜ!
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Μπράβο ρε ΠΑΟΚαρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ε ρε τι γκαφρά έχει να ξεπληρώσει ο επόμενος Πρόεδρος... :?
Αβέρτα διετίες κλείνει ο Μπάνε φέτος, ενώ, όπως δήλωσε δημόσια, δεν θα είναι Πρόεδρος απ του χρόνου.... :o
Εκτός κι αν είναι τόσο σίγουρος για τον αντικαταστάτη του και δεν μασάει μήπως αυτό κάνει κακό στην ομάδα... :roll:
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ζεσταμενο φαγητο. 34 και 35 οι δυο αμερικανοι γκαρντ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μια χαρα ειναι ο χατσερ!!!η περιφερεια μας ειναι τρομερη φετος,αλλα στου ψηλους ειμστε ερωτηματικο...χρειαζομαστε ακομα εναν αμερικανο ψηλο σεντερ και οχι 4αρι οπως γραφετε....ποιος θα παιξει σεντερ εκτος απο τον ανγκολεζο;;;αλχημειες με μαργαριτη θα κανουμε παλι;;;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Δεν νομίζω να μας χάλασε ο 35άρης Goss πέρισυ.Το αντίθετο μάλιστα.Εγγυημένη λύση ο Hutcher αν και εφόσον δεν έχει πέσει κατά πολύ απο τότε που έπαιζε σ'εμας.Το σίγουρο είναι πώς δεν θα'ναι Miljenovic. Έτσι κι αλλιώς ουσιαστικά στόχους δεν έχουμε εδώ και καμμιά 15αρια χρόνια.Τόσα έχουμε,αυτούς παίρνουμε και δεν θ'αλλάξει αυτό αν δεν μας αναλάβει μεγαλομέτοχος με "βαρύ" πορτοφόλι και μπασκετική τρέλα.Δύο αμερικανάκια ακόμα(5αρι και 3αρι) και κλείσαμε.Τα υπόλοιπα στο παρκέ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για Hatcher μιλάμε εδώ: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1476583

Άρα έχουμε:

1-2: Κόνιαρης, Goss, Hatcher, Χαβουζαίου, Τσόχλας
3: JJ, Σχίζας, Ζάρας
4: Λίνος
5: Moreira, Μαργαρίτης, Καρράς

Θέλουμε 2 ψηλούς για front line και είμαστε εντάξει. Ή ένα γαμάτο 4ρι που θα πάρει καλό συμβόλαιο, πράγμα που είναι ρίσκο...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Αυτό που μιλάτε έτσι άνετα για 2 ακόμη ξένους με ξεπερνάει...
ρε παντού το βγάζει η ομάδα ότι με 5 ξένους θα πάμε... διαβάστε λίγο. πχ ΙΝΠΑΟΚ.
¨Ενας τελευταίος μαυρούκος ρακέτας μένει, 4αρι ή 4,5 με τρίποντο...
Γενικά υπάρχει μια πληρότητα σε κάθε θέση όπως και πέρσι, και φυσικά ανάλογα με πιθανούς τραυματισμούς, πιθανές αλλαγές ξένων και που θα δούμε κενό ίσως κλείσει κατά το Πάσχα η τελευταία θέση ξένου...
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Ενταξει,το παραδεχομαι οτι τον εκλεψα απ το κορωνι μου- τον Jim Conway και το υπεροχο,αμιγως μπασκετικο, σαιτ του-αλλα νομιζω οτι ταιριαζει στην ομαδα μας τωρα που πηραμε το θεριο των 2,11

[youtube]qw3q5Hk9zuY[/youtube]

""""""...Ο Κάρτερ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση skilled ψηλού. Απόφοιτος του Maryland, έπαιξε πέρυσι στη Brindisi, ξεκίνησε φέτος στη Ρίτας αφήνοντας τη λιθουανική πρωτεύουσα γρήγορα για τη Gaziadep και την τουρκική λίγκα. Πληθωρικό ταλέντο. Και εδώ διακρίνουμε τον συνδυασμό Face & Post up ικανότητας. Είναι ο ψηλός που μετά το screen (στη Τουρκία επαιξε αρκετά ως main screener) είναι εξίσου επικίνδυνος στο pop out (το καλό του κομμάτι) αλλά και στο ρολάρισμα. Η δεξιότητα του στη πάσα συνιστά εξαιρετικό περιτύλιγμα για το πακέτο του. Καλός 1 on 1 παίχτης, επικίνδυνος με τη μπάλα στο παρκέ. Έχει μακριά άκρα (7’3’’) που τον βοηθούν σε επίπεδο rebounding και blocking. To conditioning του αποτελούσε πρόβλημα από τα κολεγιακά του χρόνια. Παρότι δυνατός, δε δούλεψε ποτέ τόσο ώστε πλησιάσει τον όρο «καλοπροπονημένος». Αυτό είναι ένα θέμα προς επίλυση σχετικά με τη μετάφραση του πακέτου του στο επόμενο επίπεδο. Η ταχύτητα του στα αμυντικά rotations (ειδικά όταν αναγκάζεται να ακολουθήσει τη μπάλα στη περιφέρεια) χρίζει βελτίωσης.

Στη Τουρκική λίγκα: 15.5 PTS (62.7% 2PT- 37.7% 3PT- 67.9% FT) 7.9 REB- 1.6 AST- 1.1 BLK............""""
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

McCarthy έγραψε:
Γιώργος Μάτζου 4 έγραψε:
McCarthy έγραψε:Μέχρι την Κυριακή ανακοινώνεται ο αμερικανός γκάρντ. Περισσότερα μη με ρωτάτε, δε ξέρω. Πάντως έχουν συμφωνήσει και μένουν τα τυπικά.
Κάτι ξέρεις εσύ :D :D :D :D
Εντάξει, έμαθα μόνο ότι θα ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή, αλλά μου είπαν γενικά για αμερικανό κι εγώ θεώρησα γκαρντ. Πάντως για τον κοντό που λέμε, απο τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι μάλλον δε θα είναι ο Χάτσερ...
Παιδιά αν θέλετε και κανένα σιγουράκι για το στοίχημα, πείτε μου, έτσι..? Τώρα ή εγώ είμαι χαζός και δε καταλαβαίνω ή μου τα λένε επίτηδες λάθος. Πάντως έχουμε 3 παίχτες που θέλουν πολύ τη μπάλα στα χέρια τους και είναι σκόρινγκ γκαρντ, πάλι κανέναν καθαρόαιμο άσσο, αλλά και παίχτες που είναι σίγουρες και καλές δοκιμασμένες λύσεις.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Επειδή δεν εχω ιδέα θα μπορούσε κανένας πιο μπασκετικος να με εξηγήσει τι παίζει με την άμυνα τώρα. Από ότι καταλαβαίνω κάνουμε εξαιρετική περιφέρεια με πολύ καλούς σκόρερ πήραμε ένα καλό 5αρι να μαζεύει στη ρακέτα αλλά από άμυνα τι γίνεται?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”