Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2018-19
- Petros1988
Re: Εισιτήρια διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2018-19
Πάρτε διάρκειας έρχονται ωραία πράγματα φέτος και πολλά ματσάκια! Αξίζει φέτος γιατί έρχοντε ωραία πράγματα!
Αυτό το ξαφνικό ξεφουσκωμα δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ πρόλαβα το τσίμπησα πάντως κι ας μην είναι για μένα αλλά για συγγενή ( άλλωστε από Γαλλία να πηγαίνω τούμπα συχνά, δύσκολο)
Εγώ πρόλαβα το τσίμπησα πάντως κι ας μην είναι για μένα αλλά για συγγενή ( άλλωστε από Γαλλία να πηγαίνω τούμπα συχνά, δύσκολο)
- Sick Bastard
Ούτε εγώ.rainmaker έγραψε:Αυτό το ξαφνικό ξεφουσκωμα δεν το καταλαβαίνω.
Είναι αρκετά περίεργο.
- Petros1988
Εγώ λέω ότι τόσοι είναι οι πραγματικοί καυλωμένοι και στις 4 μεγάλες ομάδες συν το γεγονός ότι η πόλη άδειασε και ο άλλος κράτησε ότι είχε για τις διακοπές. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να πάρει και περιμένει να δει αν θα μπούμε τσου λου απλά δεν είναι ΠΑΟΚ αλλά τουρίστας που θέλει να δει κανέναν Μέσι και αν του βάλεις εισιτήριο ακριβό θα διαμαρτύρεται κιόλας.Sick Bastard έγραψε:Ούτε εγώ.rainmaker έγραψε:Αυτό το ξαφνικό ξεφουσκωμα δεν το καταλαβαίνω.
Είναι αρκετά περίεργο.
- Sick Bastard
Ίσως να είναι κι έτσι, απλά η καθίζηση στο μ.ο. ημέρας είναι τεράστια κι αυτό απ τη μια μέρα στην άλλη.
Δηλαδή ,το περίεργο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή ξέρω γω, είχε μ.ο. 900 κάρτες διαρκείας, έρχεται το ΣΚ, έρχεται και η πρόκριση που σημαίνει ομίλους που σημαίνει κι άλλα ματς που κάνει την τιμή ακόμα πιο ελκυστική κι ο μ.ο. πάει στα 200.
Είναι κάπως κουφό.
Δηλαδή ,το περίεργο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή ξέρω γω, είχε μ.ο. 900 κάρτες διαρκείας, έρχεται το ΣΚ, έρχεται και η πρόκριση που σημαίνει ομίλους που σημαίνει κι άλλα ματς που κάνει την τιμή ακόμα πιο ελκυστική κι ο μ.ο. πάει στα 200.
Είναι κάπως κουφό.
Ο χαμός που είδες, πιθανά σ αυτήν την φωτογραφία...Petros1988 έγραψε:Χάμος εξω απο τα εκδοτήρια όλοι ορμάνε στα διαρκέιας.

...γίνεται στα εκδοτήρια εκτός γραφείων, εκεί δηλαδή που δεν πωλούνται διαρκείας, αλλά εισιτήρια του αγώνα...
Κάτι που, αν είχες πάει κατά Τούμπα μεριά καμιά φορά, θα πρεπε να το γνωρίζεις, εκτός κι αν τρολάρεις...ξανά...
Μην τρελαινεστε, μεχρι την Τεταρτη θα ειναι 17πλας τα διαρκειας.
Καπου νομιζω ειχα διαβασει οτι θα πωλουνται για ενα δεκαημερο ακομα.
Πιστευω θα φτασουμε κοντα στις 20.000, αφου κλασικα πολλοι θα αγορασουν τελευταια στιγμη.
Καπου νομιζω ειχα διαβασει οτι θα πωλουνται για ενα δεκαημερο ακομα.
Πιστευω θα φτασουμε κοντα στις 20.000, αφου κλασικα πολλοι θα αγορασουν τελευταια στιγμη.
γνωριζει κανεις αν διαρκειας που εχω ηδη αγορασει online, μπορω να το παραλαβω την Τεταρτη πριν τον αγωνα?
Μπορείς, απ τα γραφεία στην Θ1, αλλά καλύτερα πάνε κάνα 3ωρο νωρίτερα, για να μην παιδευτείς στην ουρά...
- john4serres
Με πρόκριση το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης στην Μόσχα και με κλειστά τα γραφεία λόγω 15Αύγουστου, την Τετάρτη βλέπω να καταρρέει, εύκολα, ως χάρτινος, ο σέρβερ αυτού του νταλαβεριού, του τίκετδενξέρωκαιγωπώςτολένε!
Τις δε Πέμπτη-Παρασκευή, οι ουρές της Τούμπας, βλέπω να φτάνουν μέχρι τα βάθη της...Παπαναστασίου...

Τις δε Πέμπτη-Παρασκευή, οι ουρές της Τούμπας, βλέπω να φτάνουν μέχρι τα βάθη της...Παπαναστασίου...